Фейсбук 2

• 1 308 616
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 660
Здравейте, нямам Месинджър на телефона, ако вляза в моб. Фейсбук при изключен чат, дали приятелите ще ме виждат с телефонче.
А ако ползвам Фейсбук през браузър пак на телефона, дали отново съм видима?

# 6 661
Никога не съм активирала да получавам известията от фб на пощата си. От една седмица мейлът ми е задръстен с тях. Възможно ли е фб да си прави, каквото поиска?  newsm78 Мога ли да проверя кога е направено?

# 6 662
Никога не съм активирала да получавам известията от фб на пощата си. От една седмица мейлът ми е задръстен с тях. Възможно ли е фб да си прави, каквото поиска?  newsm78 Мога ли да проверя кога е направено?
И моята поща е пълна само с такива съобщения-кой кое и кога ми го е харесал,какво ми е изпратил и т.н всичко свързано с известия,обаче винаги е било така от както имам фейсбук тоест 4 години вече винаги съм получавала такива известия  Rolling Eyes

# 6 663
  • UK
Ами спрете си ги от настройките.

# 6 664

Въпросът  ми е защо досега не бях получавала такива...спрях ги естествено. Тоест как фб реши да ме уведомява изведнъж?

# 6 665
  • UK
Разбирам, но не знам, някакъв бъг може би, нормално е да има такива.

# 6 666
И още един въпрос...при изключване на чата не за всички от приятели, от време на време, тези, които трябва да се виждат отгоре, понякога изчезват от списъка. На какво се дължи това? Определено фб се будалка с нас, няма никакви правила и логика в настройките. А особено пък сега с ползването на мобилните версии,, въобще не можеш да разбереш кой кога е на линия. Телефонът винаги показва нещо друго  Grinning

# 6 667
не става
пиша само facebook, но то пак си ме прехвърля на m.facebook.com  ooooh!

Здравейте  Hug
Интересувам се и аз как мога да коригирам това прехвърляне към мобилната версия...
Ще се радвам да помагате   bouquet

# 6 668
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Искам да си спра фейса временно за неопределено време.Влязах в настройките и го деактивирах,но когато влязох отново с мейл и парола отново се възстанови.Какъв е варианта да го спра или изтрия самия акаунт?

# 6 669
Искам да си спра фейса временно за неопределено време.Влязах в настройките и го деактивирах,но когато влязох отново с мейл и парола отново се възстанови.Какъв е варианта да го спра или изтрия самия акаунт?

Като не си влизаш в акаунта след като си го изтрила временно.

# 6 670
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
А след колко време ще се изтрие,като не влизам?

# 6 671
А след колко време ще се изтрие,като не влизам?

Минути. Simple Smile

# 6 672
  • София
Доколкото знам, никога не се изтрива напълно. Всичко си стои някъде "там".

# 6 673
Щом си заявила че не искаш да съществува повече,ще се премахне  и когато хората те търсят няма да има такъв акаунт-но ако някой ден когато и да е решиш да си го възстановиш и си въведеш данните акаунта ти пак ще просъществува  Peace

# 6 674
Брейййй! Много знаеш, бе! Sunglasses
Нали нямаше ФБ??? Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт