Фейсбук 2

• 1 299 538
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 365
  • При елфите ...
Да попитам и аз... С моя дружка използваме Съобщенията и си пишем понякога (и моя и нейния чат са изключени). Тя си има причина и не иска други да знаят, че използва профила си въобще. Но днес като включих чата и излезе прозорецът с активните и неактивни абонати... видях, че срещу нейното име е отбелязана предишна активност (5 h, когато сме си писали). Сега си мисля, че всеки от приятелите й, който е с включен чат вижда кога е била активна също, така ли е?!?  newsm78

# 7 366
  • BG
Да попитам и аз... С моя дружка използваме Съобщенията и си пишем понякога (и моя и нейния чат са изключени). Тя си има причина и не иска други да знаят, че използва профила си въобще. Но днес като включих чата и излезе прозорецът с активните и неактивни абонати... видях, че срещу нейното име е отбелязана предишна активност (5 h, когато сме си писали). Сега си мисля, че всеки от приятелите й, който е с включен чат вижда кога е била активна също, така ли е?!?  newsm78

Ох, вече през два поста го питате това! Прочетете малко, де! Да, вижда се. Който не иска да го виждат, да не влиза и да не ползва ФБ. Какво толкова сложно има!

# 7 367
  • София
Аз пък се чудя кой толкова го интересува еди кой си кога бил активен? Вие следите се?

# 7 368
  • При елфите ...

Ох, вече през два поста го питате това! Прочетете малко, де! Да, вижда се. Който не иска да го виждат, да не влиза и да не ползва ФБ. Какво толкова сложно има!

Ами четох... и пак реших да попитам, не виждам проблем в това! И не с този тон, моля! Никой не ви насилва да отговаряте!

# 7 369
Имам това http://www.deleted.io/app
не мисля, че браузъра има значение

И аз го имам.
На Хром и Мозила.
Работи безотказно. Peace

# 7 370
не съвсем безотказно, от 2 дни ми дава грешка при чек  Rolling Eyes
имам нов приятел, единчиката свети, но дава грешка при зареждането 'виж кой'

# 7 371
Да, има такива моменти, но е временно.

# 7 372
На мен не ми тръгва въобще . Твърде далече е от безотказно .

# 7 373
Когато някой пише в група и ти видиш поста от самата стена, а не го отвориш в ляво от самата група или горе от известието, не се отбелязва като "видяно", нали?
Също, има ли начин да скриеш някого от списъка с блокирани, но без да го разблокираш?

# 7 374
Също, има ли начин да скриеш някого от списъка с блокирани, но без да го разблокираш?

Хм, интересен въпрос, и на мен ще ми е любопитно да разбера. Peace

# 7 375

Не разбирам въпроса  newsm78
Какво значение има дали се вижда или не в списъка, след като той е видим само за вас? Искате да го скриете сама от себе си ли?

# 7 376
Не, разбира се, но достъп до моя FB нямам само аз... Wink Иначе, защо ще я има опцията да "заглушаваш" или "архивираш" съобщенията си? Същото е, все едно ги криеш от самата себе си, както ти казваш. Simple Smile

# 7 377

Не разбирам въпроса  newsm78
Какво значение има дали се вижда или не в списъка, след като той е видим само за вас? Искате да го скриете сама от себе си ли?
Ами, не че е фатално, но има няколко човека, които не ми е приятно да ми напомнят за себе си, дори и в списъка с блокираните. Но пак казвам не е фатално, аз даже бях забравила за тях преди да се сетя, че имаше изобщо "списък с блокирани".

# 7 378
На мен не ми тръгва въобще . Твърде далече е от безотказно .

С какъв браузър?

# 7 379
  • София
Ако коментираш нещо, харесваш в Общодостъпна група - вижда ли се от приятели (излизащото в хронографа им или на стената им), които не членуват там?

Общи условия

Активация на акаунт