Фейсбук 2

• 1 308 486
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 585
За статусите на латиница също има подобна възможност, но не е в самия ФБ.

Дидева, именно за това питам как става Simple Smile
С това.
http://gschoppe.com/projects/fbformat/#.VHN0vNLDu38

# 6 586
  • София
Имам някакви групи, които не съм ги създавала аз, и не мога да ги изтрия. Някой знае ли как става ?http://prikachi.com/images.php?images/996/7743996u.png

# 6 587
  • BG
Имам някакви групи, които не съм ги създавала аз, и не мога да ги изтрия. Някой знае ли как става ?http://prikachi.com/images.php?images/996/7743996u.png

И аз имам такива, системата май сама си ги създава - групира приятелите ти от един град, едно училище и т.н. Не знам как и дали се махат.

# 6 588
Здравейте, имам следния проблем, но само с един потребител на Фейсбук. Той ми пише, и ми идва съобщение, от месинджъра, отварям, но не мога да му пиша. Нямам опция, място. Просто не ми дава да му пиша:
Скрит текст:

После влязох от браузъра и отворих съобщението му - мога да му пиша

Скрит текст:

Много ми е странно.. Tired

# 6 589
 Здравейте, аз имам един още неприятен проблем с известията...

Спрях да си пиша с бившият ми приятел отдавна, отписах се от следването му, сега ми е просто фбприятел, но продължавам да получавам известия за всяка публикувана от него  снимка, пост и т.н.... Много е дразнещо, а не разбирам как да направя така че да спрат с това наводняване - и на пощата получавам и като фб известия, сякаш сме в една група, но без да е така. Разбирам да му виждам дейността на стената в  новините, но защо получавам известия за това?! За никой друг не получавам известия, а дори не сме се тагвали като обвързани във фб.
Къде трябва да се ровя за да променя това?!

# 6 590
  • Пловдив

Спрях да си пиша с бившият ми приятел отдавна, отписах се от следването му, сега ми е просто фбприятел, но продължавам да получавам известия за всяка публикувана от него  снимка, пост и т.н.... Много е дразнещо, а не разбирам как да направя така че да спрат с това наводняване - и на пощата получавам и като фб известия, сякаш сме в една група, но без да е така. Разбирам да му виждам дейността на стената в  новините, но защо получавам известия за това?! За никой друг не получавам известия, а дори не сме се тагвали като обвързани във фб.

Да не би да ти е в близки приятели ?

# 6 591
  • BG

Спрях да си пиша с бившият ми приятел отдавна, отписах се от следването му, сега ми е просто фбприятел,

Най-вероятно.

# 6 592
 Ванилина,
и аз имам същия "проблем". Приятелят ми е бил в близки приятели, но отдавна съм го махнала от там. Въпреки това продължавам да получавам известия за нейните публикации.

# 6 593

Спрях да си пиша с бившият ми приятел отдавна, отписах се от следването му, сега ми е просто фбприятел, но продължавам да получавам известия за всяка публикувана от него  снимка, пост и т.н.... Много е дразнещо, а не разбирам как да направя така че да спрат с това наводняване - и на пощата получавам и като фб известия, сякаш сме в една група, но без да е така. Разбирам да му виждам дейността на стената в  новините, но защо получавам известия за това?! За никой друг не получавам известия, а дори не сме се тагвали като обвързани във фб.

Taка,  Благодаря за подсказката!    bouquet

Трябваше само да  отворя профилът му, от падащото меню на  бутона "Приятел" да проверя дали ми е Близък приятел.... И какво гледам - ами преди опцията "Близки приятели" има друга опция - "Получаване на известия" срещу която има чайка.  Laughing

Махнах я ... и си отдъхнах  Laughing  Явно то и следването са различни опции  ooooh!

Но ако не беше това за Близки приятели, нямаше да си помогна  Hug   bouquet

Благодаря wavey

# 6 594
  • София
Не става. Аз съм си изтрила местоработата, но групата с това име си седи.

# 6 595
  • София
Здравейте!
Администратор съм на страница, и напоследък спада в Reach-а е драстичен. Често публикациите се виждат от под 50 човека (от доста хиляди в страницата).
Имате ли някакви хитринки, които могат да помогнат?
Преди няколко дни споделих публикация от друга страница, която беше видяна от почти половината хора в страницата, което не се е случвало в последната година. Защо да виждат техните публикации, а моите не?
Много ме ядосва това!

# 6 596
Да попитам - получавам е-мейл известяване, когато някой ми пише съобщение във Фб и реално мога да го прочета от е-мейла. Обаче, ако го видя от там без да отварям самото съобщение във ФБ, на подателя излиза ли му seen, че съм го прочела?

# 6 597
Какво ново щяло да има във Фейсбук ? Отскоро на общата стена постоянно чета разни негативни неща относно предстоящата промяна..  Confused 

# 6 598
Какво ново щяло да има във Фейсбук ? Отскоро на общата стена постоянно чета разни негативни неща относно предстоящата промяна..  Confused 

Това е спам. Измислица. Глупост.

# 6 599
Най-смешното е, че повечето хора поставят на стената си текста-декларация за авторските права и вярват, че по този начин ще защитят снимките и съдържанието в профилите си от трети страни.

Общи условия

Активация на акаунт