Гърция-27

• 66 309
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Ах, момичета как хубаво разказвате, напълнихте ми душата....А, аз каква съм патка, забравила съм именният ден на моя Александър, но точно вчера ги водихме на цирк, така, че му казах да си го пише като почерпка  Crazy и то детето какво да прави при такава майка, ми даде една целувка и каза, че няма проблем. А, тази вечер си чакаме таткото да си дойде от Лондон, не сме се виждали от Май и не мога да ги успокоя със сестричката му да си легнат. А, в неделя тръгваме на морето, то ще са емоции, защото те са на 6г и на 4г, но досега не са виждали морето. Времето обеща да е слънчево и се надявам да си изкараме добре.
А, за емигрантската сага ми е много добре познато, та и до ден днешен продължаваааа.

# 571
Alex-Sofi, Честит Имен Ден на Александър с мааалко закъснение   bouquet Да е все такъв разбран и мил малък мъж! Сигурна съм, че времето ще е щедро към вас, много положителни емоции и да оползотворите всички мигове заедно  Party

# 572
Alex-Sofi, Честит Имен Ден на Александър с мааалко закъснение   bouquet Да е все такъв разбран и мил малък мъж! Сигурна съм, че времето ще е щедро към вас, много положителни емоции и да оползотворите всички мигове заедно  Party
благодаря от сърце   bouquet

# 573
  • загубено
Честито на именниците със закъснение!  bouquet

Момичета,тази вечер имаше "отворени врати" на музеите.
Надявам се сте разбра ли и сте посетили някой.
Беше много хубаво и пълно с хора.

# 574
  • Стара Загора. Три чучура-юг - Derby
Здравейте и от нас...Дани,Виктор и Андони.Поздрави за имениците,да са ви живи,здрави и много щастливи! Ако щете вярвайте,но като прочетох удивително красивите ви описания на Пломари и др.,така ми се прииска да се върна,дори само за 1 миг да зърна залеза, или да си топна крачето в морето.....За голямо съжаление не ни провървя,аз със децата останах в социален дом,а мъжът ми остана на Халкидики да търси работа... Еле, най- после  ,юни започна ,но  нямаше как  и на кого да оставя децата, да ида и аз .Изобщо този период от ноември м.г. до май т.г.,ще си остане един от най - тежките за нас..... Сега все още ми се иска,при положение ,че живяхме там 5 год. ,и  ни е роден малкия син, а големия започна алфа,вита,отново да се върнем .И да бъдем  част от  събитията,които се случват .Ах,как ви завиждам от сърце...Поздрави от Бг.

# 575
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте момичета ,
извинете ме че така нахлувам в темата ви ,но имам нужда от помощ.
Спешно търся едно лекарство и ми трябва сайт на аптека или някаква организация- фармацевтична ,където да го потърся ,че Гърция ни е най -близо а в Турция проверих и го няма .
Ще ви бъда благодарна ако отговорите .  bouquet
Хубав ден ви желая   bouquet

# 576
Кое лекарство търсиш?

На Лесвос наистина всичко е магически красиво. От това което успях да видя за 4 дни останах очарована, а предполагам колко много красоти са останали скрити от очите ни. Интересно е как се съчетават развитите градове с опустели места или с малки селца запазили традициите си от векове. Само не ми хареса хиперкомерсиалността в някой от манастирите, но това неминуемо присъства навсякъде в страната, а и нашата родина е ужасна в това отношение.

# 577
# 578
dani-01, пожелавам ви много скоро всичко да се нормализира при вас и всички да сте заедно, без значение къде... Вярвам, че домът ни е там, където е сърцето ни и дори много имоти и условия за живот да имаш, ако в дома ти липсва уют и топлина... Както и да е, важно е и къде се чувстваш добре, къде имаш работа и възможност да изхранваш семейството си, къде си ценен... Мъжът ми съвсем не е живял леко в студентските си години в Атина и доскоро нерядко възкликваше: преди не им трябвах, а сега много ме ценят  Sunglasses Но няколко месеца след като се запознахме, го помолих да седне и му заявих, че децата му ще се родят на неговия остров Simple Smile И в крайна сметка тук се чувства най-добре, в свои води и полезен Simple Smile С всичко това исках да ти кажа, че имате своите деца и семейство и за какво да се борите - всичко останало е без значение Simple Smile Стискам ви палци!   bouquet

stroumfaki, много се радвам, че сте имали време и възможност да посетите острова... Често хората от Северна Гърция стигат с лодка най-много до Лимнос Simple Smile Ще имаме още много възможности да разглеждаме и да опознаваме  Peace   bouquet За манастирите си абсолютно права... аз като че ли донякъде съм се предпазила от това, още от България си имах нещо като навик да посещавам само мои си, не толкова известни храмове... и не по график, календар и т.н. Simple Smile Имам спомен, че веднъж бабите пред манастира ме разпознаха като рускиня и с готовност ми отвориха  Laughing Немците не се ползват с такова благоволение, те са "друговерци"  Wink Но всъщност голямото предизвикателство бе да убедя местните, които не са идвали в България от социализма, че не съм рускиня  Laughing

Хубава вечер   bouquet

# 579
  • В сбъднатите си мечти
Благодаря ви сърдечно ,че отговорихте .  bouquet
Лекарството е Tauredon 50 mg -  това е от така наречените златни соли за лечение на артритни заболявания .За съпруга ми е .В България изобщо не се внася . Това е втори препарат ,който му изписват за три години и го няма в БГ  #Cussing out

# 580
http://druglist.gr/drugdetails.aspx?eofc=902790101

Доколко го има в аптеките, впредвид сегашните лудости с лекарствата в Гърция не е ясно!

# 581
Здравейте, "нахлувам" в хубавата ви тема с молба: може ле някой да даде имена/контакти на добри педиатрични центрове в Солун и Халкидики? По възможност и денонощни. Ще пътуваме с малко бебе и искам да сме подготвени за спешни мед. ситуации (не дай боже). Благодаря ви много!

# 582
юхуууууу как сте? Разхлади се вече времето.
Вижте на каква статия попаднах, направо съм в шок http://www.grreporter.info/1700_dushi_obsluzhvat_300-chlenniya_g … _parlament_/12007

# 583
  • world wide
здравейте отново има ли мами в атина? smile3530

# 584
  • загубено
юхуууууу как сте? Разхлади се вече времето.
Вижте на каква статия попаднах, направо съм в шок http://www.grreporter.info/1700_dushi_obsluzhvat_300-chlenniya_g … _parlament_/12007

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кое те шокира толкова?
Те такива неща вадиха през последните месеци,че това е най-малкото.
Мен вече нищо не ме учудва,абсурд след абсурд,и нищо май няма да се
промени скоро Sad
Да видим септември какво ще измъдрят.

Общи условия

Активация на акаунт