Фейсбук 2

• 1 308 693
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 315
 cherry868, виж какъв статус си сложила на групата, ако е "тайна" на никой няма да излиза, освен на членовете в нея. Като начало за да се съберете всички я направи "отворена" и после я заключи.

Никой ли не знае в кои настройки да вляза за да може ограничените вече да ми виждат публикациите?

# 6 316
Никой ли не знае в кои настройки да вляза за да може ограничените вече да ми виждат публикациите?

Аз се сещам единствено да ги махнеш от ограничени. Отиваш на профила на всеки и го махаш от там. Може и да има по - бърза опция, но просто не я знам.  Sad

# 6 317

Аз се сещам единствено да ги махнеш от ограничени. Отиваш на профила на всеки и го махаш от там. Може и да има по - бърза опция, но просто не я знам.  Sad

Благодаря, lys  Hug Сега ще пробвам, че ми сърдят много....

# 6 318
  • в огледалото на живота
Токущо видях,че съм   публикувала  нещо на стената си,бе аз да съм го правила...... Shocked
Днес цял ден не съм отваряла профила.
После мой приятел е споделил връзката ми....
Възможно ли е да е разбита паролата ми от  чужд човек и той да е направил това?

Смених я вече.....за по сигурно  Peace

# 6 319
  • София
И аз съм забелязала, че някой страници публикуват от твое име. Да не говорим, че някой без да съм ги харесала после ми излизат в харесани. Трикове разни Wink

# 6 320
  • UK
Що се отнася до компютри и Интернет, няма такова нещо като "Ама аз нищо не съм натискала". Просто не знаете какво сте натиснали. Може да сте отворили линк, постнат на нечия стена, който ви е попитал нещо, вие сте кликнали ОК. Или страница от Звездните Компромати, която пита "искате ли да ни харесате" и не приема "не" за отговор, не знам дали още го правят това, но преди имаше такива страници, които те питат искаш ли, но дори да натиснеш хикса, пак харесваш страницата. Може да сте отворили нещо, което приятел ви е "пратил", на доверие, без да попитате какво е, понеже този приятел не би ви пратил лош линк, но този приятел не знае, че ви праща линк, понеже на него също му е пратен от някой доверен и той е кликнал. Може да сте натиснали некст-некст-некст-финиш при инсталиране на някоя програма или добавка и да сте си инсталирали един куп глупости, които на никого не са необходими, може да са милион неща, но няма такъв вариант "ама аз нищо не съм натискала". Гледайте, четете внимателно, питайте Гугъл, ако трябва, но не кликайте на поразия, понеже всичко изглежда наред. И отвреме навреме си пускайте CCleaner и MalwareBytes профилактично, понеже програмките са чудни за справяне с разни неканености. Simple Smile

# 6 321
Пуснах си въпроса в "Бързи въпроси и отговори", но да питам и тук:

Как да открия по-ранен източник на снимка (стандартен .jpg формат), качена във фейсбук или в личен блог? Или поне съвпадения, къде другаде е публикувана?
Снимката не е лична, направена от собствено устройство и качена от собствен хард. Копната е от Интернет.

# 6 322
  • BG

Как да открия по-ранен източник на снимка (стандартен .jpg формат), качена във фейсбук или в личен блог? Или поне съвпадения, къде другаде е публикувана?
Снимката не е лична, направена от собствено устройство и качена от собствен хард. Копната е от Интернет.

В Гугъл "Търсене на изображения" не става ли?

# 6 323

Стана. Поръчках се малко, и стана.

# 6 324

Стана. Поръчках се малко, и стана.

Преди време си бях инсталирала една руска програма.....Инсталираш я и след това като кликнеш с десен бутон на снимката и избереш от менюто - Къде?(или нещо подобно) - след това ти даваше всички места, на които е публикувана дадената снимка. (популярна бе програмата в кулинарните групи)

# 6 325
Привет! Как мога да направя така, че профила ми да не излиза в търсачките? Имам предвид нито в гугъл, нито в търсачката на фейсбук.

# 6 326
  • В един копнеж!
Привет! Как мога да направя така, че профила ми да не излиза в търсачките? Имам предвид нито в гугъл, нито в търсачката на фейсбук.
Настройки, Поверителност, и най-долу на отворилата се страница ще видиш въпроса"Желаете ли други търсачки да показват дневника Ви?"

# 6 327
Настройки, Поверителност, и най-долу на отворилата се страница ще видиш въпроса"Желаете ли други търсачки да показват дневника Ви?"

Има се предвид други търсачки, не самия ФБ, май.

# 6 328
Привет,имам и аз въпрос-ако поканя или добавя мои приятели,които са ми в Ограничени,в една затворена група,на която съм член,те ще видят ли,че съм ги добавила?

# 6 329
Привет,имам и аз въпрос-ако поканя или добавя мои приятели,които са ми в Ограничени,в една затворена група,на която съм член,те ще видят ли,че съм ги добавила?

Да, ще видят, защото на всеки изписва кой го е добавил.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт