Фейсбук 2

• 1 300 986
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 4 110
Предложете ми сайт където мога да си направя, оформя корица за Фейса или сайт където има картинки за корици.   bouquet

http://facebook-mania.ovo.bg/photo/facebook_korici/9

# 4 111
Всяка снимка може да стане корица .
Сваляш си я на десктопа и после си я качваш във фейса . Peace

# 4 112
  • При елфите ...
Всяка снимка може да стане корица .
Сваляш си я на десктопа и после си я качваш във фейса . Peace

happy mama, много ти благодаря!   bouquet

# 4 113
  • Бургас
Здравейте,
Предварително ме извинете,ако вече е коментирано.
Искам да попитам следното: пратила съм покана на един човек във фейсбук, но още не ми е потвърдена.Изпращам му съобщения,но незнам дали ги получава.При първото ми съобщение, ми изписа нещо , че съобщенията отивали в папка "други" и ако искам да му отиде в "съобщения" , струвало нещо си,не помня колко.Но при следващи съобщения,вече не ми дава такава опция.
Моля за отговор дали ми получава изобщо съобщенията,щом не ми е приел поканата.
Благодаря

# 4 114
Здравейте,
Предварително ме извинете,ако вече е коментирано.
Искам да попитам следното: пратила съм покана на един човек във фейсбук, но още не ми е потвърдена.Изпращам му съобщения,но незнам дали ги получава.При първото ми съобщение, ми изписа нещо , че съобщенията отивали в папка "други" и ако искам да му отиде в "съобщения" , струвало нещо си,не помня колко.Но при следващи съобщения,вече не ми дава такава опция.
Моля за отговор дали ми получава изобщо съобщенията,щом не ми е приел поканата.
Благодаря
Получава ги. Като си цъкне на съобщенията, му се отваря Съобщения, до него е ДРУГИ, в по-светло сиво. Просто трябва да цъкне на Други. Аз не знаех, че го има това, и като цъкнах веднъж случайно, видях че са ми писали разни хора. Тези съобщения не ти излизат като другите като бройка.
Накарай някой, който не ти е приятел, да ти пише, да видиш как се получават.

# 4 115
  • Бургас
Сега и аз видях,че имам такива съобщения.Ако обаче ,като мен, не им обръща внимание, има ли вариант да си платя,за да му отиде съобщението в инбокса.

# 4 116
Сега и аз видях,че имам такива съобщения.Ако обаче ,като мен, не им обръща внимание, има ли вариант да си платя,за да му отиде съобщението в инбокса.
Нямам идея.  newsm78

# 4 117
  • София
И аз разгледах тези съобщения. Възможно ли е в някои от тях да има вируси? newsm78

# 4 118
И аз разгледах тези съобщения. Възможно ли е в някои от тях да има вируси? newsm78
Разбира се.

# 4 119
  • София
Тогава е по-добре да не ги отваряме.

# 4 120
  • При елфите ...
Предложете ми сайт където мога да си направя, оформя корица за Фейса или сайт където има картинки за корици.   bouquet

http://facebook-mania.ovo.bg/photo/facebook_korici/9

RominaB, благодаря и на теб!   bouquet

# 4 121
  • До морето
Здравейте, предварително се извинявам за тъпия въпрос, но някой може ли да ми каже как да си сменя паролата за ФБ?  Blush Blush Blush

Промених си паролата на пощата, с която съм регистрирана и в пощата си влизам с новата парола, но във ФБ ми иска старата  newsm78

# 4 122
  • София
Не бих препоръчала на е-майла и във фейсбук паролите да са едни и същи!

# 4 123
  • До морето

ами те вече са различни  Wink обаче как да променя паролата на ФБ, все още е загадка за мен  Rolling Eyes

# 4 124

ами те вече са различни  Wink обаче как да променя паролата на ФБ, все още е загадка за мен  Rolling Eyes

Моля, кажете как да си сменя паролата на фейса? Аз съм като индианец в тоя фейсбук, та не се учудвайте на питането ми...

Натискаш зъбното колело горе в дясно до името ти.
От там избираш Настройки на профила.
От там парола - редактирайте.

Общи условия

Активация на акаунт