Фейсбук 2

• 1 308 142
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 14 805
  • София
Какво съм натиснала, че страницата вече няма харесване , а само следване?
Май нищо не си натиснала. И аз първо помислих, че се дължи на моята неадекватна намеса, но много други хора се оплакаха от същото. Стана при поредния ъпдейт на Фейсбук.

# 14 806
Как мога да премахна от месинджър хора ,с които не сме приятели,но са ми писали ?

# 14 807
  • ...на безопасно
Само като ги блокираш.

# 14 808
Или като изтриеш разговорите, така ще трябва да искат разрешение с рекуест за свързване към месинджър.

# 14 809
  • ...на безопасно
Имам един дето и разговора изтрих, и го бях блокирала.
След време го разблокирах и пак ми свети в зелено като е на линия.
Никога не съм му имала телефонния номер, защото и това е от значение.

# 14 810
Като вляза в групи отдолу ми излизат публикации на групи в който не членувам как да ги махна искам да излизат публикаций само на групите в които съм член.
Някой може ли да помогне?

# 14 811
Като вляза в групи отдолу ми излизат публикации на групи в който не членувам как да ги махна искам да излизат публикаций само на групите в които съм член.
Някой да те е поканил в тези групи?
Аз лично предпочитам всяка група по отделно да я чета. Харесва ми в новата версия, че маркират в синьо само новите коментари и е доста удобно.

# 14 812
Здравейте, създадох нова тайна фейсбук група. Проблемът е, че единствените лица, които мога да поканя да членуват са от листата с приятелите ми. Аз искам да поканя хора, които не са ми приятели, а са ми предоставили техният мейл адрес за покана в групата. Липсва всякаква опция за покана чрез мейл - и от мобилното приложение, и от компютърно устройство. Някой да може да помогне?

# 14 813
Някой да те е поканил в тези групи?
Аз лично предпочитам всяка група по отделно да я чета. Харесва ми в новата версия, че маркират в синьо само новите коментари и е доста удобно.
Мисля че никой не ме канил.Не знам защо излизат публикации от тези групи и как да ги махна ?

# 14 814
Искам да напусна от една група , но не мога . Защо , не мога и как да напусна групата ?

# 14 815
  • София
Сторито ми е споделено само за приятели. Но въпреки това пише, че е видяно и от още един. И обяснението, че като е публично можело да се види от всички. Но то не е публично. Някой знае ли какво значи това?

# 14 816
Искам да напусна от една група , но не мога . Защо , не мога и как да напусна групата ?

Като отвориш групата горе вдясно има три точки и се отварят опциите от снимката,  от там.

# 14 817
В групата съм присъединена  , там имам стрелкичка и като я натисна , ми излиза бутон -напускане на групата , но след като го натисна , не ме освобождава.Оставям си в групата.А , на трите точки    имам -
Поканете членове
Управление на заявките
Освобождаване от преки пътища
Получете поддръжка или докладвайте групата
Създаване на нова група .

# 14 818
Здравейте!
Преди известно време си писахме с един човек на Месинджър. В последствие спряхме да си пишем и вече по никакъв начин не контактуваме. От тогава,вече около 4 месеца, колкото пъти вляза в Месинджър, ако е публикувал стори, то стои винаги до моето. Даже и да няма стори, само да излезе на линия и иконката е първа. Във фейсбук е същото нещо, публикациите му ми излизат първи постоянно, днес даже ми излезе негова публикация която той е публикувал преди четири дни.
Знам, че Фейсбук си има някакъв собствен алгоритъм, но пак не мога да си го обясня, на какво се дължи това.
Ако някой има обяснение, моля споделете.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:26 от Andji_1

# 14 819
Съдбата ви събира! 😆

Общи условия

Активация на акаунт