Фейсбук 2

• 1 300 970
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 4 140
  • Пловдив
Момичета, има ли начин на приятел да забраня достъпа до снимките ми?

Да,като го направиш ограничен !

# 4 141
  • ...на безопасно
А те дали ще получат известие, че са ограничени?

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 23:48 от кеа

# 4 142
  • Там,където се събуждам щастлива.
Кои публикации излизат на стената ми? Забелязвам, че от много хора не виждам публикациите им, а искам да ги следя.

# 4 143

Не, но като забележи, че не вижда нито публикациите ти, нито снимките ти, които не са публични - ще се досети сам

# 4 144
  • София

Не, но като забележи, че не вижда нито публикациите ти, нито снимките ти, които не са публични - ще се досети сам

..........и ще влиза в профила ти и там ще може да се разглежда всичко!

# 4 145
  • ...на безопасно

[/

..........и ще влиза в профила ти и там ще може да се разглежда всичко!

Това как да го разбирам? Какво ще разглежда като е ограничен и вижда публичното само?

# 4 146
  • Пловдив
Може да си напрваиш 2 вида групи приятели (да речем близки и познати). И да си направиш настройките в албума само за близки, така тези, които са ти познати няма да имат достъп до албумите. Дори и да  влиза в профила ти, ще вижда само онези публикации и снимки, които са за познати.

# 4 147
Някой има ли проблем с влизането във Фейсбук, или е само при мен?  newsm78

# 4 148
Аз си влизам нормално  Peace

# 4 149
  • София
И аз нямам проблем с влизането! Simple Smile

# 4 150
Кои публикации излизат на стената ми? Забелязвам, че от много хора не виждам дневните им публикации. А като вляза в профила им и виждам, че са пускали снимки / статуси и т.н.

# 4 151
Като отидеш на профила им, там където пише, че сте приятели, задръж без да натискаш. Ще излезе меню, оттам трябва да пише за някакви настройки и отбележи, че искаш да получаваш всички известия от тях.

# 4 152
Като поставиш курсора върху съответното име и ти се появи "Приятел", "Познат" и т.н. , като кликнеш върху стрелката, която сочи надолу, ти се появява падащо меню, където пише: Получаване на известия --> Показване в новините --> Настройки...Влизаш в настройки и там отмяташ какво искаш или не искаш да виждаш от дейността на този твой приятел/познат... Дано да го обясних ясно! Confused
Smile пише по-бързо! Wink

# 4 153
Като отидеш на профила им, там където пише, че сте приятели, задръж без да натискаш. Ще излезе меню, оттам трябва да пише за някакви настройки и отбележи, че искаш да получаваш всички известия от тях.

Ами, на всичките им е отбелязано да получавам и въпреки това не е така....Странна работа.

# 4 154
  • София
Може би твоите приятели не искат да се вижда какво публикуват ........

Общи условия

Активация на акаунт