Бързо Коледа отмина - идва Новата Година 26.12-1.01

• 3 171
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Браво на  Ради  Hug  Hug Hug, само добри новини и с нея и с всички сладки дечица  Heart Eyes!
На Нова Година и ние ще сме си тримата-това ще ни е най-хубавото посрещане-с детенце baby_neutral !
За среща-ще дойдем догодина, като се позатопли временцето, обещавам!
Приятна вечер,а утре-весело посрещане и Щастлива нова 2006г., аз утре ще гледам да се отбия за едно виртуално наздраве!
Целувки  Heart Eyes

# 31
Момичета, хич нямам време да пиша, но все пак исках да споделя, че Йоан вече е с очила. Носи ги без да се противи, което е най-голямата изненада. Слава Богу! За любопитните - снимки има тук (последните 3): http://community.webshots.com/album/375250698irLRht/1.

Желая ви весело посрещане на Новата година и дано е по-добра от старата! Hug

# 32
  • густо майна Филибето
Йепе, голям е сладур пу пу Simple Smile И без очила и с очила. Сега има вид на всезнайко (надявам се да не те засегна по някакъв начин с шегата)

# 33
  • София
Йепе, много естествено му стоят очилата, много е симпатичен, и изглежда усеща, че му е добре с тях. Само напред да върви!!!

# 34
  • София / Пловдив
  Днес най - сетне се добрах до компа и сега се чудя откъде да започна...  Майка ми си замина в София за Нова година, мъж ми е на работа втора смяна и аз от месеци наред съм сама вкъщи, т.е. с малката, но тя най - сетне заспа /а заспиването в последните дни се превръща в малък кошмар. Так де, да се пооплача мъъъъъъъничко Wink че да ми олекне/.
  В момента ми е голям кеф, слушам Шаде, не прощавам на огромна купа салата и сърфирам... абе, кеф  Mr. Green

Йепе, много е готин малкият така, един такъв закачлив  Grinning. Сигурно не маха очилата, защото с тях вижда добре.

Сети, гледах и снимки на Лора /все не ми оставаше време да се поровя наволя из албумите ви  Embarassed/ Принцесата направо се е превърнала в красива девойка и ми се струва, че прилича на теб! Да я нацелуваш от нас с Бояна!

А пък днес проявихме две ленти и се оказа, че има  някаква новогодишна промоция и освен разни подаръци рамки и албумчета, са ми копирали всички снимки и на диск! Така че сега ще мога да ви покажа и мойта щерка! Само да ги кача, че ми е слаба Интернет - връзката.

Благодаря ви, за мненията за д-р Константинова, вече дадох координатите й на мойте хора, дано помогне и на детенцето им.

Ние ще посрещнем 2006г. у нас, ще имаме гости от Стара Загора, така че ако утре не успея да се включа, ви желая вълшебна новогодишна нощ и още по - вълшебна и пълна с прекрасни емоции 2006 година! Обичам ви мнооооооого  Hug  Heart Eyes  Hug и ви благодаря за всички моменти, в които сте ме подкрепяли и сте ми давали сили, на мен и моето съкровище! Господ да е с Вас и с любимите ви хора!  Praynig

# 35
  • густо майна Филибето
Последно включване от мен за тази година. Имам много вяра и надежда, че следващата ще е по-добра, пожелавам го и на всички вас. Краднах едни прекрасни стихове от един постинг на Дамаянти, изкуших се, защото много м ихаресаха и искам да ги споделя и с вас :

В секундите надбягани от пулса на сърцето,
 пристига сняг на прага ни и става много светло!
Приижда с гръм и музика, облечена във бяло,
средношната илюзия да почнем от начало -
да сложим ясна граница на своя ден предишен,
 и върху чиста страница - ден първи да напишем!
 След празничните изстрели в пространствата далечни,
ще срешнем нови истини и хора по човечни!
Тревоги ще изпитаме, ще се стремим към нови цели....
 В нощта прииждат дните ни, като снежинки бели!.

И още нещо

Последна редакция: сб, 31 дек 2005, 10:08 от ljuboznatelna

# 36
Здравейте всички,
да драсна и аз някой ред предновогодишно.
Ние си имаме гости, кумците от Бургас -  даже сега разхождат Теди навън и аз мога да седна...
Ние с нея наготвихме доста неща и даже имах време да дремна.
Теди е добре даже няма сопол. За една седмица извън градината и прословутият ни сопол спря, което ме води на идеята че алергена е някъде там, може би дезинфектантите или не знам какво...
Тате си е удома, което е страхотно, даже вчера ги пуснаха по-рано да не повярваш.
Бебо здраво рита и се върти, сега мога да сравнявам с Теди, това бебе е доста по-активно и като се замисля май докторите са прави че проблема с Теди е бил вътреутробен. И той поритваше, но сега е мноооого различно.

И аз искам да ви благодаря, че ви има и сте ми голяма подкрепа.
Пожелавам ви спокойно и весело да си изкарате празника и новата година да ни донесе повече здраве, усмивки, любов, вяра, надежда, търпение, и кой каквото още си пожелае.
Бог да е с вас и целите ви семейства.
          С много обич и прегръдки от нас - Светла Краси и Теди

пс.    не ви се похвалих че Йеппе и момчетата й ни идваха на гости миналия вторник и си изкарахме страхотно, само че беше много за кратко и решихме скоро пак. но май ще е догодина  Laughing

За вас    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

smile3525 newsm51 smile3525

# 37
  • София
Искам да ви пожелая най-хубавата Нова година, да ви донесе много късмет и всички болни дечица да се подобряват и да не си спомнят даже болестите, които ги мъчат и са лош спътник в живота ни. На всички ни много щастие и любов под покривчетата.

# 38
Весело посрещане и ЩАСТЛИВА НОВА 2006-та ГОДИНА!!! НАЗДРАВЕ!

# 39
  • София
Хммммммм както винаги се наядохме и сега май скучаем, ама че работа, къде останахте веселие и купони, тук са май само 4-ма дремещи, хехехеееееее.....

# 40
  • София, "Младост 3"
Здравейте!
ЧНГ
мшр, любов и щастие в домовете, спокойно и пълно с разбирателство семейно огнище, в което огъня на страстта и любовта никога да не угасва, а когато понамалява уважението и желанието да подклаждат! Много детски смях и усмивки, много песни и смях, много добри приятели които да ви помагат в тежките моменти, добри роднини, които да бдят над семейното ви огнище! ВЪобще - подкрепа и помощ от всички, които държат на вас! А и те да са ви живи и здрави - всички онези, които обичате!

Желая тук да има все по-малко мами, да не се налага да страдат малки душички! Обиечам ви, но бих се радвала ако някой ден тази част на форума стане излишна! А до тогава - да си даваме подкрепа, да си правим веселието напук на всички болисти и несгоди!

И последно, но не и в съцето ми - Нанди, на вас специални пожелания да ви донесе Новата година здраве за малката, сила на вас - да й помагате и да се преборите с коварната болест! За вас и РЕза - специални пожелания! Вие сте в мислите и сърцето ми!

# 41
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
Нека донесе много здраве, любов, спокойствие и щастливи мигове!

# 42
Честита Нова Година!

Да сте живи и здрави всичките!  Hug

# 43
  • София
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Пожелаваме ви да бъдете много, ама много здрави, да сте послушни цяла една година, да се обичкате и да няма за какво да се оплакваме..
Ние снощи преядохме, днес почти се наспахме и сега отиваме да си приберем Бобо от Младост, където е разхвърлял цялата къща..После отиваме на имен ден на малкото детенце на кумовете ни, който се казва Веселин като таткоси, така, че сме приготвили два подаръка..Не се напих много снощи, обаче бая попреядох и пак останаха много вкусотийки..Сега сме кръглички мами в първия ден от Новата година...

# 44
  • София / Пловдив
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Да е спорна, ползотворна и най - вече пълна със здраве!!!

Аз посрещнах 2 006г. на ръце с току - що заспало детенце и разбах, че никой звън от шампанско не може да се сравни с това, точно в полунощ да целуна къдравата главичка, сгушена в мен  Heart Eyes
  Аз пък не успях да преям  Wink Бубката не ми остави време. Но пък тази сутрин си наваксах с баница  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт