Фейсбук 2

• 1 308 102
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 14 460
  • Sofia, Bulgaria
Скрит текст:
Темата е за фейсбук, така че предполагам, че питат за постове там. Аз лично също съм се чудела как става.

За Фейсбук питам, да. 🙂
https://yaytext.com/bold-italic някъде назад го бях давала този сайт. Пишете текста, в полето и отдолу избирате в какъв вид да го копирате (italic, bold, bold+itaic и т.н.)

# 14 461
Искам да споделя нещо в месинджъра и не става

# 14 462
https://yaytext.com/bold-italic някъде назад го бях давала този сайт. Пишете текста, в полето и отдолу избирате в какъв вид да го копирате (italic, bold, bold+itaic и т.н.)
А, когато текстът е на български език става ли? При мен не иска, само, ако е на английски...

# 14 463
  • Sofia, Bulgaria
Честно казано, отдавна не съм го ползвала. Преди ставаше независимо от езика.

# 14 464
Искам да споделя нещо в месинджъра и не става
Всички имат оплаквания от няколко дни и със снимки, и с постове, не става. От приложението е. Не става с обичайното споделяне. С копиране на връзка и поставяне направо в месинджър, става. Свалянето на снимка и качване после от телефон, или друго устройство става, но със сподиляне - не.

# 14 465
Фейсбук има ограничение по колко коментара на ден може да се пускат? От вчера почти всичко, което коментирам е блокирано. А не е кой знае какво. Последен пример Жена пита под статия къде се е случило Отговарям, че го има писано в статията/защото мястото беше със сложно име/ уведомяват ме, че коментарът е блокиран, защото правя реклама. Е няма връзка?!

# 14 466
Е колко коментара да си написала, че да те ограничат? Не ми се вярва.
Играем една игра в момента, имам незнамсиколко коментара, нямам никакво ограничение.

# 14 467
  • При елфите ...
При групов разговор през Месенджъра, често се случва да ме "изхвърля" от разговора (и други участници също) или да не мога да инициирам общ разговор с хората от групата при условия, че аз съм я създала... Какъв може да е проблемът?!?

# 14 468
Здравейте,аз искам да попитам,когато ми изпратят снимки в месенджъра и те не се запазват автоматично..Има друго място в телефона ,където се запаметяват снимките?

# 14 469
От настройки на месинджър можеш да си ги настроиш да ти се запазват автоматично в телефона

# 14 470
Да,а ако не се запаметяват в албум в камерата,на друго място запаметяват ли се? Simple Smile

# 14 471
  • София
Новата версия на фейса дето ни я готвят е направо ...ай да не казвам.

# 14 472
Да,а ако не се запаметяват в албум в камерата,на друго място запаметяват ли се? Simple Smile
Нямам представа.

# 14 473
Имам проблем, който сигурно никой друг няма.
Малкият си е направил два профила във фб, за втория чак сега се сети, когато реши да се впише в новия си лаптоп.
Този, който ползва сега и на тел е с него, не му излиза с паролата. Излиза му другия, с близко име, но той незнайно как е променил потребителското име с тел. си номер. И на действащия на тел и на другия все тел номер и парола еднакви.
Как да блокирам единия/този, от който иска да се отърве.
Сменихме на втория потр. име, парола и нищо. Рестартирах,опитах с друг браузър....
Имейла е един и същ и ми показва, че ще ми изпратят парола, но за този, който искам да блокирам.
Ужас! а им изпращат материали там от училище. Ще лудна направо!
Звери се в телефона заради това недоразумение, а то е и мъка за него.
Този, който иска да изтрие bg-bg.facebook.com
Другият е с facebook.com

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 13:40 от vasq_5

# 14 474
Не съм сигурна, че на един имейл и един телефон може повече от един фб профил.

Общи условия

Активация на акаунт