Фейсбук 2

• 1 299 509
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 500
Здравейте, бихте ли ми казали дали може да се хареса профил, а не страница. Благодаря Simple Smile

# 7 501
защо преди в групите се виждаше колко човека са видели публикацията и кои са, а сега - не?

# 7 502
Herzen - аз още виждам в някои групи колко човека са видели публикацията. Мислех, че това е до настройките на самата група.

Да попитам и аз нещо! Praynig Имам страничка и бих искала да забраня на един потребител да вижда публикациите ми - възможно ли е това да стане без той да разбере!? newsm78 newsm78

# 7 503
Здравейте, бихте ли ми казали дали може да се хареса профил, а не страница. Благодаря Simple Smile

Не може.

# 7 504
Здравейте, не съм чела много нагоре, може би го има като въпрос, но ще съм благодарна да ми кажете дали аз съм луда или наистина в дясно в списъка с приятели най-отгоре излизат хората, които са ми гледали профила последно. Преди мислех, че най-отгоре излизат тези, с които си общувам най-често, но има хора, на който профила не съм виждала от месеци нито пък сме си писали или нещо такова и излизат на 1во, 2ро място понякога. Благодаря предварително за отделеното време и мнения.

# 7 505
Здравейте, някой знае ли как мога да кача книга в ПДФ формат. Книгата е 167МВ и бих искала да я кача от профила си. Дали има такава възможност?

# 7 506
Здравейте, някой знае ли как мога да кача книга в ПДФ формат. Книгата е 167МВ и бих искала да я кача от профила си. Дали има такава възможност?

Максималният разрешен размер във ФБ е 25 мб. Остава вариант да го качиш на друго място и да споделиш линка за сваляне. Например в dox.bg приемат файлове до 1 гб.

# 7 507
Да, знам за дох, но там е за кратко.. и между другото май е до 2GB, но не е това..
Добре, как качват цели книги по групите.. защо да е до 25ВМ?

# 7 508
Да, знам за дох, но там е за кратко.. и между другото май е до 2GB, но не е това..
Добре, как качват цели книги по групите.. защо да е до 25ВМ?

Защото така пише в правилата:

https://www.facebook.com/help/270699543014290

Цяла книга в зависимост от формата може да е и 300кб. Пдф-ите са до към 20 мб, ако са зле направени при това или съдържат много качествени картинки. Отдавна никой не прави такива огромни файлове, то и отварянето му ще изисква доста компютърни ресурси.

В докс-а ако имаш абв поща и влезеш регистрирана - файловете са за постоянно. За кратко е само при нерегистрираното качване.

# 7 509
В ДОХ когато си регистриран ми пише, че разполагам с 3GB, но файловете трябва да са до 50МВ

# 7 510
В ДОХ когато си регистриран ми пише, че разполагам с 3GB, но файловете трябва да са до 50МВ

Затегнали са нещата значи. В такъв случай някой от другите сайтове за съхранение на големи файлове. Ползвам Гугъл Драйв, не мога да помогна с други идеи за такива сайтове.

Другият вариант е да се потърси програма, която смалява размера на вече направено пдф.

# 7 511
  • somewhere over the rainbow

Да попитам и аз нещо! Praynig Имам страничка и бих искала да забраня на един потребител да вижда публикациите ми - възможно ли е това да стане без той да разбере!? newsm78 newsm78
Може да го баннеш от страницата. Няма да разбере. Но няма да я вижда никак.

# 7 512

Може да го баннеш от страницата. Няма да разбере. Но няма да я вижда никак.

Аз пък си мисля, че дори и да го ограничи по някакъв начин, потребителят ще продължава да вижда постовете на страницата, просто няма да има как да ги коментира. Не мисля, че има начин да бъде тотално блокиран, но не съм сигурна на 100%. Peace

# 7 513
  • somewhere over the rainbow
Тотално блокиран е. Страницата не съществува за него.

# 7 514
Хм, много странно - аз веднъж блокирах една страница, но продължавах да виждам постовете и', само нямаше как да ги коментирам. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт