Фейсбук 2

• 1 299 606
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 110
"Близки приятели"-като такива ги виждам само аз, или и моите приятели също разбират кой е в този списък? Thinking

# 7 111
  • BG
Можете ли да ми помогнете? Аз влезнах някъде в настройки и премахнах последните дейности на приятелите дето излиза отдолу в дневника вляво! Тоест сега не мога да видя, кой кога за последно приел покана за приятелството и последните дейности на никого във фейса! Моля да ми помогнете да премахна настройката!

Не е от твоите настройки. От известно време това изчезна отвсякъде. Не виждам дейността нито на приятели, нито на неприятели.

Да така е - сега първо фейса пуска публикациите ти на определен процент от приятелите ти и после зависи от тяхната активност - ако те бързо лайкват, шерват и коментират - може да ги пусне и на по-голяма част - иначе просто нещата спират до там. Уж на кой точно какво да пусне - се изчислява по някакви алгоритми - колко сте близки, колко си коментирате, колко общо познати имате, какви са ви интересите и т.н., но май и доста на случаен принцип има.

Това, което казваш, е много интересно, но се  опасявам, че говорим за различни неща. Според мен авторката на въпроса има предвид полето, което се намираше вътре в дневника на всеки, най-вляво, най-отдолу, под харесванията му и всичко останало, в което се изписваше Едикойси се сприятели с Незнамсикой преди 8 минути, или Едикойси хареса Едикаквоси преди час, посети едикоеси събитие вчера.. Голям шпионаж беше това. Сега го няма.

"Близки приятели"-като такива ги виждам само аз, или и моите приятели също разбират кой е в този списък? Thinking

Само ти. Ти виждала ли си на някой друг близките приятели? Аз не! Simple Smile  Peace

# 7 112

Това, което казваш, е много интересно, но се  опасявам, че говорим за различни неща. Според мен авторката на въпроса има предвид полето, което се намираше вътре в дневника на всеки, най-вляво, най-отдолу, под харесванията му и всичко останало, в което се изписваше Едикойси се сприятели с Незнамсикой преди 8 минути, или Едикойси хареса Едикаквоси преди час, посети едикоеси събитие вчера.. Голям шпионаж беше това. Сега го няма.

Ако е така - значи не съм я разбрала правилно!

# 7 113
Само ти. Ти виждала ли си на някой друг близките приятели? Аз не! Simple Smile  Peace

Мерси!(и аз така предполагах, но реших да питам Simple Smilebouquet
Всъщност като се замисля съм гледала на мои познати/приятели кой е харесвал публикация, и да-няма уточнение, но ми е правило впечатление, че на някои имена не излиза "добави за приятел"-просто с/у името е празно..това пък защо?

# 7 114

Ужас! Sunglasses Дори не ми е хрумнало да търся такива опции.
Че аз дори в моя си профил това не го знаех до скоро. Crazy

# 7 115
  • BG

Мерси!(и аз така предполагах, но реших да питам Simple Smilebouquet
Всъщност като се замисля съм гледала на мои познати/приятели кой е харесвал публикация, и да-няма уточнение, но ми е правило впечатление, че на някои имена не излиза "добави за приятел"-просто с/у името е празно..това пък защо?

Изключили са си опцията да им изпращат покани. Може да им се пише само съобщение и само те да си канят приятели. Евентуално някои може да са си активирали опцията за последване и по преценка да изпратят покана на последвалия ги.

Това, което казваш, е много интересно, но се  опасявам, че говорим за различни неща. Според мен авторката на въпроса има предвид полето, което се намираше вътре в дневника на всеки, най-вляво, най-отдолу, под харесванията му и всичко останало, в което се изписваше Едикойси се сприятели с Незнамсикой преди 8 минути, или Едикойси хареса Едикаквоси преди час, посети едикоеси събитие вчера.. Голям шпионаж беше това. Сега го няма.

Ужас! Sunglasses Дори не ми е хрумнало да търся такива опции.
Че аз дори в моя си профил това не го знаех до скоро. Crazy

Това си се набиваше на очи и без да го търсиш, докато разглеждаш дневника на някой. Сега отчасти тази информация я има в най-горното поле за лична информация (откъде е лицето, на колко години) под профилната снимка вляво. Може да се види (а може и да не се види, според настройките за поверителност), с кой се е сприятелил човекът (но без точния час до секундата, както преди) и евентуално на кое събитие ще ходи.

# 7 116
Ами аз просто нямам навик да гледам чужди профили, затова. Wink

# 7 117
  • В един копнеж!
Фейсбук не разрешава да имаш повече от един профил. Не разрешава профили с различно от твоето си име. Не разрешава да добавяш хора, с които не се познаваш реално. Това, че хората правят тези неща, не значи, че са позволени, а "как ще те хванат", придружено с хилещото емотиконче, е доста тъп начин на мислене, затова пък широко разпространен.

Скрит текст:
Не си позволявай да квалифицираш и не ми казвай, че твоя начин на мислене е остър. Едва ли се различаваш от обществото.

# 7 118
  • UK
Което не значи, че не грешиш.

# 7 119

Можете ли да ми помогнете? Аз влезнах някъде в настройки и премахнах последните дейности на приятелите дето излиза отдолу в дневника вляво! Тоест сега не мога да видя, кой кога за последно приел покана за приятелството и последните дейности на никого във фейса! Моля да ми помогнете да премахна настройката!

Не е от твоите настройки. От известно време това изчезна отвсякъде. Не виждам дейността нито на приятели, нито на неприятели.

При мен го има. Мисля, че имаше бутон/опция за скриване и показване. Да не е заради това. Или и при мен ще изчезне скоро време  newsm78

# 7 120
Здравейте. Има ли начин да се избегне месинджър? Махнах го преди няколко дни. Първите един-два дни нямах проблем, но днес ме изнудва да го инсталирам. Само инстал без право на отказ.

# 7 121
Сигурно има, защото повечето ми приятели нямат. Но как-не знам Sadг

# 7 122
Бясна съм. Реших да деинсталирам мобилното приложение. И уж го деинсталирах, не фигурира в никои настройки, а го има на дисплея и не може да се сложи в коша.

П. П. Фейсбук бил вгарадено приложение, затова го забраних.

Последна редакция: сб, 09 май 2015, 17:49 от Еуфорична

# 7 123
Моля да ми обясните стъпка по стъпка, къде да влезна, за да се абонирам във фейсбука за някого! Не мога да разбера, как става! Благодаря ви много!

# 7 124

При мен го има. Мисля, че имаше бутон/опция за скриване и показване. Да не е заради това. Или и при мен ще изчезне скоро време  newsm78
Аз знам, че изключих сама тази настройка, видях я! Но да я включа не мога да намеря! Моля за помощ!

Общи условия

Активация на акаунт