Фейсбук 2

• 1 299 741
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 7 035
  • София
Е, не мога да дам точни инструкции,
Скрит текст:
но някои хора които знаят например Email-а с който е регистриран профила, и дадат забравена парола... разбиват Email-а, като отговарят на тайните въпроси (ако познават човека, разбира се) и от там, вече ползват новата парола за ФБ
Никога не съм го правила, но имам приятелка, която ми е казвала, затова съм се регистрирала с Email, специално направен за ФБ и в настройките съм го скрила, да е видим само за мен.
... пЪ, колко е вярно това не мога да гарантирам  Peace
Някой по-отворен, може да ме поправи, ако иска (обичам да научавам нови неща Simple Smile Човек никога не знае какво ще се наложи  Laughing

# 7 036
Най-лесно е с огледални сайтове..  Whistling сложно за правене, но най-лесния начин.

# 7 037
Съни,
как става това??? newsm78 кви са тия огледални сайтове

# 7 038
Съни,
как става това??? newsm78 кви са тия огледални сайтове
Игри за напреднали  Grinning

# 7 039
  • Cyprus, Пловдив
знаете ли каква може да е причината да не ми се зареждат игрите при отваряне от лаптопа? Не съм пипала нищо в настройките, а ми излиза сив екран с надпис " неуспех при зареждане на приставка "   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 7 040
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
може и да е коментирано, но има ли начин да изтрия изпратено съобщение, но още не е видяно от получателя. Да го изтрия така че да не го види. Предполагам е отишло при него в others и като си преглежда съобщенията от телефона не вижда тези в others, но все някога ще го види.
До скоро нямаше опция, но ако някой е открил нещо ново моля да сподели. Опцията да си изтрия съобщението само в моя акаунт ми е ясна. Няма ли нещо като recall this message както на някой мейли??? newsm78

Няма такава опция. Изпратеното си е изпратено и няма триене.  Laughing

Може, като изтриеш цялата дискусия/разговор  bowuu

# 7 041
знаете ли каква може да е причината да не ми се зареждат игрите при отваряне от лаптопа? Не съм пипала нищо в настройките, а ми излиза сив екран с надпис " неуспех при зареждане на приставка "   Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Да не иска обновяване на Флаш Плейъра?

# 7 042
  • Cyprus, Пловдив
Май да, има ли някаква опция да го ъпдейтна или трябва да инсталирвам нов?

# 7 043
От няколко дни имам проблем с раздел "Близки приятели"...  Sick Не се вижда дейността на хората, които са ми в "Близки приятели" - харесвания, коментари, споделяния на публикации. Има ли други с такъв проблем или е само при моя милост и дали може да се коригира това нещо по някакъв начин?

# 7 044

Скрит текст:
Здравейте,
може и да е коментирано, но има ли начин да изтрия изпратено съобщение, но още не е видяно от получателя. Да го изтрия така че да не го види. Предполагам е отишло при него в others и като си преглежда съобщенията от телефона не вижда тези в others, но все някога ще го види.
До скоро нямаше опция, но ако някой е открил нещо ново моля да сподели. Опцията да си изтрия съобщението само в моя акаунт ми е ясна. Няма ли нещо като recall this message както на някой мейли??? newsm78

Може, като изтриеш цялата дискусия/разговор  bowuu

Не, не може  Peace Изтрива се само твоето копие на разговора  Peace нали бившият ми писал на пияна глава, после изтрил, но аз го получих  Peace

И все пак има един начин, който ми е неизвестен за мен... Например получавам лично съобщение, което ми излиза в емейла, но въпреки това като вляза във фб, ми се изписва - маркирания файл е спам и съответно аз във лични не го виждам, а в същото време човекът не ме е блокирал newsm78 не знам как става, но ми се случва на няколко пъти...ако някой знае как.....

Последна редакция: чт, 16 апр 2015, 10:03 от Ванилина

# 7 045
От няколко дни имам проблем с раздел "Близки приятели"...  Sick Не се вижда дейността на хората, които са ми в "Близки приятели" - харесвания, коментари, споделяния на публикации. Има ли други с такъв проблем или е само при моя милост и дали може да се коригира това нещо по някакъв начин?

Да, аз също.
Виждам само харесвани страници и споделяни от хората на собствената им стена или на общи приятели линкове и т.н.
Не се виждат харесвания на постове и коментари, независимо дали са public или на общи приятели.
не намирам нищо в мрежата, което да разясни тези промени. Могат ли да се пренасторят или не  newsm78

# 7 046

......но въпреки това като вляза във фб, ми се изписва - маркирания файл е спам и съответно аз във лични не го виждам, а в същото време човекът не ме е блокирал newsm78 не знам как става, но ми се случва на няколко пъти...ако някой знае как.....[/b]

Това са вируси и  спамове, които са изтрити от системата. Не е изтрито от човека изпратил съобщението....често те и не знаят за тях.

# 7 047

Да, аз също.
Виждам само харесвани страници и споделяни от хората на собствената им стена или на общи приятели линкове и т.н.
Не се виждат харесвания на постове и коментари, независимо дали са public или на общи приятели.
не намирам нищо в мрежата, което да разясни тези промени. Могат ли да се пренасторят или не  newsm78
И при мен е така от няколко дни.

# 7 048
Опитвам се да кача снимки към вече съществуващ албум в профила ми.
ФБ добавя снимките към албума, но тази информация не излиза като нова дейност при мен или като новина на стената на приятелите ми.
Защо?
Благодаря!  bouquet

# 7 049
  • BG
Опитвам се да кача снимки към вече съществуващ албум в профила ми.
ФБ добавя снимките към албума, но тази информация не излиза като нова дейност при мен или като новина на стената на приятелите ми.
Защо?
Благодаря!  bouquet

При мен винаги излиза на стената, когато някой допълва албума си. Само дето вече съм го лайкнала и не ми се влиза да лайквам новите снимки. Затова съм ЗА новите албуми. Може би е временно. Странни неща има, които не си обяснявам. На мен пък не ми излиза нито една публикация на стената на няколко приятели, които редовно си постват. Не съм ги ограничила. Но трябва да вляза в профила им, за да ги чета. Вече спрях да се чудя. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт