Фейсбук 2

• 1 308 142
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 775
Благодаря на всички. Ще избера опцията смени паролата и ще я променя.
Имам и друг въпрос ,от името на моя приятелка. Ще разиграя ситуация ,за да мога да го обясня.Казусът е следния :
Ася и Дани са приятели във фесбук на Криско. Ася е блокирала в профила си Дани/ от опцията блокирай/. Преди това Ася и Дани не са били приятели във фейса. Въпросът е:Ако Криско капи снимка и Ася я коментира /хареса, то Дани ще види ли коментара или не?

..луда работа

# 14 776
Цитат
... Въпросът е:Ако Криско капи снимка и Ася я коментира /хареса, то Дани ще види ли коментара или не?
Не. Може единствено да види, че има 1 коментар, примерно, под снимката, но няма да може да види от кого е и съответно - да го прочете. Както и при харесалите снимката - ако има 30 харесвания, ще види профилите на 29 души и надпис "Вижте повече...".

# 14 777
  • Варна
Новият светлосин изглед...работното поле е 40% само...което при лаптоп е крайно малко. Няма ли начин да се избегне (върне)?
Най-горе вдясно от падащото меню е опцията за превключване на стария вид.

# 14 778
Цитат
... Въпросът е:Ако Криско капи снимка и Ася я коментира /хареса, то Дани ще види ли коментара или не?
Не. Може единствено да види, че има 1 коментар, примерно, под снимката, но няма да може да види от кого е и съответно - да го прочете. Както и при харесалите снимката - ако има 30 харесвания, ще види профилите на 29 души и надпис "Вижте повече...".

Много благодаря 🌻

# 14 779
  • София
Мога ли да си сменя основния мейл, с който съм се регистрирала? Виждам опция да добавя мейл, но не и да сменя?

# 14 780
Мога ли да си сменя основния мейл, с който съм се регистрирала? Виждам опция да добавя мейл, но не и да сменя?

Аз поне не намерих откъде, а основния ми е закрит, тъй като не бях влизала известно време в пощата си. Затова поне добавих един който да е активен.

# 14 781
Добавила съм приятел - в Близки приятели.
Защо не получавам известия, когато е харесал снимка, статия и т.н?  Разбрех, че би трябвало да получавам такива.

# 14 782
Пух*, мисля, че можеш единствено да получаваш известия, когато въпросният публикува снимки на стената си. Един вид - да не пропуснеш нещо от него. Също така той също ще получава известия, когато ти публикуваш нещо, дори да не те е добавил в близки приятели.
Това е моето мнение по въпроса ти.

# 14 783
Така е, само за снимки известява. Но не мисля, че и той ще получава известия от Пух, ако не я е сложил в близки приятели.

# 14 784
Така е, само за снимки известява. Но не мисля, че и той ще получава известия от Пух, ако не я е сложил в близки приятели.
Би следвало да е така. Въпреки че подозирам, че сестра ми ме е добавила в "Близки приятели" и винаги съм получавала известие, когато публикува снимка. В профила й не е упоменато, че имаме роднинска връзка, затова така предположих. 🙂
Аз иначе преди време съм се оплаквала тук в темата, че получавам известия от две персони коя какво публикувала..

# 14 785
  • Euskal Herria
Има ли възможност да запиша клип, публикуван във фейсбук?

# 14 786
Само, ако имаш на телефона си опция за запис на екран, иначе не.

# 14 787
  • в огледалото на живота
Можеш!
Сваляш това приложение в телефона си и записваш.
https://play.google.com/store/apps/details?id=fb.video.downloader&hl=en_US

# 14 788
  • Euskal Herria
Благодаря! Но влизам във фейсбук през компютър, много рядко ползвам телефона за това.

# 14 789
  • София
Можеш, да изтеглиш клипа.
Кликни и добави на Хром-а,
 ето това разширение

Във Фейсбук,
 смени в ЛИНКА www с m и ПРЕЗАРЕДИ СТРАНИЦАТА.
ПЛЕЪРА ще се смени - пусни видеото

и когато върху иконата на разширението се появи цифра, кликни на нея.
 Може да прегледаш клипа  или направо да го изтеглиш.

Общи условия

Активация на акаунт