Фейсбук 2

• 1 299 787
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 185
Аз пак да попитам ,може ли когато си админ на тайна група ,да криеш постовете си от даден член в групата

# 7 186
Аз пак да попитам ,може ли когато си админ на тайна група ,да криеш постовете си от даден член в групата

Не. Единственото, което можеш да направиш, затова някой да не вижда постовете и коментарите ти в каквато и да е група, е да го блокираш.

# 7 187
  • София
Защо от телефона мога да видя кога последно е бил онлайн, а от компютъра не?
Не ползвам месинжър.

# 7 188
Според мен изобщо не показва вярно кой кога е бил последно активен. Със или без месинджър.

# 7 189
Защо от телефона мога да видя кога последно е бил онлайн, а от компютъра не?
Не ползвам месинжър.

Аз виждам от компютъра си.

# 7 190
Какво да направя за да не се вижда, че съм онлайн?

# 7 191
Какво да направя за да не се вижда, че съм онлайн?

Скрий чата, изключи го по-точно. Можеш само определени хора да направиш да не те виждат.

# 7 192
Има ли я опция да изключа целия чат? Преди, май, имаше такъв бутон. Сега не го виждам.

# 7 193
Има ли я опция да изключа целия чат? Преди, май, имаше такъв бутон. Сега не го виждам.

Отваряш чата, отиваш на настройки,
Звуци на чата
разширени настройки, там можеш да маххнеш само някои.
затваряне на всички чатове;
скриване на групите
изключване на чата.

Само с чата те виждат, че си на линия. Но като публикуваш и лайкваш, пишеш също е ясно че си там.

# 7 194
Малко извън темата - знаете ли как да си сваля снимка от Инстаграм-а?

# 7 195
  • UK
Като кликнеш на нея с десен бутон, View Background Image, като се отвори само тя не ти ли дава да я запазиш?

# 7 196
Не, отваря се отново в "Инстаграм" рамка/визия..(

# 7 197
  • UK
Странно, на мен ми ги отваря без проблем. Сигурно има и други начини, но ако е за една или две снимки, и с Принт Скрийн става. Иначе пробвай да се логнеш в ink361.com, то е като версия на Инстаграм за компютър и  опциите, които по принцип са заключени, там са отключени. Там вече без проблем ми дава да сваля каквото си поискам.

# 7 198
Златна си!
 Hug
Стана.. Heart Eyes

# 7 199

Общи условия

Активация на акаунт