NYX /грим/ - вече и в България!

• 83 894
  • 407
  •   1
Отговори
# 315
  • варна
А дали ще имат щанд и в някое Варненско Лили?

# 316
Ходих до NYX в The Mall, щандовете там са само два и има много по-малко продукти. Почти няма палитри сенки за очи, само няколко. Доста продукти ги няма,а и сигурно няма да ги заредят, защото просто няма място там. Доста разочароващо.  Peace

# 317
В Сердика за заредили отново изчерпаното миналата седмица подреждаха(ако липсва питайте персонала вадят стока) и като цяло има повече от колкото в the mall.

# 318
Да, ако се ходи до Никс, има смисъл да се ходи само в Сердика мол, там стоката е почти двойно повече. Но пак няма разни неща - ходих и до двете Лили-та в търсене на Mixing medium - е никъде го няма!  Rolling Eyes В крайна сметка си го поръчах от чужбина заедно с още няколко неща на марката. 

# 319
Някой има ли спомен кои палитри бяха заредени в другите градове,защото искам да поръчам на една приятелка да ми вземе от Пловдив(имам късмета точно когато се отваря да съм извън града).И имаше ли палитрата с пудри за контур?  newsm78 Или какви други неща имаше,които бихте ми препоръчали? Имам няколко единични сенки,но изобщо не ги използвам и предпочитам палитри.

# 320
А при самото откриване има ли нещо по интересно като промоции/събития някакв или подобни? Или просто в шанса да хванеш щанда напълно зареден 😁 Чудя се дали да отида сега на откриването в Пловдив ило просто да мина след това Simple Smile)

# 321
Ако искаш нещо да си вземеш- отиди на откриването, иначе сигурно ще намериш щанда опустошен Grinning

# 322
Мнение за фон дьо тена, пудрата и спиралите им? Прочетох в блог, че фдт им не стават, но ми се ще и друго мнение Simple Smile

# 323
  • виртуално
Вчера в МОЛ Сердика повечето декоративна беше на 50% намаление

# 324
Рапунцел, палитри сенки за очи намалени има ли?

# 325
Истинско УАУ! Интересно колко хора се вълнуват от простите NYX тук в България. На Запад почти не им обръщат внимание, а щандовете си стоят непокътнати. Но с тази надценка на високия клас марки, нормално. Иначе има много добри попадения марката. Много харесвам автоматичния молив за вежди Simple Smile

# 326
  • виртуално
Рапунцел, палитри сенки за очи намалени има ли?
не съм гледала подробно, единичните със сигурност бяха намалени

# 327
Истинско УАУ! Интересно колко хора се вълнуват от простите NYX тук в България. На Запад почти не им обръщат внимание, а щандовете си стоят непокътнати. Но с тази надценка на високия клас марки, нормално. Иначе има много добри попадения марката. Много харесвам автоматичния молив за вежди Simple Smile
Каква надценка? На Шанел и Диор примерно цените са фиксирани за цяла Европа.
И кой е Уау?
От "простите" според теб Никс се вълнуват млади мацки, които обичат много професионалните гримове, но не им се дават парички за Мас.

# 328
Ухаа, по- спокойно Simple Smile Защо се палиш не разбирам Simple Smile Говоря за надценка спрямо Too Faced, Benefit и марки от сорта.
Никой не е "УАУ" не говоря за хора, това е възклицание. А младите естествено, че повече се вълнуват от цената, не толкова до качеството. Не съм оплюла марката, дори напротив Simple Smile

# 329

Тези, които харесват Никс, не са на ниво ли? Не всеки има пари за Диор и Шанел, а дори и да имат, на някои жени не им се дават стотачки за гримове. Според мен Никс имат добри попадения на приемливи цени. Имам техни продукти и смея да твърдя, че са качествени, не виждам особена разлика с Too faced, които са двойно по-скъпи. И не е вярно, че никой на запад не им обръща внимание - много бюти блогъри имат любими продукти на Никс. Аз така научих за марката още преди години, като я нямаше на нашия пазар.

Общи условия

Активация на акаунт