Фейсбук 2

• 1 308 116
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 445
  • При елфите ...
Може ли да се направи групов разговор (не чат) в сформирана група за чат в Месенджъра... хората в групата да си говорят, а не да си пишат...

# 14 446
Аз все още не съм разбрала как се прави този списък с ограничени, бихте ли обяснили? Flushed

# 14 447
  • София-Младост
Аз все още не съм разбрала как се прави този списък с ограничени, бихте ли обяснили? Flushed
През лаптоп...влизаш си в профила и след това в листа с приятели. Изибарш един и до името му има "етикет със звездичка Приятели". Като приближиш мишката до напдис Приятели се отваря падащо меню, там има опция Ограничени.

# 14 448
Това са "фабричните" ограничени, които лесно разбират, че са ограничени.
Затова, като влезеш през десктоп версия на фейсбук, отиваш на приятели, слагаш мишката върху бутона "Приятели", който е в дясно от снимката и се отваря падащо меню. Най- отдолу има плюсче и пише "+Нов списък". Направи си такъв, кръсти си го както искаш и после един по един добави към този списък всички, които искаш да ограничиш от виждането на твоя публикация. Като публикуваш избери опция за показване "Приятели, освен.... " и избери този списък от ограничени от теб. Може да направиш различни групи за ограничаване и едни от тях да виждат повече, други по-малко, като това го регулираш кой какво да вижда по групи, всеки път преди да публикуваш.

# 14 449
Здравейте, имах месинджър на телефона без фейсбук. Днес си направих профил във фейсбук и месинджърът на телефона ми се промени- изчезнаха всички чатове и контакти. Мога ли да направя нещо за да си ги върна?

# 14 450
Здравейте, имах месинджър на телефона без фейсбук. Днес си направих профил във фейсбук и месинджърът на телефона ми се промени- изчезнаха всички чатове и контакти. Мога ли да направя нещо за да си ги върна?
Виж дали случайно Фейсбук не ги е скрил. Влез https://www.messenger.com/ и натисни зъбното колело горе в ляво, а след това избери "Hidden Chats". Това е за чата.

# 14 451
Да попитам и тук - мога ли да възстановя пусната от мен и после изтрита публикация на стената ми?

# 14 452
Здравейте! От няколко дни лентата с известия на телефона ми е в долната част на екрана. Търсих в интернет информация, но не успях да открия начин как да я върна в горната част? Телефонът е с Андроид (снимката е илюстративна). Благодаря за помощта!

# 14 453
Как се пише с удебелен или наклонен шрифт в постове? 🙄

# 14 454
Отваряш си отговори и там горе в лентата има знаци за удебелено и наклонен шрифт. Съответно маркираш кое искаш да е така.
В бързия отговор няма.

# 14 455
Отваряш си отговори и там горе в лентата има знаци за удебелено и наклонен шрифт. Съответно маркираш кое искаш да е така.
В бързия отговор няма.
Темата е за фейсбук, така че предполагам, че питат за постове там. Аз лично също съм се чудела как става.

# 14 456
Помня, че скоро/не помня месец или три месеца/ беше коментирано тук в темата това за удебелен и наклонен шрифт, но не го намирам.
Трябваше да се инсталира приложение някакво в телефона, но не помня точно.

# 14 457
Четох че като си пуснеш на телефона фейсбука.. и дадеш самолетен режим.. пускаш си стори на някой.. после затваряш приложението.. махаш самолетния режим и той не вижда че си го гледала?? Вярно ли е ?  Пробвах остава синия кръг като негледано.. но дали наистина човека пуснал сторито нищо не разбира

# 14 458
  • Sofia
Човек, направи си втори акаунт във Facebook и си тествай, колкото ти душа̀ иска. Задаваш едни и същи въпроси на всяка страница от темата.

# 14 459
Темата е за фейсбук, така че предполагам, че питат за постове там. Аз лично също съм се чудела как става.
За Фейсбук питам, да. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт