Фейсбук 2

• 1 299 600
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 125
Моля да ми обясните стъпка по стъпка, къде да влезна, за да се абонирам във фейсбука за някого! Не мога да разбера, как става! Благодаря ви много!

Отиваш на профилът му, и ако тази функция е активирана, до бутона за изпращане на покана има бутон "Последвай".

# 7 126

Можете ли да ми помогнете? Аз влезнах някъде в настройки и премахнах последните дейности на приятелите дето излиза отдолу в дневника вляво! Тоест сега не мога да видя, кой кога за последно приел покана за приятелството и последните дейности на никого във фейса! Моля да ми помогнете да премахна настройката!

Не е от твоите настройки. От известно време това изчезна отвсякъде. Не виждам дейността нито на приятели, нито на неприятели.

При мен го има. Мисля, че имаше бутон/опция за скриване и показване. Да не е заради това. Или и при мен ще изчезне скоро време  newsm78
Аз знам, че изключих сама тази настройка, видях я! Но да я включа не мога да намеря! Моля за помощ!

Сега видях въпросната опция. Имам си я, не е премахната.
Но бутон за вкл./изкл. не виждам.

# 7 127
Моля стъпка по стъпка да ми напишете, как да направя да има такава опция да се абонирам във фейсбук за някого!

# 7 128
Да питам, как се изкарват различните иконки тип сърчице, палмичка, слънчице и т.н.  Blush
И още нещо- като искам да спомена някого в публикация, но без да се изписва цялото му име, как става? Например, не "@Ivan Ivanov, съгласен ли си?", а "Иване, съгласен ли си" ?

# 7 129
Иконите - копираш от тук:
http://chat4o.com/facebook-%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%BA% … 0%BE%D0%BD%D0%B8/
А за някои си има клавишни комбинации - например за сърце - HeartPeace

За имената - изписваш цялото @Ivan Ivanov и натискаш backspace 1 път, то трие фамилията и остава само първото име. Пробвай  Peace

# 7 130
..::V.I.P::.. , благодаря!  Hug
Още един въпрос- виждат ли се групите, в които членувам? И ако да, от всички ли, или само от приятелите?

# 7 131
Зравейте! Извинявам се ако вече е повдигната темата но не успях да намеря нещо по въпроса.Създадох група но получих ултиматум да я закрия.Въпроса ми е КАК ДА СТАНЕ.Може ли да се изчисти създадената група.Моля за помощ. newsm78

# 7 132
Има една страница на едно заведение, която постоянно ми изпраща покани за събития(партита). Как мога да спра това?

# 7 133
  • София
Имам една снимка, която искам да си я сложа за профилна, но не пасва. Има ли размери, за да стане?

# 7 134
  • BG
..::V.I.P::.. , благодаря!  Hug
Още един въпрос- виждат ли се групите, в които членувам? И ако да, от всички ли, или само от приятелите?

Ако настройките ти са да се виждат, значи се виждат. Пак от настройките ти зависи кой ги вижда. Отиди на Управление на разделите и виж "Групи".

Зравейте! Извинявам се ако вече е повдигната темата но не успях да намеря нещо по въпроса.Създадох група но получих ултиматум да я закрия.Въпроса ми е КАК ДА СТАНЕ.Може ли да се изчисти създадената група.Моля за помощ. newsm78

Една-две страници по-назад е описано. Прочети.

# 7 135
Здравейте,
имам следният въпрос.
Току що публикувах нещо в една група, на която съм създател.
Под името ми обаче се показа и от къде е публикувано (града), което до сега не се е случвало.
Нито аз съм променяла нещо в опциите или настройките си.
Как да премахна това? до сега търсих, но не открих от къде да го изключа.

# 7 136
  • BG
Здравейте,
имам следният въпрос.
Току що публикувах нещо в една група, на която съм създател.
Под името ми обаче се показа и от къде е публикувано (града), което до сега не се е случвало.
Нито аз съм променяла нещо в опциите или настройките си.
Как да премахна това? до сега търсих, но не открих от къде да го изключа.

Отиди в профила си, в празното поле за писане. Маркирай начало на писане. Ще видиш отдолу, при опциите за отбелязване на друг човек и емотиконите за "Чувствам се", е и опцията за отбелязване откъде пишеш. Вероятно ще видиш изписано името на населеното място. Махни го. Ако си се отбелязвала скоро оттам, просто го е запаметило.

# 7 137
Как се пишеше болднато във ФБ?

# 7 138
Benisima, благодаря! Ънчекнах го!

# 7 139
  • Търновска област
Здравейте.
Искам да попитам този бутон     как да го махна?
В настройките ,  приятелите на моите приятели може да ми изпращат покани за приятелство , а аз не искам никой да ми изпраща покани , как да го премахна?
Благодаря.
Позачетох се , и на предишната страница има питане като моето , само че в моите настройки има само --- Всички  и  Приятели на приятели ---  защо нямам опцията  ----Никой да не ми изпраща покани---?
Благодаря.

Последна редакция: вт, 12 май 2015, 23:45 от Миси

Общи условия

Активация на акаунт