Фейсбук 2

• 1 308 156
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 14 415
Да,ужасна е.Разделена е на отделни екрани,една такава обла и изобщо не ми е от ползва.Някои бяха писали,че им се  еслучило да се смени,но после са се върнали към старата версия.При мен няма такъв вариант

# 14 416
Здравейте!
Ако блокирам някого и след това наш общ приятел сподели на стената си моя публикация, блокираният от мен вижда ли я?

# 14 417
  • Sofia
Не, не я вижда.

# 14 418
Интересно ми е каква е тая нова версия, пратете снимка. Нямам на представа за какво говорите, ако е нещо ново и тъпо, жалко. Ще търсим алтернативи, а те не са малко. Дано се вземат в ръце и да не развалят най добрата социална  мрежа.

# 14 419
  • София-Младост
Има ли някой,който да е останал с новата версия на лаптоп.При мен няма вариант да се врна на старата и ужасно ме дразни.Влизам единствено през телефона,заради това
Аз онзи ден я пробвах новата, ужасна е и се върнах на старата...ама как не нам, някъде от стрелката горе в дясно...сега там преди Изход ми дава Switch to new FB. Явно от там ми е дало вариант пък към връщане към старата. Опитай.

# 14 420
  • София
Може ли един скрийншот как изглежда тази нова версия?

# 14 421
  • София-Младост
Който  е с новата да снима, аз не смея, че може да няма връщане към старата Simple Smile
Нещо подобно изглежда, с огромни (за мен поне) иконки, една заоблена такава...сякаш поне половината от екрана не е използван, или поне има излишности...за какво ми е хората на линия да стоят отворени непрекъснато. А текстовете, които ме интересуват в средата на малко място. Так ана картинка не изглежда неприятна, но иначе си е. Нещо като с новата версия на форума, навремето като я смениха и половината екран не се използваше.

# 14 422
Извинявам се за тъпия въпрос, но си преинсталирах Месинджър и сега не мога да намеря откъде да премахна вибрацията при получаване на съобщения!

# 14 423
  • София-Младост
Извинявам се за тъпия въпрос, но си преинсталирах Месинджър и сега не мога да намеря откъде да премахна вибрацията при получаване на съобщения!
От настройките на телефона-звук -още настройки за звук-съобщения от мобилната мрежа.
Това е при мен, с Huawei съм.

# 14 424
Има ли някой,който да е останал с новата версия на лаптоп.При мен няма вариант да се врна на старата и ужасно ме дразни.Влизам единствено през телефона,заради това
Аз онзи ден я пробвах новата, ужасна е и се върнах на старата...ама как не нам, някъде от стрелката горе в дясно...сега там преди Изход ми дава Switch to new FB. Явно от там ми е дало вариант пък към връщане към старата. Опитай.
Аз нямам никъде стрелка.Много ме дразни тази версия

# 14 425
Искам да спомена име в коментар, как става това? Ако преместя някой в списък ограничени, какво ще вижда?

# 14 426
зная как да виждам кой ми е гледал профила, но там излизат само тези, които са ми приятели. Има ли начин да видя и тези, които а ми гледали страницата, но не са от приятелите ми?

# 14 427
Искам да спомена име в коментар, как става това? Ако преместя някой в списък ограничени, какво ще вижда?
Ако не е спрял отбелязването, започваш да изписваш името, така както той го е изписал на профила си и ще се покаже, цъкаш върху него и така става линк към профила на човека и той получава известие, за да види поска, в който е отбелязан. Но ако е спрял отбелязването, името няма да е активно и няма да види, че е отбелязан.

Хората в списък "Ограничени" не виждат нищо в профила ти, въпреки че имат достъп до него. Така най-лесно ще разберат, че са ограничени. Направи си твой списък ограничени или си го кръсти както ти си искаш, добави хората, които не искаш да виждат повечето ти публикации и като публикуваш избери  публикацията да се вижда от приятелите ти, освен от този личен списък, а не "фабричните" ограничени на Фейсбук.

# 14 428
Ако не е спрял отбелязването, започваш да изписваш името, така както той го е изписал на профила си и ще се покаже, цъкаш върху него и така става линк към профила на човека и той получава известие, за да види поска, в който е отбелязан. Но ако е спрял отбелязването, името няма да е активно и няма да види, че е отбелязан.

Хората в списък "Ограничени" не виждат нищо в профила ти, въпреки че имат достъп до него. Така най-лесно ще разберат, че са ограничени. Направи си твой списък ограничени или си го кръсти както ти си искаш, добави хората, които не искаш да виждат повечето ти публикации и като публикуваш избери  публикацията да се вижда от приятелите ти, освен от този личен списък, а не "фабричните" ограничени на Фейсбук.

Благодаря ... а аз как мога да спра отбелязването ми?

# 14 429
Благодаря ... а аз как мога да спра отбелязването ми?
Не точно да го спреш, а да контролираш отбелязванията може
Настройки и поверителност - Настройки - Дневник и отбелязвания - Да преглеждате ли отбелязванията, които хората добавят в публикациите ви, преди отбелязванията да се покажат във Фейсбук? - И там включваш "преглед на отбелязванията". Това е в мобилното приложение на ФБ, нямам лаптоп пред мен в момента.

Общи условия

Активация на акаунт