Фейсбук 2

• 1 299 679
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 155
Може ли ,когато си админ на тайна група,да си криеш постовете от определен член в групата ?

# 7 156
Ta дойде ред да питам и аз. Член съм на група, която харесвам, по-скоро дейността им. Публикуват неща, които много ме дразнят, и ги докладвах. Вече ме страм, беше импулсивна постъпка. Могат ли да видят, че аз съм ги докладвала, защото не ми се ще.? Не съм докладвала до админ, а само до фейсбук.  Blush Също мога ли да анулирам доклада, което предпочитам. ???

# 7 157
И аз да задам сигурно тъп за вас въпрос Simple Smile Искам да огранича определен приятел и да не вижда снимките и публикациите ми.Как да го направя? Слагам го в ограничени и пак се виждат публикациите ми, някаква отметка ли трябва някъде?

# 7 158
Публикациите ти следва да се виждат само от приятели - така, ако някой е в списък Ограничени, няма да ги вижда. Ако публикациите ти са публични - всички ги виждат.

# 7 159
  bouquet Благодаря   bouquet

# 7 160
Здравейте, някой знае ли дали мога да потвърдя, че ще присъствам на дадено събитие без това да се вижда от всичките ми приятели и да се разбира само от хората, които са членове на групата, която организира събитието ?

# 7 161
  • До морето
И аз да задам сигурно тъп за вас въпрос Simple Smile Искам да огранича определен приятел и да не вижда снимките и публикациите ми.Как да го направя? Слагам го в ограничени и пак се виждат публикациите ми, някаква отметка ли трябва някъде?

И аз идвам да попитам това, но и не знам къде е това Ограничени. Имам няколко колежки, които са големи клюкарки и не искам да ми виждат нещата, а не върви да ги махна от приятели, защото се налага да ги виждам почти всеки ден и ми е някак си грубичко. Та искам, ако може да огранича достъпа им до публикациите ми? Извинете за тъпия въпрос  Blush

# 7 162
Отивате на профила на човека, доближавате курсора до където ви пише "Приятели" и от падащото меню избирате - Ограничени.
Ограничените виждат само публичните публикации, ако са ти публични - ще ги вижда.

# 7 163
от къде мога да разреша личният ми профил да бъде следван от потребители, които не са в списъка ми с приятели?

# 7 164
  • BG
от къде мога да разреша личният ми профил да бъде следван от потребители, които не са в списъка ми с приятели?

Настройки - Последователи - Публично

# 7 165
Benisima, благодаря!   bouquet

# 7 166
# 7 167
Малко съм озадачена - влязох в списъка с блокираните и видях вътре човек, който не съм блокирала. Отблокирах го - но пак не мога да го видя? newsm78

# 7 168
Мен пък ме следят някакви неидентифицирани, как мога да ги махна само тях обаче?

# 7 169
Малко съм озадачена - влязох в списъка с блокираните и видях вътре човек, който не съм блокирала. Отблокирах го - но пак не мога да го видя? newsm78

Пусни му покана за приятелство?

Общи условия

Активация на акаунт