Фейсбук 2

• 1 308 582
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 6 630
  • Пловдив
Абсолютно си имаше бутон-не ми харесва,спомням си много добре.Беше някъде 2012 г.

# 6 631
  • UK
Никога не е имало бутон "Не ми харесва", само такъв за отхаресване на нещо харесано.

# 6 632
Никога не е имало бутон "Не ми харесва", само такъв за отхаресване на нещо харесано.

Точно така. Peace

# 6 633
Преди време можеше с помощта на някакво приложение да си инсталираш такъв бутон. Може и сега да е възможно, но май го виждат само тези, които са инсталирали въпросното нещо.

# 6 634

Освен това от Facebook официално съобщиха, че НИКОГА няма да сложат бутон "Не харесвам", защото целта на Facebook е да събира хората, а не да ги разделя.
Ако някой държи мога да намеря цялото съобщението.

# 6 635

Освен това от Facebook официално съобщиха, че НИКОГА няма да сложат бутон "Не харесвам", защото целта на Facebook е да събира хората, а не да ги разделя.
Ако някой държи мога да намеря цялото съобщението.

Ето го:

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/zashto-niama-buton-n … v-fejsbuk-6028883

# 6 636
Здравейте, имам проблем с отварянето на Фейсбук, много бавно ми зарежда страниците или забива..някаква идея на какво може да се дължи ?  Thinking

# 6 637
Имам следния въпрос( по- скоро чуденка): защо на някои коментари няма нищо изписано- само името на коментиращия и после празно поле, а отдолу например 1 или 2-ма човека харесали коментара( а всъщност нищо от него не се вижда)? дано се разбра какво се опитвам да обясня

# 6 638
Имам следния въпрос( по- скоро чуденка): защо на някои коментари няма нищо изписано- само името на коментиращия и после празно поле, а отдолу например 1 или 2-ма човека харесали коментара( а всъщност нищо от него не се вижда)? дано се разбра какво се опитвам да обясня

При мен това е така, когато коментиращите не са ми в приятели.   Peace

# 6 639

Това се случва обикновено със снимки, които не са се заредили напълно по някаква причина. Независимо дали човекът е приятел или не, ако постът е публичен, той е видим. Ако е таргетиран за приятели или определени групи, не се вижда изобщо. Няма такова положение, да се вижда само името. Или се вижда всичко, или нищо.

В последните дни има определени затруднения със зареждането на фейсбук - може би правят някакви обновявания пак, но доста приятели се оплакват от бавно или непълно зареждане, "изчезване" на отделни постове и съобщения (лични на човека, на собствената му стена) и после пак появяване и т.н... 

# 6 640
В дясно над чата ми излизаше дейността на приятелите ми в момента.. изчезна и не знам от къде да я възстановя?

# 6 641
Не питам, за да получа отговор, а споделям защото ми е любопитно. Wink

От около 2 седмици ФБ ми предлага за приятел мой много добър приятел, който по мои си причини не ми е ФБ приятел.
Интересно ми е, защото не му гледам профила (предпочитам наживо да го виждам Grinning), освен това профилът му е отдавна. Thinking
Как така изведнъж ФБ много настойчиво ми го предлага за приятел?  newsm03

# 6 642
Не питам, за да получа отговор, а споделям защото ми е любопитно. Wink

От около 2 седмици ФБ ми предлага за приятел мой много добър приятел, който по мои си причини не ми е ФБ приятел.
Интересно ми е, защото не му гледам профила (предпочитам наживо да го виждам Grinning), освен това профилът му е отдавна. Thinking
Как така изведнъж ФБ много настойчиво ми го предлага за приятел?  newsm03

Aбе гадта чете мисли smile3530 И аз имам разни подобни случки.. Laughing

# 6 643
ББ не знам, но май ФБ вижда всичко! newsm08

# 6 644
Имам въпрос...
Преди седмица както съм си в профила и ми изписа ''моля въведете отново данните си за да продължите ''
Въведох аз всичко и ми ги прие ама ми иска телефонния номер дадох го аз и ми звъннаха казаха ми код написах то прие ми го и всичко е окей вече,но..днеска пратих покана на няколко човека и пак същото съобещние и аз пак въведох всичко пак ми го прие  Crossing Arms и сега не знам както стана не мога да харесвам и коментирам нищо  ooooh! ooooh! за колко време горе-долу ще е това някой има ли представа ?  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт