Отговори
# 645
Здравейте сладкиши,

Имах ужасно много работа тази седмица, но си крадвах по някоя и друга секунда да чета кой как е. Бях на преглед онзи ден и се поуспокоих доста като чух "малкото е като по учебник". Видях едни мини ребърца, едни дъъълги крачета, а супер смешно ми стана че ги беше кръстосало при глезените точно като мен по време на прегледа и докторката като ме видя каза "гледай как те имитира" Simple Smile 10 см от главата до дупето и още 4 крачета - още ми е супер странно къде се събира всичко това на моите слава богу още никакви килограми и форми. Броихме и пръстчета, колкото и да са миниатюрни още, са си там.

Верчетооо, ходих при Дяволов, малко дръпнат, малко в стил д-р Хаус, но всъщност е много готин. Каза ми "ти си много интересен случай, сложен колкото си искаш, аз обичам такива, интересна си ми, не са много колегите, които с охота ще те поемат". Защото с бебо всичко е напълно наред, външни признаци пъ нямам никакви за тромбоза, а в същото време епикризата ми си звучи очевидно страшно. Консултирай се, няма да съжаляваш. Препоръча ми фетална при Марков /записала съм час за 28 дек/ и каза месец след това да се видим пак.

Йоана, аз мисля, че най-хубавото, което можеш да направиш, е да си запалиш свещичка вкъщи или да отидеш на църква да направиш същото. На никого няма да помогнеш и нищо няма да промениш ако мръзнеш сред група разстроени хора. Тези неща се приживяват отвътре, подрепата също не е нужно да е показна или да те натоварва.  Hug

Малко ме боли кръста тези дни и се чудя какво мога да направя. Имате ли идеи? Рано е за стандартните болки от това, че нещо тежи, т.е. не е от това, ама знам ли какво съм си сецнала/схванала/ настинала. Доскоро си го"пуках" да се освободи, ама сега не смея да се изкривя толкова много и толкова рязко, в същото време и с масаж няма да стане май номера, в началото на седмицата ходих, бях адски схваната, но си ми беше откровено некомфортно да лежа по корем. Замислих се, че от месеци не се е случвало.

Някой спомена за отворени врати в Майчин дом. И аз искам да отида - дилемата ми е Майчин дом или Токуда, та и двете ще трябва да проверя. Дяволов е най-добрият в случая според всички, с които съм говорила, а в Токуда пък си е частно - съвременно, чисто, модерно, има си и съответните специалисти. Не знам ..?!

Пожелавам ви да сънувате прекрасни неща. Аз напоследък сънувам много странни работи.

# 646
Жълто пате, Артемида честити ви сини гащи и на вас Simple Smile
На всички останали, които още не знаят им желая жадуваните гащи, но най-вече здрави и спокойни бебета.

# 647
sweety85, каква тигрица, няма такова нещо...аз съм толкова скромно момиче   Blush Толкова ме беше срам да кажа на лекарката...А някоя от вас писа за спермата, че имала отношение... Но ние го правим с презерватив отдавна. Мъжа ми бил чул нещо такова и затова.
atanasova_b , честито ти момченце и на теб! Simple Smile
Беки_Б, мисля, че като отидеш сега на преглед , декември, ще ти кажат пола. При Томова ли да се запиша? Дали прави запис? А за другия лекар нищо не съм чувала. Някой знае ли нещо? И тази Томова, не работи ли и другаде? Мисля, че се споменаваше като име тук за Фемина... newsm78 Ако ме запишат за 13-ти, може да се видим там Simple Smile

# 648
Момичета, коя от вас е пила Магнерот, Магнерич или Нутри маг? На мен ми изписаха Нутри маг, но се чудя каква е разликата, освен в цената?  newsm78 Заради зацапването ми го изписаха, 3х1, за 1 месец.

# 649
Здравейтеее и добро утро! Simple Smile

Като гледам как вървим май ще има бум на мъжлета през МАЙ! Толкова е хубаво!

Артемида, atanasova_b, честити Ви младежи и дано все така добре да се развиват бебчовците! Simple Smile  Hug Мацка, а ти по-полека с този секс,  Mr. Green на нас отдавна ни е забранен и вече забравих какво е... Sad

Йоана, незнам какво да те посъветвам честно казано. Ти и цялото ти семейство сте потърпевши може би от лекарска грешка или нещо друго, преживала си нещо ужасно преди време, мисля че обществото и ние не трябва да си мълчим за нищо, защото в БГ нещата отиват от зле на още по-зле! Обаче от др. страна не бива да се тормозиш излишно, да се натоварваш с негативни емоции, отдай се на бременността си и й се радвай! Сигурна съм че майка ти те закриля отгоре!  Hug

Анжела, най-накрая и ти се появи! Радвам се че сте добре с детето и всичко се развива нормално!  Hug

Лилавка, за малко да те изпусна, но добре дошла сред нас, радвам се че ставаме все повече и повече! Желая ти лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Дилянски, ама и ти си голям герой с този малък щурчо, който казваш че ти взима здравенцето през деня..., а чакате и второ! Мога само да ти се възхищавам за смелостта, която имаш! Браво на теб! Hug

Желая ви хубави почивни дни!   bouquet

# 650
  • Sofia
Момичета, коя от вас е пила Магнерот, Магнерич или Нутри маг? На мен ми изписаха Нутри маг, но се чудя каква е разликата, освен в цената?  newsm78 Заради зацапването ми го изписаха, 3х1, за 1 месец.

Първо - честити гащи! Знаех си,че ще е момченце Grinning Второ - аз и с първата бременност и сега пия Магнерич.Преди ми го изписаха,сега вече си го знам и като ме стегне корема си взимам по 1 или 2 Wink

Честито и на всички останали видяли гащите...!Много се радвам и нямам търпение да попълним щъркелчетата на първа страница Mr. Green

# 651
Artemida, аз пия Магнерот /2 по1/ , като имена са различни, но са едно и също нещо, така ми каза АГ. Цените не им ги знам. Пия и Биозин мама по1 дневно. И аз имах зацапване /кафяво-розово/, но и болки и то от миоматозния възел, та постоях 3 дни в болница на инжекции- Папаверин и на системи. Вчера си ме исписаха и сега съм още 4 дни на Папаверин, Магнерот и Биозин мама. С бебе всияко е ок, даже май ще е мъж, но от възела е болката и зацапването и маж ще се ражда секцио.
 Някой знае ли цените на платените раждания/ и нормални, и секцио/ колко струват? Майяин дом или Тина Киркова, че в сажта им не се ориентирам добре.
 Хубав ден Simple Smile

# 652
Добро утро, мацки!  Hug Hug Hug Hug
Артемида, Атанасова, честити ви сини гащи!  Hug   bouquet  Hug  bouquet
Хубав и усмихнат ден от мен  Hug  Heart Eyes

# 653
Добро утро и от мен  милички!Много благодаря на всички за топлото приветствие,радвам се да съм част от вас и да си споделяме заедно тези щастливи месеци.Първо искам да ви попитам вие пиете ли кафе сутрин?Защото аз преди пиех по 4 кафета на ден и сега се боря да пия колкото се може по малко,но общо взето всяка сутрин имам силната нужда да си седна пред компютъра с чаша топло кафенце(с много мляко и захар) Simple Smile Разпитвала сам много хора около мен и всеки е на различно мнение за това дали кафето може да ми навреди или не,майка ми смята,че ако не го спра,бебето ми щяло да бъде нервно.Вие на какво мнение сте?
Честито на щастливите мами,които са разбрали пола на бебчетата си,пожелавам ви да са ви живи и здрави и много да ви радват.И по този повод да ви попитам вие имали ли сте усещание за това какъв е ще е пола на малките ви палавничета.Защото аз винаги съм искала първото ми детенце да е момиченце,а откакто сам бременна имам много силно усещане,че ще е момче...незнам защо но винаги като гледам нещо за бебето и гледам само във синьо и зелено,дори вече съм решила и името  Simple Smile

# 654
Лилавка аз в началото почнах да пия безкофеиново, но след това прочетох, че използват много химии за да извличат кофеина и съвсем го спрях.Лекарката ми каза, че до две нормални кафета на ден/до 3 часа/ мога да пия, т.е. нес или шварц, ако е еспресо - едно. В училището за родители ми казаха същото.Ако си свикнала да пиеш много кафе липсата му може да те стресира и да навреди на бебчо. Също така, ако кръвното ти е ниско също е много по-вредно от кофеина на едно кафе.Това поне казаха моите докита:) аз си пийвам сутрин, но започнах да слагам прясно мляко.Според мен намали бройката, но не се лишавай съвсем.

Приятен уикенд момичета. Благодаря за честитките Simple Smile

# 655
Привет и от мен, поспаланата!  Mr. Green
Днес тъкмо закусих и ... Sick кога ли ще отшуми това недоразумение!?

Артемида, мисля, че Томова прави запис, но като се обадиш може да питаш. Аз ще ходя на 13 от 13 часа, ако се запишеш там, ще се радвам да се видим. Освен това сме и адашки...

Лилавка, аз обожавах кафето, направо бях кафеманка, но като забременях организма ми някак си сам го отхвърли. Сега ми е неприятно дори като правя на мъжлето си. Понякога ми се допива обаче и си го правя слабичко и с мляко. Доколкото знам, по една чашка кафе не е вредна.

# 656
Здравейте май-чета!  Hug

Беки_Б, БЛАГОДАРЯ ТИ
Честито на всички сини и розови мами  Hug  Hug  Hug

lilavka2323, добре дошла сред нас, лека и безпроблемна бременност!
Не се притеснявай за кафето, пийва си, но не повече от две на ден. Аз не пия кафе, не ми се пие, дори ми е гадно като си помисля дори. Така съм и със сладките неща, но за солените, тестените и киселите съм луда  Crazy  Blush

Хубав ден и слънчево настроение   bouquet  Hug

# 657
Гери, и аз съм така!  Wink
Казват, че това предполагало момченце, ама аз имам вече два точно обратните случаи - жените се тъпчат със сладко пък пак имат мъжлета!  Party

# 658
Беки, аз първия път ядях сладко постоянно и все не ми стигаше. Родих момче. Всички ми казваха, че ще е момиче, дори лекарите в началото ми казаха момиче и после вече не се виждаше. Сега коренна разлика в бременността, но и това не е гаранция за пола. Аз искам момиче, защото си имам момченце и искам да разбера какво да имаш и момиче, но каквото ни го даде Господ, само да е живо и здраво. Всички вкъщи искат момиче, а баткото и име е измислил вече  Laughing  Hug

# 659
  • Перник
Здравейте момичета
Май доста мъжки мами се събрахме  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Лилавка добре дошла сред нашия отбор
Чета за раждане обсъждате и реших да се включа и аз. при мен се наложи спешно секцио, тъй като моята госпожица беше с краката на входа на влагалището. Никога не съм си мислила,че ще родя така- но  то Божа работа както дойде. От секциото ме е било страх, най вече упойката, а по отношение на болката след това не съм имала никакви проблеми даже и успокоителни не са ми давали. След като всичко свърши вярвайте ми каквато и да е болката се забравя. Аз се възтанових много бързо може би ми помогна това,че в реанимация постоянно се опитвах да си раздвижа пръстите и така сама си помогнах за по лесното раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт