Фейсбук 2

• 1 308 654
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 285
  • BG
Как да разбера дали приятел ме е блокирал /изтрил или направо си е изтрил профила във фейсбук?
Не го намирам по никакъв начин във фейсбук, а в хисторито със старите ни разговор/като влизам чрез messenger/ ми излиза като "Facebook user", а не с името му?

Направи си друг профил и го потърси от него. Ако го намериш, значи те е блокирал. Ако не го намериш, значи си е изтрил профила. Ако имаш достъп през друг профил - на приятелка, някой от семейството, можеш да си спестиш правенето на нов такъв.

# 6 286
  • В един копнеж!
За да видиш, поне, дали още съществува в фейса, можеш от списък ас приятелите ти да го издириш. Обикновено при изтрит профил, му липсва снимката и като цъкнеш  върху него, ще те прехвърли автоматично или към началната страница на фейса, или твоята лична страница.  Simple Smile

# 6 287
  • София
Аз имам няколко приятели с изтрити профили. И наскоро видях, че все още седят в списъка с приятели, и като цъкнеш на името излиза прозорец, и пише, не може да видите профила му защото е деактивиран

# 6 288
  • Кърджали
Благодаря!
Май профилът е изтрит. То не че е особено важно, просто ми стана любопитно.

# 6 289
Здравейте. Някой има ли представа колко може да му се вярва на месинджъра, когато изписва, че даден абонат не ползващ приложението и не ползващ чата, не е влизал във фейсбук от определен период? Напоследък за определен човек рядко отбеляза, че е влизал във фейсбук, но той е, защото има активност. И още нещо- каква може да е причината понякога активността на Близък приятел да я виждам само от компютъра, а от мобилното приложение- не.

# 6 290
Момичета, помагайте  Praynig Дилемата е следната:
Познат ми е изпратил покана за приятелство, но в неговите приятели има човек, който не искам да вижда профила ми... Ако блокирам този човек преди да съм приела поканата  той дали ще види, че общия ни познат се е сприятелил с мен?

# 6 291
Момичета, помагайте  Praynig Дилемата е следната:
Познат ми е изпратил покана за приятелство, но в неговите приятели има човек, който не искам да вижда профила ми... Ако блокирам този човек преди да съм приела поканата  той дали ще види, че общия ни познат се е сприятелил с мен?

Не.

# 6 292
Да попитам ... ако огранича снимките на даден човек в моя профил ,но отбележа друг приятел на дадена снимка и той е приятел с ''ограничения'' човек ще вижда ли снимката пак ?

# 6 293
Ще я вижда.

# 6 294
Привет!
Възможно ли е,по някакъв начин,да разбера дали човек,който не ми е приятел,ми сваля снимки?

# 6 295
Май няма начин.
По принцип е възможно да ги гледа от чужд профил и да ги сваля.

# 6 296
Благодаря   bouquet

# 6 297
Питанка:
Направих профил на ММ във ФБ,през компютъра.
След това тръгнахме да влизаме през телефона ,но там не излиза нищо в профила.Иска цялата информация да бъде въведена отначало,все едно правя нов профил.
Преди това от същият телефон влизах в моят профил и нямаше проблем.Какво да направя?

# 6 298
Покана за харесване на дадена страница-автоматично ли се разпраща на приятелите във ФБ, или персонално се прави?  Rolling Eyes

# 6 299
  • Пловдив
Покана за харесване на дадена страница-автоматично ли се разпраща на приятелите във ФБ, или персонално се прави?  Rolling Eyes

Персонално.

Общи условия

Активация на акаунт