NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 892
  • 407
  •   1
Отговори
# 330
Ухаа, по- спокойно Simple Smile Защо се палиш не разбирам Simple Smile Говоря за надценка спрямо Too Faced, Benefit и марки от сорта.
Никой не е "УАУ" не говоря за хора, това е възклицание. А младите естествено, че повече се вълнуват от цената, не толкова до качеството. Не съм оплюла марката, дори напротив Simple Smile
Мне, не се паля грам. Ти вчера се регистрира и днес гледам пишеш по темите с възклицания и "закачки" по български магазини и марки. Видях, че живееш/ си живяла в Америка и може би затова?!

Аз не съм фен на Никс, но "проста" марка, айде няма нужда. Peace

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 14:27 от densi

# 331
  • виртуално
Не съм тийн, имам пари да си купя каквото поискам.
Не виждам защо обаче трябва да давам пари само за марка, предпочитам да ги дам и за качество.
Имам доста неща на NYX, KIKO и Inglot , който са чудесни.

# 332
Момичета, ако някоя от вас минава през NYX тези дни, ще съм благодарна да сподели дали има и палитри с намаление.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 16:16 от bubanka

# 333
  • София
Мисля, че имаше палитри с намаление, но (ако не бъркам) цветовете им бяха не особено подходящи за ежедневието.

Като човек, чиято колекция е главно от хай-енд марки, нека споделя и мои впечатления за NYX.

Макар да съм с много неприятно впечатление от "управата" на NYX в България и да не желая да им правя нито оборот, нито реклама, имам своите любимци от марката.

Направила съм няколко ревюта в блога (всички продукти съм закупила с мои лични средства и нито едно от ревютата не е спонсорирано), в които разказвам подробно за продуктите, които съм пробвала.

Харесвам много единичните им сенки, цветните очни линии, илуминаторите, HD базата за сенки, която, поправете ме ако греша, главно аз хваля в този форум от години.

Последните неща, които си взех, са 3 разкошни палитри за очи, новия им фон дьо тен и две четки.

Относно четките - ами впечатлена съм. Нека спомена, че взех блендираща четка за очи и четка за фон дьо тен (по описание мисля, че се води мулти-таксинг четка). Бях доста изненадана от цените на четките. Тази за очи е около 20 лева, тази за лице - около 35, което според мен не съответства на марката. Но! Четката за лице е най-добрата четка за фон дьо тен, която съм ползвала! Най-добрата! Четката за очи също е страхотна. Не е номер 1 в личната ми класация, но е в първите места.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 15:13 от Elle-même

# 334
Благодаря ти, Elle-meme. Мисля съвсем скоро да пробвам базата им за сенки. Иначе и аз съм доволна от палитрите за очи, имам Warm neutrals и една малка четворка. Качеството и на двете е доста добро. Сега се чудя на някоя от колекцията им Perfect filter, спрягат една от тях за подобна на Subculture като цветове. Та ми се искаше да я видя на живо. Знае ли се до кога е това намаление?

# 335
Базата за сенки и и аз ползвам по твой съвет от години и е страхотна. Линжери червилата обаче са много зле.

Последна редакция: пт, 11 авг 2017, 16:16 от bubanka

# 336
  • София
Не мисля, че съм срещала крайна дата на намалението Relieved

Аз от Perfect filter серията си взех тази:

А преди това купих и Cosmic Metals Shadow Palette:

Както и Lid Lingerie Shadow Palette:

# 337
Първата е много красива, и аз я заглеждах преди време. Но е много подобна на Modern rеnaissance, а аз я имам и искам нещо по-различно.

Ето на тази се чудех. Ако някой я е пробвал, ще се радвам да сподели мнение. Не са точно моите цветове, но имам толкова много палитри с топли цветове и искам да експериментирам с нещо:

# 338
Тези палитри в кой магазин ги има,понеже в Пловдив изобщо не са ги докарвали? Sad

# 339
В мол Сердика. Blush

# 340
  • Варна
Aз си харесах цветните очни линии Vivid Brights и поръчах на един приятел да ми прати от София.
NYX ми беше скъп, когато го имаше в Zlatna Ribka и нещата, които харесвах бяха над 25+лв. , които не можех да си позволя преди години.
Единствената ми палитра е Bohemian Chick, която не ползвам, но не искам и да хвърля.
Имам 1 оригинално червило и две фалшиви...и един руж.
Неслучайно я махнаха преди години.
Сега бих си взела: ружове (кремообразни), butter gloss, контур стик (двойния) и нещо за вежди, но не трепна за нея де.

# 341
  • Бургас
Ружовете им ми харесват.

# 342
Включвам се с положителни впечатления от тази очна линия:

Издържа повече от 12 часа, всъщност, докато не я изтрих. Нанася се много лесно и изсъхва матова. Просто е чудесна.

# 343
Ружовете им ми харесват.

И на мен или поне тези, които имам. Друго нищо, но и нямам кой знае колко техни неща. HD базата не я харесвам, т.е. не считам, че е нещо особено. В някакъв период мислех, че харесвам ружа Тоуп, докато не забелязах през деня, че лицето ми изглежда като изцапано.
Тук NYX се продава по супермаркетите и е доста евтина марка. Една идея по-скъпа от Есенс да кажем.

# 344
И на мен ружът Taupe не ми стои добре, твърде пепеляв е за моя тен на лицето дори за контуриране. Изглежда доста странно. Мисля, че би отивал на момичета с розов подтон на кожата.  Но пък другите им ружове много ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт