Фейсбук 2

• 1 299 538
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 335
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно лентата,това е моментно.На мен ми се е случвало два-три пъти и се оправя от само себе си.След ден-два.Не помня точно.

# 7 336

Когато скролваш надолу се скрива, така ли? А когато си скролнала догоре на макс появява ли се?
Да появява се...и за да видя съобщения, известия трябва да скролна догоре.

Ами то 7-8 дни минаха вече и не се оправя Simple Smile

# 7 337
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Пробвай през друг браузър да видиш дали е така отново.

# 7 338
хммм...опитах с Explorer не е така...явно не е настройка на фейсбука ми. Ама като съм си свикнала с Chrome?

# 7 339
хммм...опитах с Explorer не е така...явно не е настройка на фейсбука ми. Ама като съм си свикнала с Chrome?

Мари_Мар е в час с настройките на браузърите, дано ти види поста.
Аз ползвам само Мозила.
Виж си и ти настройките на Хрома, някое стикче явно трябва да се махне, за да спре да скрива лентата.

# 7 340
  • UK
По принцип това с лентата го правеше преди, ако прозореца ти не е максимално отворен, но на скрийншота ти видях. че е отворен. Пробвах на моя (в Мозила), и като не еотворен пак си седи, но доскоро се скриваше.

# 7 341
Благодаря ви много Hug Ще се поровя още, дано се оправи.

# 7 342
Една приятелка ме "светна" че и без да лайквам и публикувам, с изключен чат от месеци като  тя влиза от телефона си винаги вижда кога и колко съм била активна Sad
Какво да бутна в настройките за да не бъде така?
П.С. Само от телефона си го вижда така, но не и от домашния комп!
Вижда се и от телефона, и от компа....поне при мен е така от много време, макар, че много ме дразни и бих го променила, ако имаше начин....

Здравейте, и аз с такова питане. Може ли да скрие човек информацията за това кога е би онлайн?

# 7 343
Според мен информацията в месинджъра кога някой е бил на линия въобще не е вярна.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 23:38 от Еуфорична

# 7 344
Не винаги е вярна и не може да се скрие.

# 7 345
За първия въпрос за жалост няма какво да се направи - такова е положението, много е тъпо и аз се ядосвам. Дала съм се и през компа и през приложението и през месинджър оффлайн, но когато вляза, не ми слага зелена точка, че съм на линия, но пише, че съм била активна "1 minute ago", т.е. хората пак разбират, че съм там. И аз много съм се ровила по въпроса, но няма оправия.

За втория въпрос, и за съм с галакси, не ми е вкл. локейшън и нямам проблем.... да не си включила една човчица(стрелкичка), която е до бутона за изпращане на съобщение да показва къде си?
Аз направих експеримент с профила на детето.
Влизам от таблет без чат  или от телефон с Месинждър с изключен чат.
Поглеждайки от неговия профил, ме дава последно активна във времето, в което съм ползвала Месинждъра, не ми отчита влизанията през таблета и телефона.

# 7 346
При мен има хора, които ги отчита кога последно са били активни единствено, ако отворя съобщенията през моя месинджър. А на компютъра никога не ги отразява. Ето това ми е странно. Не светят в зелено, не са с месинджър.

# 7 347
Е аз не ползвам месинджър и пак ме показва кога съм била активна, независимо дали през компа или през телефон съм влизала и въпреки, че влизам оффлайн....така че явно няма скриване...

# 7 348
  • София
Благодаря ви много Hug Ще се поровя още, дано се оправи.

Не знам дали вече си решила проблема или всичко се e оправило от самосебе си(ако е било само временен бъг на Фейсбук), който да се проявява само в Хром, но скриването на синята лентата (в Хром), при мен се получава когато увелича размера на шрифта над 125%.

ВИЖ картинката в скритият текст
Скрит текст:
.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 23:13 от Mari_Mar

# 7 349
Местила съм снимки от албум в друг албум без проблеми, всичките и бонуси като лайкове и коментари се запазват.
Опитвам да преместя една , която е била снимка на корица в един друг албум,понеже няма откъде другаде да я кача в него,  освен за профилна, другаде не мога да я сложа.Странна работа !newsm78

Общи условия

Активация на акаунт