Фейсбук 2

• 1 302 061
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 7 950
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Как да активирам може би приложение,което да показва именните дни във фейса и големите празници?Чух за тази опция от една приятелка,но не помнела как го е активирала.Благодаря.

# 7 951
Привет, Имам следния проблем от неделя не мога да си вляза в профила си във фейсбук.Изписва ми следното:
For security reasons your account is temporarily locked
If this account reflects your real name and personal information, please help us verify it.
We'll get in touch with you at the email address you provided after we've reviewed your ID. You will now be logged out of Facebook.
Някои знае ли каква е причината и какво мога да направя.Предварително Благодаря за отговора!
От съображения за сигурност профила си временно е заключена
Ако тази сметка отразява истинското си име и лична информация , моля да ни помогне да го провери .
Ние ще се свържем с вас по имейл адреса , който сте посочили , след като прегледаме вашия ID . Сега ще излезете от Facebook
Благодаря, аз го превеждам, но никои на се свързва с мен.Ако на някои му се е случвало може ли да ми каже колко време продължава.

# 7 952
Според мен пък, са ти заключили профила, защото по някаква причина смятат, че е фалшив - т.е., че не се представяш с истинските си имена или, че имаш няколко акаунта едновременно.

Скептична съм дали изобщо ще го отключат - по-вероятно, не. Peace

# 7 953
  • UK
Би трябвало да ти поискат личен документ със съответното име, ако е реално ще го отключат.

# 7 954
Според мен пък, са ти заключили профила, защото по някаква причина смятат, че е фалшив - т.е., че не се представяш с истинските си имена или, че имаш няколко акаунта едновременно.

Скептична съм дали изобщо ще го отключат - по-вероятно, не. Peace
Благодаря на всички включили се.Поискаха ми лична карта и профила ми е отключен.

# 7 955
Би трябвало да ти поискат личен документ със съответното име, ако е реално ще го отключат.
Да, това направиха.Благодаря!

# 7 956
Как да банна някой от Фейсбук страница ( да не може повече да я вижда и коментира) ,  който не я е харесал ?

Отидох в профила му ( който е специално създаден за хейт )  , натиснах "..." горе вдясно и после "блокирай".
Единственото , което стана , е че сега не мога да кликна на името му , и не получавам известия , когато той продължава да си коментира на снимки , и коментарите му направени дори и след блокирането са видими.

В това няма никакъв смисъл , и има ли начин въобще да му откажа достъп до страницата?

# 7 957
Как да банна някой от Фейсбук страница ( да не може повече да я вижда и коментира) ,  който не я е харесал ?

Отидох в профила му ( който е специално създаден за хейт )  , натиснах "..." горе вдясно и после "блокирай".
Единственото , което стана , е че сега не мога да кликна на името му , и не получавам известия , когато той продължава да си коментира на снимки , и коментарите му направени дори и след блокирането са видими.

В това няма никакъв смисъл , и има ли начин въобще да му откажа достъп до страницата?

Ето тук пише как :
https://www.facebook.com/help/185897171460026/?ref=u2u

# 7 958

Ти може и да успееш да баннеш наличния му профил, но нищо не му пречи да си направи втори, трети, четвърти ... профил и да продължи да си пише коментарите. Сама споменаваш, че и този му акаунт е фалшив. Ако е достатъчно надъхан да те тормози, де. Peace

# 7 959
  • София
Ако сложа човек "Х" в ограничен списък, но имаме общ приятел "Y" и "Y" хареса моя снимка, то "Х" ще види ли снимката?

Ще изпише ли ""Х" хареса това"?

# 7 960
Ако сложа човек "Х" в ограничен списък, но имаме общ приятел "Y" и "Y" хареса моя снимка, то "Х" ще види ли снимката?

Зависи как ти е локната снимката, ако е разрешено friends of friends ще я види, ако е само friends не би трябвало.

# 7 961
  • София
Здравейте,
 Имам следния проблем.На един единствен човек от групата с приятели не мога да пиша съобщения.Няма я иконката за съобщение т.е не мога да си чатя с него.Ако някой може да ми помогне да ми пише.Благодаря предварително.

# 7 962
  • София

Зависи как ти е локната снимката, ако е разрешено friends of friends ще я види, ако е само friends не би трябвало.

Мерси много! Peace

# 7 963
Здравейте,
 Имам следния проблем.На един единствен човек от групата с приятели не мога да пиша съобщения.Няма я иконката за съобщение т.е не мога да си чатя с него.Ако някой може да ми помогне да ми пише.Благодаря предварително.

Интересно... Ще следя за развитие, понеже ако има начин да направя същото с моя профил, ще е супер. Peace

# 7 964
Много интересно наистина  newsm78 Може ли един принт скрийн да ни покажеш?

Общи условия

Активация на акаунт