Гърция-27

• 66 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
Двама от най-скъпите ми трима днес празнуват имен ден!Да са ми живи и здрави!  Hug

Честит празник на всички!
Бъдете влюбени в живота и пияни от любов!   bouquet

# 151
  • загубено
Беборина,да са ти живи и здрави Hug

# 152
Беборина, честити ти именици!
Да са здрави и нека всички сте сплотено и щастливо семейство!

# 153
beborina, да са ти живи и здрави, много да те радват!

stroumfaki, леко бременеене, леко раждане едно сладко здраво бебенце на финала! Wink Не знам дали знаеш, но от тази година има някои промени и под натиска на Тройката, ИКА е длъжна да купува услуги и от частните лекари, което е в наша полза!

Честито на всички, които празнуват днес! Независимо кой празник!

# 154
  • Λάρισα
Xoxoooo, MaryJane, честита лентичка и на теб! Лека и безаварийна! Simple Smile

beborina, живи и здрави да са ти именниците!

# 155
Честит празник на именяците и леко бременеене на вас двечките
  bouquet

# 156
Благодаря ви момичета!  Hug

MaryJane лека бременност и сладко бебче на финала! Hug

Я да видим коя ще е следващата  със лентичка в подписа? !  Grinning  newsm78

# 157
Мери Джейн и на теб леко бременеене и здраво бебче на финала!

Не знам за частните услуги, които поема ИКА под натиска на Тройката, но днес нашата педиатърка ме "зарадва", че вече не работи с ИКА и посещенията ще се плащат. В нашия град няма да има педиатър, който да има договор с ИКА и съответно при всички ще се плаща! Не е болка за умиране, но пък защо да е така! Все пак всеки път в който я посетиш може и да не се налага да ти изпише лекарства, които се поемат от ИКА, но пък е задължително да си платиш посещението.
Както и да е!! Исках да изразя възмущението си! Знам че в големите градове е кошмар с лекарите и с педиатрите, но ние до сега бяхме "каломатемени" и сега ще си пострадаме за доброто старо време в което сутрин се обаждаш за номерче и след това си посещаваш педиатъра срещу мерси.

# 158
stroumfaki , MaryJane , честитоооо!  Hug Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам!  Heart Eyes
beborina , да са ти живи и здрави именниците!   bouquet

# 159
Благодаря, момичета!  bouquet

stroumfaki, много неприятно, наистина, вероятно лекарят така си е преценил, че му е по-изгодно. Но дори и да няма договор с ИКА, би трябвало да може да ти изписва изследвания и да предписва лекарства, които се поемат от ИКА. Поне при гинеколозите е така, моят няма договор с ИКА, но ми предписа витамините за бременни и последните изследвания, за които платих 1 евро!

# 160
  • загубено
MaryJane,честито и от мен Hug
Лека и безпроблемна.

# 161
Честито Мери-Джейн....Спокойна бременност,леко раждане и страхотно бебе...Дано всичко е наред.... Hug Hug Hug
Момичета,да ви питам среднощно-има ли от вас,живеещи под наем..?Мин.година заради бебока нямах нерви да чакам пред КЕП,но тази ще се прежаля..Имам предвид за Епидома еникио-то..
Знам за документите,исках да питам,как се изплащат помощите?Всеки месец за 1 година,след подаването и ориентировъчно каква е сумата.....Благодаря предварително за отговорите...
Цункам ви дами ...и кураж...........  bouquet  bouquet

# 162
Мери, тя може да предписва лекарства от ИКА и изследвания, но да ти кажа честно ако отидеш два пъти за една седмица си е доста бъркане в джоба, а все пак това са деца, често се налага!
Аз уважавам решението й и я разбирам, просто споделям че на мен не ми изнася, но в крайна сметка това е здраве, като се наложи ще плащаме какво ще правим. В България "хубаво" си бяхме свикнали да си плащаме за всичко, но тук ни отучиха. Хайде сега пак на същото хоро!!!! Хахахаа
Да сме здрави най -важното, пък като се налага няма да му мислим!

Илиана усилено се говори че ОЕК / институцията, която се занимава с програмите за помощ за наем, кредит и т.н./ ще хлопне врати много скоро и няма да има такива помощи. Питай ако  можеш да вземеш нещо, ще е хубаво, но ми се струва че май нищо вече не дават и дори заварените положения ще свършат. Ние имаме кредит по тази програма и много скоро очаквам да ни "зарадват" с новината че ще си поемаме цялата вноска, но както казах и по -горе welcome in Bulgaria  и добре заварили! Край с всички привилегии!!!

# 163
Имам предвид за Епидома еникио-то..

както е писала и strumfaki, ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, който спонсорира το επίδομα ενοικίου, май вече няма да съществува. Това е едно от изискването на Тройка.

# 164
Здравейте дами. Понеже знам,че сте компетентни по повечето въпроси, може ли някой да ме информира, колко енсима ми трябват и от колко поред години, за да мога да взимам пари от ОАЕД. Много ще съм благодарна, ако може някоя от вас да ми отговори. И, какво означава, че ако до 25 май не си намеря работа, ще ми дадат някаква помощ. Днес това ми казаха в ОАЕД. Благодаря ви предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт