Фейсбук 2

• 1 299 796
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 200
adelinda , благодаря   bouquet!

# 7 201
Прерових гугъл, но така и не открих отговор на въпроса си.
На страницата, която управлявам съм пуснала една снимка, която са я споделили 198 човека.
Като искам да видя кои са я споделили ми излизат 74 имена. Мога ли да извадя пълен списък с имена, а не само общ брой?

# 7 202
На страницата, която управлявам съм пуснала една снимка, която са я споделили 198 човека.
Като искам да видя кои са я споделили ми излизат 74 имена. Мога ли да извадя пълен списък с имена, а не само общ брой?

Дали не е споделилите от споделилите, да не виждаш. Би трябвало всички да ти излизат, но чак с такива бройки не съм наясно, кое как се вижда. Нещо май не правиш както трябва, снимай да видим. Или дай линк към снимката.

# 7 203
Мисля, че виждаш само приятели и приятелите им ако споделят твои неща, и май е свързано с общите настройки за поверителност.. Thinking

# 7 204
Здравейте! Случи ми се нещо странно и ми се иска да знам дали и някой друг е имал този проблем. От стената ми мистериозно изчезна статус за промяна на семейното положение - нали знаете как примерно, като се омъжиш и направиш съответните обновления, на стената ти автоматично се появява пост относно събитието. Е, днес ставам и гледам, че въпросният статус, направен преди 3 дена, липсва от стената ми, а всички други публикации, които съм направила, са си там. Още по-куриозното е, че всичките ми приятели, освен аз самата, все още виждат публикацията и могат да я лайк-ват и коментират (т.е. това означава, че не е изтрита по погрешка) - ако го направят, на мен ми излиза уведомление за това, но няма как да видя самия статус и коментарите под него - като резултат ми дава една празна бяла страница. Пробвах да вляза и през мобилната версия на Фейсбук - е, от там вече успявам да видя статуса си, но не и коментарите под него, нито пък мога самата аз да го коментирам.

На какво може да се дължи това?! Някакъв бъг, предполагам? Да пиша ли на съпорт-а на сайта, дали ще ми отговорят?

# 7 205
  • BG
Здравейте! Случи ми се нещо странно и ми се иска да знам дали и някой друг е имал този проблем. От стената ми мистериозно изчезна статус за промяна на семейното положение - нали знаете как примерно, като се омъжиш и направиш съответните обновления, на стената ти автоматично се появява пост относно събитието. Е, днес ставам и гледам, че въпросният статус, направен преди 3 дена, липсва от стената ми, а всички други публикации, които съм направила, са си там. Още по-куриозното е, че всичките ми приятели, освен аз самата, все още виждат публикацията и могат да я лайк-ват и коментират (т.е. това означава, че не е изтрита по погрешка) - ако го направят, на мен ми излиза уведомление за това, но няма как да видя самия статус и коментарите под него - като резултат ми дава една празна бяла страница. Пробвах да вляза и през мобилната версия на Фейсбук - е, от там вече успявам да видя статуса си, но не и коментарите под него, нито пък мога самата аз да го коментирам.

На какво може да се дължи това?! Някакъв бъг, предполагам? Да пиша ли на съпорт-а на сайта, дали ще ми отговорят?

Влез в Регистър на дейността и виж дали е там. Да не би без да искаш да си го скрила от дневника си? Дори и когато скриеш пост от дневника си, той остава в обращение на стената и другите го виждат.

# 7 206
на фейсбук сайта на блога съм нарила снимките по безобразен начин и искам да ги подредя
как да обединя в албуми вече качени снимки?
рових, но единственото, което видях е, че в албум мога качвам само нови снимки
пропускам ли нещо или няма опция за такова подреждане?

извинявам се, намерих Simple Smile

# 7 207
на фейсбук сайта на блога съм нарила снимките по безобразен начин и искам да ги подредя
как да обединя в албуми вече качени снимки?
рових, но единственото, което видях е, че в албум мога качвам само нови снимки
пропускам ли нещо или няма опция за такова подреждане?

извинявам се, намерих Simple Smile

Отиваш в снимки; вашите снимки. Като отидеш на снимката, има горе в десния ъгъл "моливче". Като цъкнеш с дясно копче на мишката ти излиза какво можеш да я правиш, и да преместиш в друг албум съответно.

# 7 208
Имам страница във ФБ. Искам хора, фенове на страницата да могат да се тагват по снимки и публикации. Къде да отида, за да разреша? Последният път дори аз не успях да тагна съпруга ми (с който сме приятели във ФБ).

# 7 209

Отиваш в снимки; вашите снимки. Като отидеш на снимката, има горе в десния ъгъл "моливче". Като цъкнеш с дясно копче на мишката ти излиза какво можеш да я правиш, и да преместиш в друг албум съответно.

благодаря! поомазах нещата, но се справих накрая Simple Smile

# 7 210
Имам страница във ФБ. Искам хора, фенове на страницата да могат да се тагват по снимки и публикации. Къде да отида, за да разреша? Последният път дори аз не успях да тагна съпруга ми (с който сме приятели във ФБ).

Четеш и действаш:

Видимост на страницатаРедактирайте
Страницата е публикувана
Publishing AbilityРедактирайте
Anyone can publish to my Page timeline
News Feed Audience and Visibility for PostsРедактирайте
The ability to narrow the potential audience for News Feed and limit visibility on your posts is turned off
СъобщенияРедактирайте
Хората могат да изпращат съобщения на страницата ми.
Способност за отбелязванеРедактирайте
Хората могат да се отбелязват в снимки, публикувани на страницата ми.
Териториални ограниченияРедактирайте
Страницата се вижда от всеки.
Възрастови ограниченияРедактирайте
Страницата се показва на всеки.
Page ModerationРедактирайте
Няма забранени думи за страницата.
Profanity FilterРедактирайте
Изключено
Предлагане на подобни странициРедактирайте
Изберете дали вашата страница да се препоръчва на други
Comment RankingРедактирайте
Most relevant comments are shown for my Page by default.
Сливане на странициРедактирайте
Сливане на повтарящи се страници
Премахване на страницатаРедактирайте
Изтриване на страницата

# 7 211

Влез в Регистър на дейността и виж дали е там. Да не би без да искаш да си го скрила от дневника си? Дори и когато скриеш пост от дневника си, той остава в обращение на стената и другите го виждат.

Странното е, че вчера цял ден го виждах като отбелязано събитие в дневника ми на дейностите, но вечерта мистериозно изчезна и от там. Със сигурност не е било със статус "скрито от дневника", беше даже "акцентирано"... Аз продължавам да не го виждам, а приятелите ми си го лайкват безпроблемно все още. Ако пробвам да сигнализирам на Фейсбук, дали ще ме отразят? Thinking

# 7 212

Дали не е споделилите от споделилите, да не виждаш. Би трябвало всички да ти излизат, но чак с такива бройки не съм наясно, кое как се вижда. Нещо май не правиш както трябва, снимай да видим. Или дай линк към снимката.
Ето линк към снимката:
https://www.facebook.com/veronica.dimova.photography/photos/a.26 … ype=1&theater
P.S.Не били 198, а 189 споделяния.

# 7 213

Ето линк към снимката:
https://www.facebook.com/veronica.dimova.photography/photos/a.26 … ype=1&theater
P.S.Не били 198, а 189 споделяния.

Няма да ги броя колко са, но чета най-отдолу:

Някои публикации може да не се показват тук, поради настройките за поверителност на хората, споделили това.

# 7 214

Четеш и действаш:
Скрит текст:

Видимост на страницатаРедактирайте
Страницата е публикувана
Publishing AbilityРедактирайте
Anyone can publish to my Page timeline
News Feed Audience and Visibility for PostsРедактирайте
The ability to narrow the potential audience for News Feed and limit visibility on your posts is turned off
СъобщенияРедактирайте
Хората могат да изпращат съобщения на страницата ми.
Способност за отбелязванеРедактирайте
Хората могат да се отбелязват в снимки, публикувани на страницата ми.
Териториални ограниченияРедактирайте
Страницата се вижда от всеки.
Възрастови ограниченияРедактирайте
Страницата се показва на всеки.
Page ModerationРедактирайте
Няма забранени думи за страницата.
Profanity FilterРедактирайте
Изключено
Предлагане на подобни странициРедактирайте
Изберете дали вашата страница да се препоръчва на други
Comment RankingРедактирайте
Most relevant comments are shown for my Page by default.
Сливане на странициРедактирайте
Сливане на повтарящи се страници
Премахване на страницатаРедактирайте
Изтриване на страницата
Много ти благодаря. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт