NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 902
  • 407
  •   1
Отговори
# 300
Micro brow го имаше, като ходих. Но нищо чудно да са се поизчерпали цветовете. Мейбълин имат същия тип молив на по-ниска цена, пробвай него, ако не намериш на Никс.  Peace

# 301
Момичета, знаете ли кога се очаква ново зареждане? Или поне телефона на Лили в Сердика център. На сайта има един, който явно не е верен...  Crossing Arms

# 302
Понеже от официалната им страница не си направиха труда да ми отговорят, някой, който е бил в магазините знае ли дали моливите за вежди Micro brow и Auto Eyebrow са налични във всички тонове?

от Micro Brow нямаше Ash Brown ....

# 303
Момичета, знаете ли кога се очаква ново зареждане? Или поне телефона на Лили в Сердика център. На сайта има един, който явно не е верен...  Crossing Arms
Не знаят.

# 304
Благодаря много bouquet Видях ги моливите на Мейбълийн, но нямат моя тон.

# 305
Здравейте, планирам да си купя продукти на марката за очи - насочила съм се към молив, очна линия и единични сенки - можете ли да ми дадете препоръки кое си струва?

# 306
Аз си взех 3 цвята от единичните сенки и съм доволна засега. Ползвам ги с база на Буржоа, държат се много добре до 12 часа.

# 307
От 16.06 ще има щанд на NYX и в The Mall, София!

# 308
  • Варна

🎉 Голяма новина! 🎉
💄На 16.06.2017 г. NYX Professional Makeup пристига в мол Галерия, Бургас!💄
Заповядайте от 10 ч. на специалното откриване в Лили Дрогерие!

# 309
От 16.06 ще има щанд на NYX и в The Mall, София!

Супер, дано е по-добре зареден от този в Сердика. Само ми е интересно къде ще го сместят, там е изключително тясно.

# 310
Току-що посетих щанда на Никс в Дъ Мол. Беше много добре зареден, направо станах разногледа. Единственото, което исках и го нямаше беше Micro brow pencil - Ash brown. Всички други цветове имаше, само този не Sad Иначе всичко е супер  Heart Eyes

# 311
  • Sofia
   Здравейте, момичета! Извинете, че нахлувам така, но имам въпрос – знаете ли дали вече са заредени отново по-голямата част от матовите червила от Lip Lingerie колекцията? И ако "да", къде? Преди около 2 седмици бяха почти напълно изчерпани в "Сердика Център". Благодаря! bouquet

# 312
   Здравейте, момичета! Извинете, че нахлувам така, но имам въпрос – знаете ли дали вече са заредени отново по-голямата част от матовите червила от Lip Lingerie колекцията? И ако "да", къде? Преди около 2 седмици бяха почти напълно изчерпани в "Сердика Център". Благодаря! bouquet

Има ги в The Mall.

# 313
  • Sofia
   Мерси! Hug Точно вчера бях там, жалко, че не съм минала през щанда на NYX. Peace

# 314
И в Сердика ги имаше заредени този уикенд.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт