Фейсбук 2

• 1 299 602
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 275
Защо когато отворя снимка вдясно описанието и коментарите са извън видимата част на лаптопа и трябва да се ползва плъзгач да се коментира или харесва, като в това време се вижда част от снимката или каквото и да е споделено?
При мен ли е проблема? Да не би да съм "разбутала"  нещо?
Моля някой, ако може да ми отговори?

При мен, не е така.

# 7 276
Може би не съм обяснила добре. Когато чукнеш върху снимката с опциите отдолу :възможности, споделяне, изпращане, харесва ми, тогава. иначе всичко е нормално.

# 7 277
Може би не съм обяснила добре. Когато чукнеш върху снимката с опциите отдолу :възможности, споделяне, изпращане, харесва ми, тогава. иначе всичко е нормално.

Така, написано още по-малко ми става ясно какво обясняваш.  Crazy

# 7 278
оптай с ctrl и минус да намалиш, сигурно си го увеличила и браузърът го е запомнил така

# 7 279
оптай с ctrl и минус да намалиш, сигурно си го увеличила и браузърът го е запомнил така

И аз така мисля.
Разбрах я какво обяснява.

# 7 280
Как се "подбутва"снимка? WinkНапример,преди 3 дни мой приятел е публикувал снимка,но тя се появява периодично в начална страница все едно току що е публикувана.

# 7 281
Как се "подбутва"снимка? WinkНапример,преди 3 дни мой приятел е публикувал снимка,но тя се появява периодично в начална страница все едно току що е публикувана.

Лайк и кометари. За страници има опция да я "заковеш" да е първа.

# 7 282

Няма "директен" начин. Simple Smile Вариантът е снимката да е харесана от голям брой хора (включително такива от твоя friends list) или периодично да бъде коментирана - от автора и' също.

# 7 283
Благодаря! Оправи се!

# 7 284
Здравейте. Искам да попитам защо на андроидите телефон и таблет си правя уж чата да ми е офф лайн, а пак ми изписва като съм актив и кога последно сън влизала вътре. Много е ядосващо, пишат ми досадни хора или ме питат защо посреднощ съм била онлайн, че това си е моя работа. Но как наистина да си направя да съм инкогнито, било то на андроид или компютър. Също на новия ми Самсунг галакси уж съм изключила локейшън, а като кача снимка пак изписва мястото на което съм. newsm78

# 7 285
За първия въпрос за жалост няма какво да се направи - такова е положението, много е тъпо и аз се ядосвам. Дала съм се и през компа и през приложението и през месинджър оффлайн, но когато вляза, не ми слага зелена точка, че съм на линия, но пише, че съм била активна "1 minute ago", т.е. хората пак разбират, че съм там. И аз много съм се ровила по въпроса, но няма оправия.

За втория въпрос, и за съм с галакси, не ми е вкл. локейшън и нямам проблем.... да не си включила една човчица(стрелкичка), която е до бутона за изпращане на съобщение да показва къде си?

# 7 286
  • София
От два-три дни не мога да отварям никакви клипове във фейса от лаптопа.
От мобилен или от друг компютър нямам проблеми.
На какво може да се дължи това?
Драйверите ли трябва да подновя?
(Допълвах ги преди два-три дни.)

# 7 287
За първия въпрос за жалост няма какво да се направи - такова е положението, много е тъпо и аз се ядосвам. Дала съм се и през компа и през приложението и през месинджър оффлайн, но когато вляза, не ми слага зелена точка, че съм на линия, но пише, че съм била активна "1 minute ago", т.е. хората пак разбират, че съм там. И аз много съм се ровила по въпроса, но няма оправия.

За втория въпрос, и за съм с галакси, не ми е вкл. локейшън и нямам проблем.... да не си включила една човчица(стрелкичка), която е до бутона за изпращане на съобщение да показва къде си?
Мерси за отговора, поне да не се мъча да търся опцията за инкогнито. А за другото, не съм натискала човчицата,като поша не ми излиза къде съм, но като кача снимка през Галаксито под самата снимка пише градът, мястото. Странно Money ще се поровя пак

# 7 288
  • в огледалото на живота
Имам около 10 групи в профила си,в които участвам.
Преди време се виждаха всички налични отстрани в лентата,сега само  една.Трябва да отворя с бутончето всички,за да се покажат наличните.
Възможна причина  Thinking

# 7 289
Имам около 10 групи в профила си,в които участвам.
Преди време се виждаха всички налични отстрани в лентата,сега само  една.Трябва да отворя с бутончето всички,за да се покажат наличните.
Възможна причина  Thinking

И при мен е така.
Явно е поредната новост. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт