NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 911
  • 407
  •   1
Отговори
# 270
Преди месеци ги имаше в Дебенхамс в България мол. Но сега вече не.

# 271
Септември отдавна мина имате ли информация къде има марката в България?

# 272
Септември отдавна мина имате ли информация къде има марката в България?

Марката вече я няма в България.

# 273
Много малък асортимент има в Енцо. Иначе във Feelunique има доста неща.

# 274
Здравейте! До всички фенове на NYX, марката вече се предлага в България в Lilly дрогерията в Сердика център! Незнам дали ги има във всички магазини на Лили, но подочух че засега са само в Сердика. Има доста богато разнообразие на продукти и цветове, а цените са доста добре...15-40 лева варират!

# 275
Здравейте! До всички фенове на NYX, марката вече се предлага в България в Lilly дрогерията в Сердика център! Незнам дали ги има във всички магазини на Лили, но подочух че засега са само в Сердика. Има доста богато разнообразие на продукти и цветове, а цените са доста добре...15-40 лева варират!
Засега са само в Сердика, но се очаква да ги заредят и в другите магазини. Не съм ходила още да ги видя на живо, но от снимки асортиментът изглежда доста голям.

# 276
Аз ходих да ги гледам на живо и не съм очарована. Да, изглежда, че има много продукти, но реално някои продукти се повтарят на по 2-3 щанда. Не са добре подредени и трудно се намират. И трите продукта, които търсих, не бяха заредени изобщо, а са редовна стара колекция. И на всичкото отгоре само в един магазин Лили - от Никс се излагат, доста непрофесионално.  Peace

# 277
Дали има HD базата за сенки?

# 278
  • Бургас
Дано ги заредят и в другите Лилита,че ако е само в Сердика много тъпо.

# 279
Аз ходих да ги гледам на живо и не съм очарована. Да, изглежда, че има много продукти, но реално някои продукти се повтарят на по 2-3 щанда. Не са добре подредени и трудно се намират. И трите продукта, които търсих, не бяха заредени изобщо, а са редовна стара колекция. И на всичкото отгоре само в един магазин Лили - от Никс се излагат, доста непрофесионално.  Peace
Точно моето мнение. В добавка няма и тестери, има някакви огледала с маси за гримиране в средата, но няма поне опаковка хартиени салфетки, за да махнеш пробвания продукт, да не говорим за дегримьор примерно. Дори когато има тестери, те масово се оставят на споменатите маси в средата и никой не ги прибира. Успех с намирането на твоя тестер, нали...

# 280
И аз чакам зареждания в другите магазини Лили, моля споделяйте, ако някой има инфо.

# 281
Lemy, имаше няколко бази за сенки, едната бяла по спомен, но не знам дали е точно HD, или друга.  Peace

# 282
  • виртуално
Дали има HD базата за сенки?
Има.  13-14лв е.

# 283
Засега марката ще се предлага само в още един обект в Младост.

# 284
Благодаря момичета!

Общи условия

Активация на акаунт