NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 907
  • 407
  •   1
Отговори
# 285
Засега марката ще се предлага само в още един обект в Младост.

Къде в Младост, в Дъ Мол ли?

# 286

Това попитах и аз, но момичето, което отговаря за щанда им в Сердика не можа да ми даде подробности. Според мен ще спазват тази линия на продажба (в мол).  Peace

# 287

Това попитах и аз, но момичето, което отговаря за щанда им в Сердика не можа да ми даде подробности. Според мен ще спазват тази линия на продажба (в мол).  Peace

Дано  Flutter Аз така или иначе не се сещам за друго Лили в Младост

# 288
има - близо до Фантастико и Лидл, под фитенс-залата, където преди беше немския магазин /Мл. 4/

# 289
Аз съм много разочарована от щанда на NYX в Лили... първо, тестерите вече са в окаяно състояние и никакво оправдание не важи тук. Работила съм в две от най-големите марки за козметика у нас и ако не е подострен тестера на молива за устни, отнасяш страшно конско... и така би трябвало да е. За да може един клиент да си избере подходящия продукт, тестерите трябва да са на ниво. Разочарова ме факта, че нямаше тестери и на всички продукти. Най-известните артикули на марката вече са изчерпани, което е доста разочароващо. Дано скоро се погрижат за тези неща.

# 290
Anzy,
би ли казала кои неща са изчерпани за да съм на ясно има ли смисъл да си губя времето да ходя, и какво изобщо са заредили предполгам най-нови продукти липсват?

Благодаря!

# 291
Anzy,
би ли казала кои неща са изчерпани за да съм на ясно има ли смисъл да си губя времето да ходя, и какво изобщо са заредили предполгам най-нови продукти липсват?

Благодаря!

Белия Джъмбо молив, контуриращата палитра за лице (с пудрите). Аз поне това бях набелязала. А, и глитърите.

От моливите за вежди нямаше тестер точно на този, който ми трябваше...

# 292
Аз си взех молива за вежди и наистина си заслужава покупката, но не
е в подходящия за мен цвят, именно защото нямаше тестер на този, който исках (номер 005). Някои от червилата също нямат тестери, което за мен е необяснимо... Дано по-бързо да се справят с това недоразумение.

# 293
Аз много харесвам butter глосовете ,ще мина тези дни да видя какво има налично. Някакви отзиви за червилата им ,имате ли?

# 294
Аз грабнах по едно от Lingerie и Suede сериите. Lingerie се усеща добре на устните, трайно е (ако не ядеш мазни храни, разбира се) и най-хубавото е,че позволява наслояване и повтаряне през деня, ако е нужно. Не ми хареса това,че тестерът на ръката ми показа един цвят, а след покупка и проба - съвсееееем друг, което не е изненада. Suede ми харесва повече като усещане, не е пресушаващо, количеството е повече и цветът, който взех е много красив. Казва се "Sandstorm" и го препоръчвам с две ръце!  Heart Eyes

# 295
# 296
И двете палитри ги имаше, като ходих миналата събота. Също и lid lingerie палитри за очи имаше. От ultimete палитрите нямаше warm neutrals, brights също. Само тази за смоуки визия. А иначе за някои от най-популярните им продукти - не са изчерпани, просто въобще не са били доставени. Като например ружът в цвят taupe.  Peace

# 297
Ружа го има. Взех го във вторник.  Peace

# 298
Аз бях в събота, явно са го заредили след това. Сега нищо чудно и да е изчерпан вече.  Laughing

# 299
Понеже от официалната им страница не си направиха труда да ми отговорят, някой, който е бил в магазините знае ли дали моливите за вежди Micro brow и Auto Eyebrow са налични във всички тонове?

Общи условия

Активация на акаунт