Фейсбук 2

• 1 299 529
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 485
  • BG
Здравейте! Как да направя така, че общите приятели с някой приятел да не се виждат?

Няма как.

# 7 486
Здравейте! Как да направя така, че общите приятели с някой приятел да не се виждат?

Няма как.

Но ако, например, the explorer си скрие списъка с приятелите, не би ли трябвало другите потребители, които са във friend list-а и', да не виждат общите си приятели с нея? newsm78

# 7 487
  • BG

Няма как.

Но ако, например, the explorer си скрие списъка с приятелите, не би ли трябвало другите потребители, които са във friend list-а и', да не виждат общите си приятели с нея? newsm78

Не. Общите приятели винаги се виждат, дори и когато приятелите са скрити. Това важи и за общи приятели с "НЕприятели".

# 7 488
Едва ли няма как, след като имам приятели/с общи такива/, които не ми излизат в списъка с общите?

# 7 489

Няма как.

Не. Общите приятели винаги се виждат, дори и когато приятелите са скрити. Това важи и за общи приятели с "НЕприятели".

Май има някаква уловка, обаче. Rolling Eyes Току-що проверих - като отида в профила на една приятелка, с която споделяме цели 24 общи приятели, виждам само 10 от тях, останалите са в неизвестност. А и често ми се е случвало в миналото, както на the explorer, да разглеждам профила на някого, който не ми е във friend list-а, и да ми се показва, че да речем, имаме 5 общи познати, но аз да не мога да видя нито един от тях...

# 7 490
  • BG

Няма как.

Май има някаква уловка, обаче. Rolling Eyes Току-що проверих - като отида в профила на една приятелка, с която споделяме цели 24 общи приятели, виждам само 10 от тях, останалите са в неизвестност. А и често ми се е случвало в миналото, както на the explorer, да разглеждам профила на някого, който не ми е във friend list-а, и да ми се показва, че да речем, имаме 5 общи познати, но аз да не мога да видя нито един от тях...

Това, мисля, зависи от настройките на самите приятели, които не виждаш. А не от това, че човекът, в чийто профил "не" ги виждаш, ги е скрил.

# 7 491
Не знам дали е уловка, или точно от скриването, но не всички общи приятели ги виждам.

# 7 492
  • ту тук, ту там
И аз не виждам всички общи приятели с някои хора, без значение дали от или извън френд-листата. Нито като бройка ми излизат коректно, нито в списък с имена се появяват! А съм сигурна, че имаме още общи приятели.  Peace

# 7 493
Ако огранича даден приятел да не ми вижда снимките и публикациите ,но на тази снимка съм отбелязала друг човек ,който също е приятел на ограничения,той ще вижда ли снимките?Трябва ли и другият човек да го ограничи за да не вижда снимките ?

# 7 494
Ако огранича даден приятел да не ми вижда снимките и публикациите ,но на тази снимка съм отбелязала друг човек ,който също е приятел на ограничения,той ще вижда ли снимките?Трябва ли и другият човек да го ограничи за да не вижда снимките ?

Трябва и другият да го е ограничил, иначе ще я види  Peace

# 7 495

Трябва и другият да го е ограничил, иначе ще я види  Peace
мерси ,бая работа ме чака значи  Peace

# 7 496
  • София

Да, може и в снимката да се сложи стикер, както и в коментар.
Kaк се вграждат в един коментар текст+стикер?

# 7 497
  • BG

Да, може и в снимката да се сложи стикер, както и в коментар.
Kaк се вграждат в един коментар текст+стикер?

Първо текста, след това стикера и ентер.

# 7 498
А как се вгражда стикер в снимка? newsm78

# 7 499
Преди да я публикуваш кликваш на редактирай, там има няколко опции, едната е да добавиш стикер.

Общи условия

Активация на акаунт