Ин-витро в Истанбул 3

• 49 101
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Люси, добре дошла мила, от два дни дебна да ти прочета поста, хубаво е че се е открил проблема и има вече спретнат план за действие, от разказа ти все повече страх ме хваща ooooh! какво може да открие един кадърен лекар, което нашите не намират за проблем Close.

# 136
  • София
Люси,не мога да повярвам,че при явно удебелена тръба,която ти,неспециалиста, си видяла още тогава, докторите са продължавали с обречени опити #2gunfire За сетен път се убеждавам,че,колкото и да са били добри,този човекопоток си казва думата. С такъв работен ден,на такъв педал,не може да си на 100 % работоспоспособен и,няма начин да не правиш грешки...които,за съжаление,ние си плащаме здраво  #Cussing out

# 137
Аз знаех, че аденомиозата (ендометриоза на матката) може да се види при нормален преглед и кадърен доктор, разбира се. За хидросалпингса, мисля, че точно затова ме караха да се въртя наляво - надясно, свий този крак, премести онзи там, сложи го тук  Mr. Green

Страхотна, мила, много добре те разбирам, но предпочитам да знам какво боря, вместо да се рея в пространството, образно казано.

Истината не винаги е приятна, но е полезна  Peace Поне знаеш къде стоиш и какво да правиш  Peace

# 138
Здрасти Люси,поне знаеш че са ти открили проблема.Аз направих лапарото при д-р Новачков за спиране на тръбата, отказах се от д-р Попов защото правел френестрация на яйчниците, а в моя случай това не трябва да се прави.С Д-р Новачков се разбрахме операцията да мине по здравна каса,доплатих 400лв и каза че е махнал тръбата както д-р Стаменов другата.Опита след това беше успешен,значи се е справил добре. За мен един от добрите оператори е д-р Стаменов-но той отказваше да ми махне тръбата.Специално за хистерото е много добър.Но там много се чака и ще те мотаят.Аз бих те посъветвала, ако имаш възможност направи си хистерото в Мемориал-на мен ми казаха цена -900лири./в Б-я мисля че беше 600лв./,но незнам дали е само диагностично.Смятам че там най-добре ще се справят с това в матката и след това при трансфера ще знаят какво да правят. И моята лекарка беше Айнур Ершахин-много е добра,направи ми много добра стимулация и доведе нещата до успех.Довери й се-страхотна лекарка.Малко грубо преглежда,но е добър диагностик.
Успех! Hug

# 139
И аз това имах предвид, направо съм в потрес от нашите величия.

# 140
  • София
Аз също умирам от страх какво ще излезе на прегледа ми след 2 седмици! Тук уж само с мъжки фактор се борим, но... просто не ми се мисли! Като си спомням как силно ме болеше при правенето на ЦС, и как после само с 2 думи лекарят ми каза"Проходими са, всичко е наред", без никакви подробности...

Днес Лизел не е ли на преглед? Нещо ми се върти в главата, че тези дни тя ще бъде там..  Thinking

# 141
Люси, добре дошла! Най-хубавото е, че са открили проблема и имаш начертан план за действие. Много успех и късмет ти желая  Praynig

И аз те чакам тези дни...моят преглед е утре, и след твоя пост много, много съм се притеснила как ще мине и какво ще излезе от прегледа  Thinking

В петък си взех изследванията за тромбофилията + усвояване на ф-ва киселина, познайте, имам големи отклонения! Хм, като капак МЦ избърза с 8 дена и ме зарадва в неделя. Кубра изришно беше писала, че ме иска в чист ден, вчера й писахме да сменим часа ако е необходимо, но тя потвърди че не е проблем.
Дано!

Момичета  Hug  Hug  Hug

# 142
 Hug Лизел, никакви притеснения не трябва да имаш- отиваш там за добро и ще си в добри ръце!
Късмет и да се върнеш с хубави новини  bouquet

# 143
Лизел, успех, приятен път и дано се върнеш с добри новини  Peace Praynig

Дори и да има някакъв проблем, важното е, че ще има установен такъв и ще знаете какво ще борите. Но аз искрено се надявам,че няма да се върнеш с подобни новини.

Стискам палци  Praynig Praynig Hug и много късмет  Hug Hug Hug

# 144
Ехеее много писано много нещо,ЛУЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ добре дошла мила,радвам се че сте изяснили ситуацията и поне знаеш вече причината  Hug,месеците бързо минават и аз така чаках след операцията да минат 3 месеца ,но минават бързо не ги мисли.Аз се чудя кога да направя тест,уринарен е рано още днес ми е 10 ден  newsm78 и за кръвен е рано каза доки,каза ми на 15 ден кръвен,ако не ми дойде дотогава де,уринарен нищо няма да ми покаже толоз рано...))))

# 145
хей,Лулу, ще ти дърпам ушите. Какво идване  Close Без такива Още малко остана, потърпи  Hug Знам колко е трудно и колко бавно минава времето, но понякога чакане му е майката, както се казва  Peace

# 146
Лулу, ще ядеш бой май, чакай още ден два и тогава кръвен, че да е истински  Praynig
Люси добре дошла мила и отстранявай проблемите и нова година нов късмет, както са казали.  Hug
та след разказа ти за прегледа и констаттациите, да взимаме един автубус с двама шофери и хайде там на преглед всички  Thinking , че да разберем откъде идват неуспехите и обратно  Crossing Arms. тук разбор на пресни глави, събиране и теглене на кредити и за нова година в истанбул. таман като резервираме един хотел и едни автобус ще има отстъпки.  Peace
почва да ме хваща страх вече, но няма начин да сравниш преглед от 55 минути и 5 секунди  Naughty Stop
пожелавам ви успех и дано темата се напълни с добри новини.  Hug

# 147
Аз си чакам кво да правя,само реших да попитам все пак  Laughing,ама си е рано за уринарен 10-11 ден..))))

# 148
Люси - това е голяма крачка към успеха. Макар че са намерили проблеми лекарите - те са отстраними и след това е твоя звезден миг! Дано!
Лу-Лу - слушай си докторите. Ама и аз какъв акъл давам, като никога не чакам до 15-ти ден! Когато и да решиш - стискам палци да е много положителен!
Момичета - не знам дали някой е питал по-рано, но искам и аз да попитам: Какво  е поддържащото лечение след трансфер, което дават от Мемориал?
Може би не е еднакво при всички, но все пак....
Много ми се струва, че ми действа зле тежката терапия след трансфера, който назначават в моята клиника. А този естрофем от сърце го мразя.
Ще бъда благодарна да ми отговорите!

# 149
  • София
mira_m66 моята терапия беше : фолиева к-на 5 мг (фолибиол) 1 т/ден., Прогестан мускулни инжекции (Прогестерон) 2 амп./ден, Аспирин протект 1т/ден и при мен допълнително Клексан 0.4 инжекции 1/ден за тромбофилията и 25 мг Еутирокс (не беше задължителен) заради ТСХ.
Естрофема, който и аз съм пила в Бг тук не го изписват.
След пункцията имах някакви други лекарства за 2-3 дни, профилктично за предотвратяване риска от инфекция.

Общи условия

Активация на акаунт