Фейсбук 2

• 1 299 763
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 170
Малко съм озадачена - влязох в списъка с блокираните и видях вътре човек, който не съм блокирала. Отблокирах го - но пак не мога да го видя? newsm78

Пусни му покана за приятелство?

Ама изобщо не ми излиза на търсачката, а имаме доста общи познати?

# 7 171
Малко съм озадачена - влязох в списъка с блокираните и видях вътре човек, който не съм блокирала. Отблокирах го - но пак не мога да го видя? newsm78

Пусни му покана за приятелство?

Ама изобщо не ми излиза на търсачката, а имаме доста общи познати?

Ами да не те е блокирал той?

# 7 172
Помислих си го - но тогава защо излиза и в моята листа - все едно, че аз съм го блокирала?

# 7 173
Помислих си го - но тогава защо излиза и в моята листа - все едно, че аз съм го блокирала?

Не знам, но като го разблокираш можеш да го виждаш, но не ти е в "приятели". Блокиран и ти не го виждаш. Виж дали правилно си го разблокирала.

# 7 174
Здравейте, направих затворена група на класа на детето ми, но никой не може да я види.Само мои лични приятели. Къде греша?

# 7 175
Здравейте, направих затворена група на класа на детето ми, но никой не може да я види.Само мои лични приятели. Къде греша?

Опциите, направи я публична, а после ще пускате вътре само реални съученици. Макар че всеки от групата ще може да пуска, който си поиска.

# 7 176
Постоянно разни хора от приятелите ми постват нещо на моята стена. Как мога да направя снимките и публикациите невидими за останалите след като вече са публикувани?

# 7 177
  • BG
Постоянно разни хора от приятелите ми постват нещо на моята стена. Как мога да направя снимките и публикациите невидими за останалите след като вече са публикувани?

Вдясно горе стрелката на публикацията - Скриване от дневника. А за по-готино, както съм направила аз, оправи си настройките, за да преглеждаш първо ти публикациите, които приятели постват към теб, и ако прецениш, че ти харесват, тогава ги пускаш в дневника.

П.П. Всъщност като скриеш публикацията от дневника, тя все още ще е видима и може да се мотае на стената ти, обаче, така че просто я изтрий.

# 7 178
Продължавам да се чудя.. той си призна, че ме е блокирал..но защи аз виждам, че Аз съм го блокирала в моята листа??
Да не е нвкаква нива опция нс Фб?

Не знам, но като го разблокираш можеш да го виждаш, но не ти е в "приятели". Блокиран и ти не го виждаш. Виж дали правилно си го разблокирала.

# 7 179

Вдясно горе стрелката на публикацията - Скриване от дневника. А за по-готино, както съм направила аз, оправи си настройките, за да преглеждаш първо ти публикациите, които приятели постват към теб, и ако прецениш, че ти харесват, тогава ги пускаш в дневника.

П.П. Всъщност като скриеш публикацията от дневника, тя все още ще е видима и може да се мотае на стената ти, обаче, така че просто я изтрий.

Така и направих, но  и аз не ги виждам

# 7 180
  • BG

Така и направих, но  и аз не ги виждам

Щом искаш и ти да ги виждаш, опитай да промениш опцията за поверителност на "Само аз". Не знам на публикация от друг дали може, опитай.

# 7 181
Как да направя така, че когато ме търсят в търсачката да излиза и допълнително инфо под името ми относно образование, местожителство и.т.н. При мен тази информация е направена да е видима пупблично, но когато търся моя профил в резултатите не се показва това инфо. За да стане ясно, става въпрос за това от картинката.

# 7 182
Продължавам да не разбирам защо виждам в моя списък с блокирани, хора, които мен са ме блокирали, но не  аз тях? #Crazy newsm78

# 7 183
Продължавам да не разбирам защо виждам в моя списък с блокирани, хора, които мен са ме блокирали, но не  аз тях? #Crazy newsm78

#Crazy Провокирана от твоя пост и аз погледнах моите блокирани. Ами и аз виждам 1 хотел във Варна блокиран и 1 човек, които със сигурност не съм блокирала.... Сигурно те мен са...!? newsm78

п.с. Хотела във Варна за първи път го чувам...

Да не е някаква нова опция?  Crazy

# 7 184

Да не е някаква нова опция?  Crazy
И аз това се питам?
Защото не намирам друго обяснение? #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт