Фейсбук 2

• 1 307 908
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 180

Daya*, много странно.. от седмица или две е променен интерфейса при добавяне на нови снимки в старите албуми - при мен, както и при теб се отваря веднага харда, избирам снимките и после прозорците изглеждат по нов начин, но няма проблеми с качването на снимките..

# 181
Момичета,на братовчедка ми са и "откраднали" профила във ФБ.Изписало и е,че снощи в 00.45 (примерно),паролата и е била сменена!Как е възможно това,при положение,че никой не и знае паролата,нито на и-мейла?!Какво може да направи,да пише на администраторите във ФБ,например,или нещо друго?Тя иска този профил да бъде премахнат.

# 182
dani t, след като е получила мейла с предупреждението, че е сменена паролата и там трябва да има линк, чрез който може да си върне владението на профила. Другия вариант е да си докладва профила има точно такава опция за откраднати профили. Но може би за втората опция трябва пак да си направи профил.

# 183
dani t, след като е получила мейла с предупреждението, че е сменена паролата и там трябва да има линк, чрез който може да си върне владението на профила. Другия вариант е да си докладва профила има точно такава опция за откраднати профили. Но може би за втората опция трябва пак да си направи профил.
Благодаря ти, тя си е направила вече нов профил,но къде е точно тая опция за докладване,че нещо не можем да се ориентираме....

# 184
Здравейте!
Първо искам да се извиня, ако вече е питано за това и е даден отговор, но темата я прочетох малко диагонално! Embarassed
Надявам се да ми помогнете.
          Преди време забраних/блокирах появата на публикациите от една игра, които се появяваха на стената ми. Незнам как го направих, не помня, но спрях да ги виждам. Приятелите ми си играят, публикуват, но при мен нищо не се вижда. Бях много доволна.
          Е да, ама сега и на мен тази игра ми стана интересна, играя, публикувам, но както сигурно се досещате нито една от публикациите ми свързани с тази игра не се виждат на стената, нито при мен, нито при приятелите ми. Въобще не съм доволна вече. След дъжд качулка.
          Разглеждах настроиките на профила си, на сигурността, но неможах да се ориентирам от къде точно да направя отблокирането.
          Моля Ви, ако съм обяснила правилно, ако сте ме разбрали и знаете как да направя това отблокиране ..... драснете ми 2-3 реда  Praynig

# 185
  • София
Здравейте!
Първо искам да се извиня, ако вече е питано за това и е даден отговор, но темата я прочетох малко диагонално! Embarassed
Надявам се да ми помогнете.
          Преди време забраних/блокирах появата на публикациите от една игра, които се появяваха на стената ми. Незнам как го направих, не помня, но спрях да ги виждам. Приятелите ми си играят, публикуват, но при мен нищо не се вижда. Бях много доволна.
          Е да, ама сега и на мен тази игра ми стана интересна, играя, публикувам, но както сигурно се досещате нито една от публикациите ми свързани с тази игра не се виждат на стената, нито при мен, нито при приятелите ми. Въобще не съм доволна вече. След дъжд качулка.
          Разглеждах настроиките на профила си, на сигурността, но неможах да се ориентирам от къде точно да направя отблокирането.
          Моля Ви, ако съм обяснила правилно, ако сте ме разбрали и знаете как да направя това отблокиране ..... драснете ми 2-3 реда  Praynig

Това се намира на стената ти,най-отдолу.
Цък на "Промяна на настройките" и излиза прозореца, с "х" ще го махнеш от скритите!
  bouquet

# 186
Lucky@Mamma , благодаря ти! Hug
Веднага го направих и се получи - вече виждам нужните ми публикации.
Въобще не се бях сетила да погледна там, най-отдолу. ooooh!

# 187
Момичета , моля помагайте , щом влезна в профила си , отдолу в десен ъгъл се появява едно малко квадратче със жълт триъгълник внимание . Какво означава това ?

# 188
djina 222  и при мен е така. Не мога да изпращам и получавам съобщения  newsm78

# 189
  • София
Djina, Beloved, много хора имат този проблем през последните дни, включително и аз. Установих, че когато ползвам браузър, различен от интернет експлорър, проблемът го няма. Влизам във ФБ през гугъл хром и чатът работи перфектно. Дано съм ви била полезна Hug

# 190
Ами аз не използвам интернет експлорър, така че при мене явно не е това причината. Благодаря все пак Simple Smile

# 191
аз пък от половин час изобщо нямам достъп. Има ли други с проблем днес следобед?

# 192
  • София
Аз съмо нямам достъп от час някъде.

# 193
Djina, Beloved, много хора имат този проблем през последните дни, включително и аз. Установих, че когато ползвам браузър, различен от интернет експлорър, проблемът го няма. Влизам във ФБ през гугъл хром и чатът работи перфектно. Дано съм ви била полезна Hug

Благодаря , миличка , за съвета ! Ще пробвам през гугъл хром .

# 194
Аз нямам проблем. С Мозила съм, най-удобен ми е. Миналия ден си промених цвета, но не можах да го възприема цветен и си върнах стария облик.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт