Фейсбук 2

• 1 308 212
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 340
Много ще съм багодарна,ако някой,успял да си върне старата версия на фейсбук.обясни подробно
Нямам идея как стана тази нова версия,но е ужасна и оъ тогава съм само на телефон
не виждам аз такава стрелка в дясно
В горния десен ъгъл на страницата с профила ти на десктоп версията

# 14 341
При мен след настройки, е изход.

# 14 342
А получавала ли си предложение от фейсбук да разгледаш новата бета версия? Ако не си, нямаш и бутон за това. Явно го пускат поетапно.

# 14 343
А получавала ли си предложение от фейсбук да разгледаш новата бета версия? Ако не си, нямаш и бутон за това. Явно го пускат поетапно.
Не съм, аз затова и се учудих, защото за първи път го виждам този текст

# 14 344
Когато си с постоянно включен мобилен интернет, но НЕ си в приложението, как те показва в месинджър? Има ли вероятност да те показва постоянно на линия, макар да не си във фейсбук?

# 14 345
Когато си с постоянно включен мобилен интернет....Има ли вероятност да те показва постоянно на линия, макар да не си във фейсбук?
Не.

# 14 346
  • ...на безопасно
Ако сменя поверителността на стар албум със снимки, ще излезе ли в новините или като известие на нововключените приятели?

# 14 347
Когато си с постоянно включен мобилен интернет....Има ли вероятност да те показва постоянно на линия, макар да не си във фейсбук?
Не.
Всъщност е да.

# 14 348
Не.
Всъщност е да.
Не е вярно, не те показва на линия. Постоянно ми е включен мобилният интернет, не ме показва на линия във фейсбук, докато не вляза в него. В момента проверих и на мъжа ми - с включен мобилен интернет е заради една игра, която играе на телефона си - офлайн е във фейсбук, показва, че е бил активен преди един час, точно когато в действителност беше.

# 14 349
Не.
Всъщност е да.
Не е вярно, не те показва на линия. Постоянно ми е включен мобилният интернет, не ме показва на линия във фейсбук, докато не вляза в него. В момента проверих и на мъжа ми - с включен мобилен интернет е заради една игра, която играе на телефона си - офлайн е във фейсбук, показва, че е бил активен преди един час, точно когато в действителност беше.

Ако си постоянно "'Last seen 1 min"' означава ли, че си постоянно на линия в такъв случай?

# 14 350
Аз редовно виждам някой от близките ми на линия, а всъщност от часове правят нещо друго и не са си докосвали телефоните.
Или ако не си изключа интернета вечер, сутрин имам съобщения от приятели от сорта на "А такаа, кой не спи" Rolling Eyes
Приложението през това време е напълно затворено.

# 14 351
Ако си постоянно "'Last seen 1 min"' означава ли, че си постоянно на линия в такъв случай?
Така ме изписва докато съм на линия за тези приятели, за които уж съм дала да не ме показва, когато съм активна. Така виждам и всички приятели, които са на линия, но са си изключили чата.

# 14 352
Постоянно съм с включени мобилни данни. Обаче, ми се е случвало да не отварям фейсбук и съответно месинджър с часове. Гледах скоро от профила на мъжа ми, показва си примерно, че съм била на линия преди 5 часа.

# 14 353
  • Пловдив
Здравейте и честита баба Марта Simple Smile, помня, че беше обсъждано, но не можах нещо да го намеря и може ли да ми обясните и на мен защо на някои ми дава примерно, че имаме 8 общи приятела, а пък кано влеза да видя ми дава само 5. Това някаква тяхна настройка ли са направили, за да не ги виждам, че са приятели във фейсбук?

# 14 354
Фейсбук е приложение, което работи във фонов режим и ако не го спрете принудително, си работи и да не сте в момента на линия, затова свети в зелено на другите, които ви виждат.
Спирайте си работещите фоново приложения, ако не са ви нужни.

Общи условия

Активация на акаунт