Фейсбук 2

• 1 308 591
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 645
 Shocked
Ама ти съвсем друго писа в предишната тема.
"Преди седмица както съм си в профила и ми изписа ''моля въведете отново данните си за да продължите '' - това звучи зле, така се крадяха профили преди 5-6 мес.

Кой ти се обади? СМС ли получи? Сега кажи,че и пари си дала  Thinking.

# 6 646
Shocked
Ама ти съвсем друго писа в предишната тема.
"Преди седмица както съм си в профила и ми изписа ''моля въведете отново данните си за да продължите '' - това звучи зле, така се крадяха профили преди 5-6 мес.

Кой ти се обади? СМС ли получи? Сега кажи,че и пари си дала  Thinking.
Ами това е цялата история,за пари не знам ама искаше телефоннен номер и трябваше да избираш между това да получиш СМС или да ти се обадят и избрах да ти се обадят и те звъни някакъв роботски глас и ти диктува код на английски и трябва да го напишеш ..

# 6 647
Аз ти казах и в др тема : по далечни спомени, наказанията са от 2 седмици до 3 месеца, дано не е дълго    при теб bouquet
Не ми харесва на мен цялата тази работа, може и да си е някаква стандартна процедура, но не ми се е случвало. А покрай игрите, линковете от бота и постването из много групи подхождам с огромно недоверие към подобни подскачащи незнайно от къде прозорци.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 17:42 от polly

# 6 648
Много се надявам да е нещо за кратко  newsm78 благодаря все пак  #Cussing out

# 6 649
Аз имам въпросче.. Какво ще рече това известие, за пръв път го получавам..второто. Thinking
Скрит текст:

# 6 650
Аз имам въпросче.. Какво ще рече това известие, за пръв път го получавам..второто. Thinking
Скрит текст:
Ако си го последвала Криско ще ти известява всичко за него  Peace кога е във фейсбук,какво е харесал,какво е коментирал,какво е споделил и така..и дори да си му пратила покана автоматично го последваш  Peace Peace

# 6 651
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако си го последвала Криско ще ти известява всичко за него  Peace кога е във фейсбук,какво е харесал,какво е коментирал,какво е споделил и така..и дори да си му пратила покана автоматично го последваш  Peace Peace

Абсолютно нито го имам в приятели този човек, нито съм го последвала. Преди малко не ми даваше да му влизам в профила, сега пробвах пак - никога не съм виждала този профил, има 15 приятели,нито един общ.. и съвсем нов профил.. Явно ФБ ще ме уведомява кога кой си прави профил.  Tired

# 6 652
Скрит текст:
Скрит текст:
Ако си го последвала Криско ще ти известява всичко за него  Peace кога е във фейсбук,какво е харесал,какво е коментирал,какво е споделил и така..и дори да си му пратила покана автоматично го последваш  Peace Peace

Абсолютно нито го имам в приятели този човек, нито съм го последвала. Преди малко не ми даваше да му влизам в профила, сега пробвах пак - никога не съм виждала този профил, има 15 приятели,нито един общ.. и съвсем нов профил.. Явно ФБ ще ме уведомява кога кой си прави профил.  Tired
Туй пък за първи път го чувам новите простотии на фейсбук #Cussing out Thinking

# 6 653
Някой спомня ли си, дали в началото като се появи фейса, имаше бутон освен "харесва ми", и "не ми харесва"? Имам такива спомени, но дали беше така?  newsm78

Ето ти добавка https://chrome.google.com/webstore/detail/fb-dislike/lpekolbaden … aapbgdienjjpgbali

# 6 654
  • София
Искам да вляза във фейсбук от телефона си. Но не искам да ползвам мобилната версия, а другата. Когато напиша в браузера facebook.com то автоматично ме прехвърля към m.facebook.com.
какво да правя  newsm78

# 6 655
  • BG
Искам да вляза във фейсбук от телефона си. Но не искам да ползвам мобилната версия, а другата. Когато напиша в браузера facebook.com то автоматично ме прехвърля към m.facebook.com.
какво да правя  newsm78

Пиши само Facebook, без com.

# 6 656
  • София
не става
пиша само facebook, но то пак си ме прехвърля на m.facebook.com  ooooh!

# 6 657
  • В един копнеж!
не става
пиша само facebook, но то пак си ме прехвърля на m.facebook.com  ooooh!
Добре, а по начина, по който ти отговорих в другата тема, в която си задала същия въпрос, не става ли?

# 6 658
  • София
Благодаря, стана. От настройките избирам заявка за настолни...  работи и за премахване на мобилната версия и на др.сайтове.  Peace

# 6 659
Това да не мога да харесвам и коментирам още не се е оправило  #2gunfire в неделя става 1 седмица
дали ще се оправи

Общи условия

Активация на акаунт