Плетки коледни творим и с любов ще ги дарим - 78

• 98 183
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
silvi_ch,уникална рокля!!!!!

# 286
роклята печели още повече от премерените акценти. Няма нищо излишно , въпреки че изглежда разкошно - ако стана ясно какво искам да кажа   bouquet

# 287
  • София
Тити, точно това коментирах с дъщеря ми снощи -
колко семпла изглежда на втори поглед дрехата,
и колко ефектна същевременно! Разкошна е!  smile3501

# 288
Ееееее, роклята на Силвича е страхотна, а тя както винаги усмихната та усмихната !  Hug
Още много красоти видях, тази тема наистина я пълните със страхотни неща..
Момичета , я вижте тоз батко е от нашият отбор.. Joy

# 289
Браво на Силвето!  Hug

# 290
Привет момичета!
Отдавна не съм се включвала, но покрай малкия не ми остава кой знае колко време.
Минавам да ви се похваля, че си изплетох ето такъв шал http://brookenelson.com/leafscarfpattern.html
пускам само модела, че не съм го снимала още Simple Smile

# 291
Минавам да ви се похваля, че си изплетох ето такъв шал http://brookenelson.com/leafscarfpattern.html

Жесток е моделът! Аз приключих моя листов за мис Каприз, но се подвива ужасно отстрани и сега ще мисля начин да го разгъвам ... Дайте съветчета, моля! Лошото е, че не иска бордюр! Уфф ...

# 292
  • на брега на реката
Да не е от преждата. Аз си плетох шал с листа и е без бордюр , плетката е жартиерна и не се подгъва.  Плетох от мерино туид на ярн арт и съм много доволна. Не се завалва и стои много добре.  Има прежди , които стоят по-остри и бримките стоят къдраво при плетене, не са така гладки/например Каризма на ярн арт е така/.

# 293

Жесток е моделът! Аз приключих моя листов за мис Каприз, но се подвива ужасно отстрани и сега ще мисля начин да го разгъвам ... Дайте съветчета, моля! Лошото е, че не иска бордюр! Уфф ...

Моя се подгъваше и бордюра, за тая цел го изгладих.
После като го изпера ще си застане както трябва

# 294
Аз приключих моя листов за мис Каприз, но се подвива ужасно отстрани и сега ще мисля начин да го разгъвам ... Дайте съветчета, моля! Лошото е, че не иска бордюр! Уфф ...

Може нещо на една кука, примерно по 3 пълнежа в дупка или друго. Трябвало е докато го плетеш, крайната бримка се плете  по различен начин за да не се подвива  newsm78

# 295
Цануша, да от преждата е. Много е мека и пуфкава. Води се ламска вълна на Картопу - http://alexanderyarn.com/prejdi/produkti-kartop/kartop-lamska-v-lna.html , нищо ламско, по-скоро агнешко има, ама ... тъничка е и се подгъва.
Ще го гладя, а не ми се ще.

Сиси, плетох го с крайната бримка, после пробвах да го обточвам с рачешка, ама ... не и не.

РИве за гладене и това е.

# 296
  • на брега на реката
silvi_ch, поздравления! Това е къртовски труд, нисък пълнеж и толкова много цветчета! Но пък си е заслужавало!

# 297
  • София
silvi_ch, поздравления! Това е къртовски труд, нисък пълнеж и толкова много цветчета! Но пък си е заслужавало!
smile3501
Пуф, аз плета сега снежинката-шапка от тази прежда - наистина е мекичка, и ще видим как ще е нататък...Шала пробвай да го обточиш с по-твърда прежда /сиво например - ако имаш останала шарлота от твоя летен шал/, с декоративен край и го пооглади..Иначе е сладък шала и топли с поглед.
Додо, много свежарско комплектче - със здраве да си го носи човечето-притежател. Laughing
Много хубави работи още видях, да не изброявам, че склерозката ме хваща  Joy да не обидя някой!

# 298
Много красиви бебешки нещица си показала dodofit  ако имаш възможност да ми разясниш как се плетът тези красоти ще съм ти много благодарна със описание или схеми

# 299
Благодаря за идеите, момичета.   bouquet Ще тествам и ще ... покажа.

Пилито и аз имам проект за бяла барета на мойта глава ...  Thinking

Един топъл сет на Beata Faron:

Общи условия

Активация на акаунт