Фейсбук 2

• 1 308 076
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 14 610
Да попитам, не видях да е коментирано...
Постовете които споделям на стената си ги правя да ги виждат само приятели, под поста ми има три опции, "Харесване" "Коментар" и "Сподели".
Сега виждам мои приятели които споделят и имат само две опции "Харесвам" и "коментар". Опцията "Сподели" липсва, как става това, в настройките или в момента когато публикувам? 🤔
А ако някой някъде сподели моя снимка, ще разбера ли по някакъв начин? 🤔

# 14 611
Направи така ,че фейсбук да изпраща съобщение на телефона ти при влизане от друго устройство

Как се прави това?
Влизаш в настройки , след това в защита и вход и най-отдолу пише получавйте предупреждения и след това следваш стъпките ! Simple Smile

# 14 612
Да попитам, не видях да е коментирано...
Постовете които споделям на стената си ги правя да ги виждат само приятели, под поста ми има три опции, "Харесване" "Коментар" и "Сподели".
Сега виждам мои приятели които споделят и имат само две опции "Харесвам" и "коментар". Опцията "Сподели" липсва, как става това, в настройките или в момента когато публикувам? 🤔
А ако някой някъде сподели моя снимка, ще разбера ли по някакъв начин? 🤔
Ще разбереш, получаваш известие, че еди кой си е споделил твоя снимка. За другото в настройки на дневника има опция - разрешавате ли на другите да споделят ваши публикации в историите си. Не знам дали за всички публикации се отнася.

# 14 613
За създаване на група ,  кое е по-благоприятно? Да бъде създадена от личния профил, или от страницата със съответната тема? Опасявам се, че ако са свързани и по независещи от мен причини ми блокират страницата, ще остана и без групата.

# 14 614
Как да създам копие на фб? Искам да изтрия албумите си и доста от нещата, но в същото време ги нямам като файлове и искам да ги запазя. Някой тук правил ли го е и колко време отнема?

# 14 615
получихте ли на месинджър от който и да било някакво съобщение за ъпдейти, да пратим това съобщение до всичките ни контакти че не знам си  какво си???

# 14 616
  • Euskal Herria
Как да създам копие на фб? Искам да изтрия албумите си и доста от нещата, но в същото време ги нямам като файлове и искам да ги запазя. Някой тук правил ли го е и колко време отнема?
За албумите - има опция да ги изтеглиш.

# 14 617
А има ли опция наведнъж да си изтрия всички публикации от стара година ?

# 14 618
получихте ли на месинджър от който и да било някакво съобщение за ъпдейти, да пратим това съобщение до всичките ни контакти че не знам си  какво си???
Фейсбук праща индивидуални съобщения на всички, когато трябва. Полученото от теб е някаква измишльотина на някой.

# 14 619
така и изглежда.

off: което ме подсеща че великата бТВ ми пратиха имейл че са ги хакнали или нещо такова и да си сменявам пароли. и наистина от бТВ е мейла.

# 14 620
Сега виждам нова опция за харесване - грижа.
Вие имате ли я?

# 14 621
Не, старите шест са си все още. В приложението или на десктоп е това?

# 14 622
На десктоп, но аз я нямам, видях такова харесване.

# 14 623
И аз видях нов емотикон като реакция оставен - емот, прегръщащ сърце. Аз го нямам още като опция, но пък интересно, че виждам, че другите са реагирали с него.

# 14 624
Да, това е.
Видях го на потребителка от БГ.

Общи условия

Активация на акаунт