Фейсбук 2

• 1 313 586
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 495
  • ВАРНА
Как да направя така,че с новия Таймлайн да не ми се виждат никакви публикации.?

# 496
В една група съм във ФБ. Забранила съм известията при публикуване и коментари в групата, и въпреки това непрекъснато получавам, и получавам...  Tired Какво да направя?! (освен да напусна групата Laughing )

Получаваш само "+"-чета отстрани, че някой е коментирал, а не известия, нали? Това е максималната забрана. Ако не искаш да виждаш дори събитията "+20" вляво, единственият начин е да напуснеш групата.

Как да направя така,че примерно само 5 приятели да ми виждат снимките,а другите да не ги виждат?Благодаря.

Отиваш на "Настройки за сигурността" => "По избор" => "Да бъде видимо за", избираш определени хора или списъци, или "Скриване от" и избираш от кои хора да го скриеш.

Как да направя така,че с новия Таймлайн да не ми се виждат никакви публикации.?

Няколко страници назад е коментирано.  Peace
"Настройки за сигурността" => "Как се свързвате => "Who can see posts by others on your timeline? и избираш.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 22:45 от ≾_Smile_≿

# 497
  • ВАРНА
Имам впредвид от хора,коита не са ми приятели.Приятели искам да виждат и пишат на стената.Гледам от друг профил как ми се виждат харесвани страници и какво ли не.Много сложно го направиха

# 498
  • София
Имам впредвид от хора,коита не са ми приятели.Приятели искам да виждат и пишат на стената.Гледам от друг профил как ми се виждат харесвани страници и какво ли не.Много сложно го направиха

На всяка публикация има опция с това, за кого да е видима....ти явно ги пускаш "Public" и оттам ти идва проблема....нищо сложно няма  Wink

# 499
  • ВАРНА
Не.Не е така.Страниците,които харесвам в интернет ми излизат .Не искам нищо нищо да се вижда.

# 500
Не, не получавам плюсчета отстрани, а горе при глобусчето в червено квадратче с отброяване получавам известия.

# 501
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
СМАЙЛЧЕ много ти благодаря.

# 502
.Не искам нищо нищо да се вижда.

Проблема ти се решава много лесно. Изтриваш си профила във Фейсбук и наистина няма нищо, ама нищо да ти се вижда  Peace

Често казано не мога да ги разбера тези хори които хем искат да имат профил във Фейсбук хем искат от профила им нищо, ама нищо да не се виждало. Е, за какво ви е този профил тогава. Това е СОЦИАЛНА мрежа и целта ѝ е да свързва хората, а не да се криете като мишоци, сакън някой човек да не ви види че имате профил във Фейсбук.

# 503
Не.Не е така.Страниците,които харесвам в интернет ми излизат .Не искам нищо нищо да се вижда.
Такива настройки си задала.Моите не се виждат. Или по точно виждат се само от хората, на които съм позволила да виждат "лайковете" ми. Но съм го настроила още от преди и сега къде се задава с тези постоянни промени, които правят не мога да ти кажа за съжаление.

п.п. Намерих го, от редактиране на профила по тематика може да се забрани видимостта на всяка дейност или да се зададе видимост само за определени хора или списъци.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 08:57 от pasinet

# 504
Здравейте! Искам да попитам дали някои от вас днес има проблем с Фейсбук? От 2 часа насам почти нищо не мога да видя в профила си. Или ще ми зареди бял екран, или ще се виждат връзките  в левия край на екрана и не се разбира нищо. Благодаря ви предварително.

# 505
при мен всичко е ок

# 506
Здравейте, искам да си скрия листа с приятели от всички, но нещо не успявам. Търсих в гугъл как става, но после не открих тези настройки в профила. Моля някой да помогне. Simple Smile

# 507
Здравейте, искам да си скрия листа с приятели от всички, но нещо не успявам. Търсих в гугъл как става, но после не открих тези настройки в профила. Моля някой да помогне. Simple Smile

С "timeline" ли си?

# 508
# 509

Отиваш си в профила и точно до името ти, отдясно, натискаш "Редактиране на профила". Отляво ти се появяват категориите за редактиране и избираш "Семейство и приятели", а в графата "Приятели", отдясно има копче за персонализация и го избираш => "По избор" и посочваш кой да вижда или не.

Общи условия

Активация на акаунт