Фейсбук 2

• 1 308 276
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 14 295
  • София
Нова версия на Фейсбук , тъкмо свикне човеки  правят промени с лошо качество.Изглежда "разкрачена"  тази новата и да можех да се върна назад , ама не мога.
И аз я мернах тази нова версия и е ужасна... също съм на мнение, че тамън свикнеш и промени.. явно тестват в момента на различни профили как ще реагират потребители.. дано тази да не е окончателна. Sad Все търся някаква логика в промените във фейсбук и все не мога да намеря.. то не са промени в алгоритъма, то не са щуротии по останалите функционалности.

# 14 296
Здравейте, изчезна синята лента отгоре на фейсбука, някой знае ли как да я върна?

# 14 297
При мен , в новата версия , има знак на месинджер и  е възможно да пиша на не приятел.

# 14 298
  • софия
При мен , в новата версия , има знак на месинджер и  е възможно да пиша на не приятел.

To и преди можеше да пишеш почти на всеки (рядко има профили със изключен чат) .

Аз имам въпрос - в мен ли е грешката или бутон за разприятеляване /отследване не работи.   Тръгнах да трия разни профили на магазини, които така и не съм разгледжала , но щракам над 4-5 пъти на копчето и нищо не се случва . За от компютъра става въпрос.

# 14 299
При мен работи.

# 14 300
От два дни не мога да вляза във фб от гугъл хром. Иска ми парола или регистрация. Имах я запаметена, както и на друг браузър. На другия си влизам без проблем, тук не може.
Има ли някой такъв проблем?

# 14 301
Аз нямам.

# 14 302
Аз с фейсбук нямам проблем, но от друг сайт през Хром ме изхвърли така. Иначе там съм си логната винаги, но сега поиска пак да вляза с име и парола.

# 14 303
  • Пловдив
Излизат ми постоянно такива разтеглени постове...
Скрит текст:

Да знаете от какво така се получава?

# 14 304
Искам потвърждение - когато са включени известяванията, че някой ме е отбелязал в публикация, докато аз не потвърдя, че искам публикацията да се публикува на стената ми, тя така и не излиза в новинарския поток на приятелите ми, нали?

# 14 305
  • София
Искам потвърждение - когато са включени известяванията, че някой ме е отбелязал в публикация, докато аз не потвърдя, че искам публикацията да се публикува на стената ми, тя така и не излиза в новинарския поток на приятелите ми, нали?
Излиза си и то барбар с отбелязването. Ти обаче имаш възможност да премахнеш отбелязването.

# 14 306
Излиза си и то барбар с отбелязването. Ти обаче имаш възможност да премахнеш отбелязването.
Е, ако е така, защо изобщо ги има тези настройки във фейсбук... Аз принципно съм си настроила публикациите, в които съм отбелязана, да са видими само за мен, ама знам ли и аз вече... Таговете веднага ги трия. То какво остава иначе, да кажа директно на човека, че не искам да ме отбелязва в публикациите си ли?. Но интересно, че досега съм имала само едно известие, че един мой приятел е харесал публикация, в която съм отбелязана, но той е и приятел на друг отбелязан човек от снимките..

# 14 307
Не излиза при твоите приятели, излиза на приятелите на този, който е отбелязал и евентуално, ако имате общи. На твоята стена го няма, докато не разрешиш.

# 14 308
Излиза отбелязване в неговата и на приятелите му , но не и на твоята стена докато не потвърдиш.Аз не го правя или го правя само в изключителни случаи.

# 14 309
Spiritlight, Бор_яна, благодаря за мненията! ☺️

Общи условия

Активация на акаунт