Фейсбук 2

• 1 308 525
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 6 600
Да, безумно..

# 6 601
Здравейте. Искам да попитам случвало ли ви се е броят на приятелите като цифра да е различен от реалната им бройка? Скоро поради причини, които нямат значение изтрих всички приятели от един профил и въпреки, че списъка беше празен, показваше цифрата 2, че имам двама приятели. Днес добавих един и цифрата се промени на 3. А той реално е един. Нямам последователи. Защо се получава такова разминаване?

# 6 602
 На мен ми се разминават много често общите приятели... Т.е. имало е случаи, когато ми показва че нямам общи приятели с даден профил, а  аз знам че дадено лице ни е общ приятел...и това е така, но го няма в показването  newsm78  Имало е случаи, когато пише - общи 12 приятели, а половината са показани, другата излизат едва при  разглеждането на приятелите му....  Бройката е различна - била и 2, но няма показани профили, или профила е един, другия - ходи го търси, ако лицето няма снимки с него... И това не зависи от криенето на приятелите...

Някой има ли идея как става криенето на общи приятели?!

# 6 603
Случайно установих, че отново мога да пиша лични съобщения през мобилното приложение, без да ми е необходим инсталиран месинджър (така и не си го дръпнах).
Чудя се дали е някакър бъг или са върнали предишно положение.
При вас, които ползвате месинджър, има ли някаква промяна?

# 6 604
Като кликна на съобщения се отваря нормален списък като през компютър. Но щом отворя някое съобщение от списъка, го отваря с месинджър. Отпреди още от Съобщения ме препращаше към месинджър.
ПП. Това, когато ползвам приложението. Едновременно отворих и друг профил през Хром, там съобщенията се отварят без месинджър.

Последна редакция: вт, 02 дек 2014, 14:48 от Еуфорична

# 6 605
  • Deutschland
Случайно установих, че отново мога да пиша лични съобщения през мобилното приложение, без да ми е необходим инсталиран месинджър (така и не си го дръпнах).
С нaй- новaтa версия нa мобилния фб ли си? Aз съм със стaрa версия и не ми дaвa дa четa съобщения без месинжър

# 6 606
Не съм ъпдейтвала версия в скоро време. Продължавам да си чета и пиша съобщения без месинджъра. Един ден в полусън не се усетих, че съм в мобилното приложение и отворих съобщение "без да искам", прочетох си го, отговорих му и така докато вече не се усетих, че не съм през браузер, а през приложението. Което положение напълно ме устройва Simple Smile

# 6 607
С нaй- новaтa версия нa мобилния фб ли си? Aз съм със стaрa версия и не ми дaвa дa четa съобщения без месинжър
Аз никога не съм си актуализирала Facebook приложението,и без проблем чета и отговарям оттам на съобщенията си.Не съм си инсталирала месинджъра  изобщо(а и неискам).

# 6 608
Не мога да се ориентирам как се пуска коментар през мобилно приложение с личния ми профил в страница, която администрирам? На лаптопа има опция :коментар като....но през тел не го намирам.

# 6 609
Нямам месинджър, а приятелите ми ме виждат като ползваща го. Как е възможно? Confused

# 6 610
Знаете ли как фейсбук подбира хората, които ви предлага за приятели ? Да знам, че е на принципа на това колко общи приятели има или групи и т.н., но понякога ми случват мнооого странни съвпадения  Thinking Хора, които много отдавна не съм виждала, никога не съм ги търсила, нямаме ама нищо общо, дори и имейлите им нямам в пощата си, но пак факт е, че фейсбук ми ги предлага и ми подхранва параноята  #Crazy Възможно ли е да са ми погледнали профила ? Ако да, надявам се и мойто име да не излиза поради тази причина в нечии предложения....

# 6 611
Мисля, че има значение дали гледаш нечий профил.

# 6 612
Общите приятели са звеното, което ви обединява, нищо общо няма надничането в нечии профили.
Това дали им имаш или нямаш имейла им пък съвсем нищо общо няма.
Все пак фейсбук е създаден именно за намиране на стари познати и приятели...не за стари любовни трепети Stuck Out Tongue.  Местожителство, училище,университет... И т.н

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 08:42 от polly

# 6 613
Когато публикувам снимка в профила си,видима САМО за приятели и когато тези приятели я харесат въпросната снимка ще излиза ли и на техните стени? Ще може ли техни приятели да виждат моята снимка? Т.е тези,които НЕ СА мои приятели?

# 6 614
Според мен има много общо "надничането" в профилите  Peace
Забелязала съм следния пример: търся Пенка Петрова, излизат ми десет, цъкам на първата - не е "моята", цъкам на втората, и тя не е. Намирам си "моята", а след време - хоп, предлага ми тези двете, на които съм им разглеждала профилите. Понеже се е случвало многократно (особено когато става въпрос за хора с по-популярни имена), специално съм гледала - с тези хора нямаме нищо общо, нито приятели, нито харесвания, нито книги, филми и т.н. - единственото свързващо звено е, че някога съм им разглеждала профила. Така че според мен това е важна част от алгоритъма за "предлагане"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт