NYX /грим/ - вече и в България!

• 84 368
  • 407
  •   1
Отговори
# 165
Ел, моят, без да му слагам крем, грим или каквото и да е, след няколко часа е като леко мокър, един такъв влажен и гланцов  Crazy

# 166
  • София
Thinking Ами и моят е така след няколко часа ако няма нанесен грим. Значи ми е мазен и въпреки това базата на мърда  Heart Eyes

# 167
и на мен с база като цяло не ми мърда грима, но нанесен без база е просто бледо мазно петно с плътна лента по средата след няколко часа   hahaha
моят е и паднал, което допълнително събира сенките

# 168
  • София/Горна Оряховица
А за разлика от вашите, моят си стои напълно сух, ако пропусна крем се чувствам все едно съм глинен войник и ще се напукам от мимиките.
Да не говорим, че при мен сенките си стоят по 5-6 часа дори само с фдт нанесен върху клепача  Blush .

# 169
На мен грима със hd базата ми издържа 24 часа и повече, наложи се да преспя със него един път и го свалих на другият ден вечерта, почти не беше мръднал.

# 170
записвам се при вас Simple Smile
Поръчах си миналата седмица от бг сайта на Никс очна линия и молив.
Само да споделя- много удобно се нанасят и съм много доволна от качеството! Peace
http://www.nyx.bg/ochi/ochna-linia/blestyashta-ochna-liniya-aqua … skinny-eye-marker
http://www.nyx.bg/ochi/molivi-za-ochi/mehanichen-moliv-za-ochi-n … actable-eye-liner

# 171
  • София
На българския сайт вече има моливите Wonder Pencil в трите цвята, ако някой се интересува.  Peace

# 172
А за разлика от вашите, моят си стои напълно сух, ако пропусна крем се чувствам все едно съм глинен войник и ще се напукам от мимиките.
Да не говорим, че при мен сенките си стоят по 5-6 часа дори само с фдт нанесен върху клепача  Blush .

И при  мене така. Напоследък слагам база, само защото си купих Лаура Мерсие и си въобразявам, че сенките се блендират по-лесно върху тях. А и прави кожата на клепача да изглежда много добре.

# 173

И при  мене така. Напоследък слагам база, само защото си купих Лаура Мерсие и си въобразявам, че сенките се блендират по-лесно върху тях. А и прави кожата на клепача да изглежда много добре.
И аз слагам база само що годе да изравня кожата на клепача, не се притеснявам за трайноста, аз имам наблюдение че трайноста си зависи от сенките а не толкова от базата. Слагала съм едни и същи сенки с различни бази, ами като е хубава сенката си седи. Има сенки каквато база и да им сложа все тая.
Когато ми трябва за сигурно, да кажем за бал или свадба, слагам от приготвената от мен база и тогава знам че няма мърдане и 30 часа.

# 174
И аз да се включа, че българският сайт вече предпага и тази палитра:

Аз я имам и я намирам за прекрасна, особенно за пътувания, защото в нея има почти всичко необходимо.

# 175
Харесах си тази палитра от пролетната колекция.

# 176
  • В полите на Пирин планина
Страхотно изглежда, обаче аз си взех Natural и Smokey и си обещах да не трупам повече, защото тези две палитри имат всички цветове, които харесвам.

# 177
Включвам се да похваля служителите на nyx.bg. Имаше технически проблем и сайта не можеше да ми изчисли отстъпката от 15%. След проведена много бърза кореспонденция по e-mail ми изчислиха отстъпката ръчно. Преди малко си получих нещата. Много съм доволна  newsm68

# 178
  • София
не помня дали пусках снимки на NYX Matte Lip Cream
Скрит текст:

в блога имам снимки как седят и на устни

# 179
  • Велико Търново
Може ли да ми препоръчате кремообразен или прахообразен руж на марката,който да придава естествена руменина? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт