Фейсбук 2

• 1 299 488
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 425
Да продължа историята с изчезналите профили -  изтрити са мнго веряотно  заради снимки, компроментиращи единия, той е изтрил своя профил, след това и другият го е направил, защото той ги е пуснал,
интересно ми е как се трие профил - ако е деактивиран, излиза при търсене, като кликнеш на името - опссс , няма никой,
но да се изтрие изцяло, знаете ли как става ?

Не става. Може да го активираш когато поискаш. Имало дела как фейса пази цялата история.

# 7 426
Може да се трие ФБ без възможност за пре-активизация. От този линк: https://www.facebook.com/help/delete_account

Скрит текст:
If you don't think you'll use Facebook again, you can request to have your account permanently deleted. Please keep in mind that you won't be able to reactivate your account or retrieve anything you've added. Before you do this, you may want to download a copy of your info from Facebook. Then, if you'd like your account permanently deleted with no option for recovery, log into your account and let us know.

When you delete your account, people won't be able to see it on Facebook. It may take up to 90 days to delete all of the things you've posted, like your photos, status updates or other data stored in backup systems. While we are deleting this information, it is inaccessible to other people using Facebook.

Some of the things you do on Facebook aren’t stored in your account. For example, a friend may still have messages from you even after you delete your account. That information remains after you delete your account.

Информацията (почти със сигурност) остава на сървърите на ФБ завинаги, но е недостъпна за обикновените юзъри.

# 7 427
Дайте идеи за готини филтри в Инстаграм, плс..)

# 7 428
здравейте, и аз с един въпрос. На падащото меню на лични съобщения, когато писах с един приятел, той ми направи снимка и ми показа, че отстрани където  е менюто notifications, shared photos.... и др. на един ред има номер, който аз незнам на кого е, а на следващия ред е моя номер. Та въпроса ми е защо излиза моя номер и някакъв друг? Оффф как обясних само...

# 7 429
И аз с въпрос за съобщенията. От падащото меню едно поле седи празно, все едно няма съобщение към този абонат. И от компютъра и от телефона. Само с един човек. Като отворя целият разговор, съобщението се вижда. Също се вижда и в моят месинджър, но той не ползва. И се чудя дали изобщо ще е видимо при него? В месинджър пише, че е изпратено. Имах надежда, че само от компютъра е така, но щом и през телефона, не знам...

# 7 430
Здравейте, имам един дразнещ проблем. Получавам известия, когато някой приятел публикува нещо. Адски е дразнещо, защото даже не са ми в близки приятели или пък такива, които са отбелязани да получавам известия. Отскоро е така. А, също така имам още един проблем - получавам известия за група, в която членувам. Изключила съм всички известия, но пак ги има. Благодаря, предварително, ако някой помогне.  bouquet

# 7 431
Питах в темата за мобилните приложения преди време, но понеже не намерих решение, ще питам тук.

Телефонът ми не е постоянно вкл. към и-нет и wifi. Обикновено го пускам вечер за да проверя за някой нов ъпдейт и дори през вечер. В момента, в който го включа, почвам да получавам съобщения от ФБ, които вече съм прочела през деня или дори и от предния ден, излизат ми известия, които вече съм видяла и тн. Влизам във ФБ през приложение. Как да фиксирам това - от настройките някъде ли?
Не искам да получавам стари съобщения и известия, които вече така или иначе преди ден, два съм прочела.
Благодаря.

# 7 432
  • Бургас
Питах в темата за мобилните приложения преди време, но понеже не намерих решение, ще питам тук.

Телефонът ми не е постоянно вкл. към и-нет и wifi. Обикновено го пускам вечер за да проверя за някой нов ъпдейт и дори през вечер. В момента, в който го включа, почвам да получавам съобщения от ФБ, които вече съм прочела през деня или дори и от предния ден, излизат ми известия, които вече съм видяла и тн. Влизам във ФБ през приложение. Как да фиксирам това - от настройките някъде ли?
Не искам да получавам стари съобщения и известия, които вече така или иначе преди ден, два съм прочела.
Благодаря.
отговорих ти в другата тема Simple Smile

# 7 433
мисля,че трябва синхронизацията да ти е включена,или когато отвориш известието до него има едно кръгче от там отбелязваш като прочетено.

[/quote]

Да, аз видях, благодаря ти, но май не се решава така проблема и затова питах и тук, а може би аз не правя нещо като хората Rolling Eyes

Синхронизацията ми е включена, а съобщенията като си ги прочета, то само си се отблезва като прочетено (кръгчето).  newsm78

# 7 434
И аз постоянно получавам известия като съобщения, а при условие че имам и фейс на тел. не ги искам/ Но не съм гледала как да ги махна.

# 7 435
Здравейте!
Моля да ми кажете как да тагна детето ми само като име,то няма фейсбук.Не мога да разбера как става,а виждам,че други хора са го направили.   bouquet

# 7 436
  • BG
Здравейте!
Моля да ми кажете как да тагна детето ми само като име,то няма фейсбук.Не мога да разбера как става,а виждам,че други хора са го направили.   bouquet

# името

# 7 437
Здравейте!
Моля да ми кажете как да тагна детето ми само като име,то няма фейсбук.Не мога да разбера как става,а виждам,че други хора са го направили.   bouquet

# името
Благодаря,но нещо не ми се получава!  Rolling Eyes Зщо така?  Embarassed Не знам дали има значение-от лаптопа пробвам,не от телефон и на качена вече снимка.  newsm78

# 7 438
Мобилното приложение ми иска ugrade, но по време на процеса дава грешка и не става и не става  Crossing Arms
Имате ли същия проблем?

# 7 439
  • В един копнеж!
Мобилното приложение ми иска ugrade, но по време на процеса дава грешка и не става и не става  Crossing Arms
Имате ли същия проблем?

Имам подобен проблем, но с ипдейт на гугъл мар картите за GPS на таблета. Постоянно иска ъпдейт и като му дам винаги ми изписва някаква грешка. Вече не обръщам внимание.
Иначе, на телефона ми прави така, както ти описваш, но това е, когато нямам достатъчно св.памет или имам прекъсващ, или изобщо никакъв интернет.

Общи условия

Активация на акаунт