Фейсбук 2

• 1 307 994
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 580
  • При елфите ...
Сигурна съм, че това, за което ще попитам е било обсъждано... но моля да ми отговорите...Изпратила съм съобщение на Месенджъра на приятелка и от доста време стои със статус получено (сиво кръгче с тикче)... тя влиза сравнително редовно във ФБ... каква може да е причината за това... не го вижда като получено, прочела го е и го е отметнала като непрочетено (не знам дали това действие не оставя някаква следа при изпращача на съобщението)... или някаква друга причина?!?

# 14 581
  • UK
Или просто не ти отваря съобщението или те е mute-нала. И в двата случая явно просто не желае да разговаря с теб. Ако го беше прочела щеше да ти излиза като прочетено, дори да го е отбелязала като непрочетено. щом влиза, значи е видяла, че си й писала, иначе ще й излиза червено кръгче на Месинджър.

# 14 582
  • При елфите ...
Или просто не ти отваря съобщението или те е mute-нала. И в двата случая явно просто не желае да разговаря с теб. Ако го беше прочела щеше да ти излиза като прочетено, дори да го е отбелязала като непрочетено. щом влиза, значи е видяла, че си й писала, иначе ще й излиза червено кръгче на Месинджър.
Благодаря за отделеното време...

# 14 583
Другият вариант е, ако съобщението е кратко, да го е прочела, без да го отваря( началото на текста се вижда и без да се отвори съобщението).

# 14 584
Здравейте, имам следния проблем с Фейсбук. Днес правих "пролетно почистане" на френд листата си. Един профил (вече несъществуващ- поне така ми изписва като цъкна на него) не мога да го изтрия. Какво да направя в случая?

# 14 585
  • София
А пък с една от листата ми - няколко пъти пробвах да изпраря, но си стои в бяло, питах я и не можа да обясни каква е причината (нещо е направила) да не ги получава. MUTE-ването е предполагам (там в сиво или бяло остава)?

# 14 586
Преди можеше да си 'починеш' от даден човек, сега не намирам тази опция, да знаете дали я има?

# 14 587
  • софия
Преди можеше да си 'починеш' от даден човек, сега не намирам тази опция, да знаете дали я има?
Под бутона за Приятелство, на 2ят ред след От следвай.

# 14 588
А отсрещният получава ли някакво известие за това, че е активирана въпросната "почивка"?

# 14 589
Не, разбира се! Нали ще си изповадят очите хората, ако разбират колко много от обичаните им приятели си почиват от тях! Laughing

# 14 590
  • София-Младост
От къде мога да махна рожденната ми дата във ФБ. Въртя с в настройки вече 20 минути и нещо не попадам на точната:(

# 14 591
В самия ти дневник, не в настройките.

# 14 592
  • София-Младост
В самия ти дневник, не в настройките.
И там не виждам такава опция Sad

# 14 593
  • ...на безопасно
Интересен казус и се чудя как се прави.
Приятел Х на мой приятел. На мен не ми е. От неговия профил няма проблем да се разгледа профила на Х. Те са си приятели.
От моя или от друг профил , въобще не съществува Х. Даже в списъка с приятели на общия приятел не излиза Х.
Варианта е да ме е блокирал Х, ама ние въобще не се знаем. Ама защо ще блокира освен мен и други негови приятели?
Има ли настройка да не ти съществува профила за хора, които не са ти в списъка с приятели?

# 14 594
В телефона се отваря от See Your About Info. Скролвай надолу и ще го намериш. Има опция за редактиране. Избираш да си виждаш датата само ти и никой не я вижда.

Има вариант профила ти да не се открива при търсене с търсачка.

Общи условия

Активация на акаунт