Фейсбук 2

• 1 299 643
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 140
Не може никой да не ти изпраща покани. Няма такава опция.
Може да ги ограничиш до приятели на приятели.

# 7 141
  • Търновска област
Добре.Благодаря.

# 7 142
Не може никой да не ти изпраща покани. Няма такава опция.
Може да ги ограничиш до приятели на приятели.

Аз имах такъв случай и не намерих логично обяснение. Пак ще го поста. До този човек не мога да пращам покана, а имаме 12 общи приятеля.
Скрит текст:

# 7 143
Е, не знам вече! Wink
Може да е с връзки при Марк. Grinning

# 7 144
  • UK
Преди имаше такава опция, сега я няма. Който я е ползвал преди да изчезне, все още може да я ползва. Ако спрат да я ползват обаче, и те няма да я виждат повече.

# 7 145
Мога ли да видя (и от къде) кой ми е видял публикация? Виждам подобна опция, когато публикацията е в група, но на личния профил има ли такава възможност?

# 7 146
  • BG
Мога ли да видя (и от къде) кой ми е видял публикация? Виждам подобна опция, когато публикацията е в група, но на личния профил има ли такава възможност?

Няма. Само в групите и то не във всички. Много е неприятно, никога не можеш да излъжеш, че не си видял нещо. Освен това, ако групата е отворена, се виждат само виделите публикацията членове на групата, но не и страничните читатели, а те могат да бъдат много.

# 7 147
Благодаря  Benisima   bouquet

# 7 148
А какви са тези глупости за спасени и не спасени приятели ..  ooooh!

# 7 149
А какви са тези глупости за спасени и не спасени приятели ..  ooooh!

И аз тъкмо забелязах това  Crossing Arms Crossing Arms
И какво сега - дайте да тагнем целия ФБ, че спасен  Joy

# 7 150
Къде е това чудо? Crazy

# 7 151
Отпреди като отида на дадено събитие, имаше опция да спра да получавам покани за събития от този потребител, а сега не я виждам. Дали има още такава възможност и къде?

# 7 152
  • BG
А какви са тези глупости за спасени и не спасени приятели ..  ooooh!

И аз тъкмо забелязах това  Crossing Arms Crossing Arms
И какво сега - дайте да тагнем целия ФБ, че спасен  Joy

Доколкото разбрах, това е абсолютно реално създадена от Google система за откриване на пострадали от земетресението, но за съжаление попаднала във Фейса се превръща в спам. Предполагам, че е създадена с цел затрупани или хора в труднодостъпни места, които имат работещи смартфони в себе си, да могат да се тагнат, за да ги открият по местоположение.

# 7 153
Когато отбелязвам приятели,публикацията не излиза в новините на неговите приятели. Написала съм да се вижда от приятели и приятели на отблязаните. При мен също не излизат публикации, в които
са тагнати моите приятели. Когато моите приятели коментират нещо също не се вижда. Някой знае ли как се оправя това? Може би съм пипала настройките. Много благодаря предварително, ако някой знае нещо,че от часове се мъча и нищо не става.

# 7 154
  • BG
Оказа се, че дори моите приятели не виждат какво публикувам, пък уж е направено за приятели . Голям проблем ми е , не знам какво да правя, не ми се иска да си създавам отначало нов профил . Моля ви, помогнеге.

Виж си настройката под полето за писане да не е на "Само аз"

Общи условия

Активация на акаунт