Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за изследвания в болница в Истанбул?
Какви са изискванията за превод на изследователски резултати?
Какви документи са необходими за посещение в болница в Истанбул?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за изследвания в болница в Истанбул?
Цените на изследванията в болница в Истанбул варират, като първичен преглед струва около 295 турски лири (248 лв), спермограма е приблизително 115 турски лири (97 лв), хистероскопия е около 2200 турски лири, кардиотип е около 900 турски лири, а други процедури имат различни ценови диапазони. Лекарствата също имат различни цени, вариращи от 500 до 1000 евро в зависимост от конкретния случай.
-
Какви са изискванията за превод на изследователски резултати?
Изследванията от България се признават, но трябва да бъдат преведени на турски или английски. Резултатите трябва да бъдат представени с латински букви, ако не са, имената трябва да бъдат написани с латински букви отгоре. Приемат се резултати до три месеца назад; ако веднага ще започне стимулация, резултатите могат да се приемат незабавно.
-
Какви документи са необходими за посещение в болница в Истанбул?
-
Какъв език се използва за комуникация в болницата в Истанбул?
-
Какви са цените на нощувките и как да се придвижвате в Истанбул?

, като молбата ми е, ако някоя от вас има подобен опит да го сподели и да си кажете мнението дали наистина апаратурата там е толкова по-добра от тази в клиниките в БГ. 
, ето ме и мен - с леко подута буза, но с добро настроение. В тази връзка да ви питам нещо: покрай пусти мъдреци ми се събират три рентгенови снимки в рамките на 10 дни, та сега след това облъчваме колко ли време трябва да изчакам до започване на процедура
Не че съм стегнала куфарите, ама някак си си го представях да е през януари