Иде ми да си хвърля дипломата от ПУ

• 14 229
  • 225
  •   1
Отговори
# 210
Борьо, остави президентските работи, ами кажи хвърли ли дипломата и каква работа си търсиш сега без диплома, че сън не ме хвана да те мисля и жаля...  Cry Tired Rolling Eyes

# 211
  • София
niksana2, аз също мисля като теб.

# 212
И всичко това с разрешението на Запрян Козлуджов...  Laughing

Беше скучен асистент. Още тогава си имаше нужда от някой и друг курс за outbox мислене. Изглежда е изкарал едно ниво - игрив начин да докараш някой лев в окъсаната университетска хазна.

Никога няма да се изнесе изцяло управлението в картофения пояс където е т.нар. "нова" сграда на ПУ. А старата е безсрамно трагична. Нивото на подготовка в тоя университет странно кореспондира с нея.

# 213
Борьо, остави президентските работи, ами кажи хвърли ли дипломата и каква работа си търсиш сега без диплома, че сън не ме хвана да те мисля и жаля...  Cry Tired Rolling Eyes
Аз съм Никсана2, не съм Борьо, но ще ти отговоря все пак. Не съм си хвърлил дипломата защото не я знам къде е. Не ми е трябвала поне от 10 г. насам така че съм я забутал някъде. ще трябва да я търся някой ден.  newsm78

# 214
  • София
Възмутените и погнусени интелектуалци с поруганите си титли са главни виновници народът да не се интересува от тях. Те нищо не направиха, за да го приобщят към своята самотна и сърдита величавост. Тяхна беше ролята на будители, обаче кого събудиха през последните години, привсе наличието на толкова трибуни и възможности за медийна изява? Колко книги освен на Калин Терзийски получиха международно признание? Никой от тях не направи така, че да бъде чут гласът му с някаква ярка проява на човешки дух, извън хленченето, извън самоизолиралите се групички претенциозни и самовлюбени, но творчески ужасно безпомощни пауни, които години наред сами един на друг си гладеха перушината.

С това, за съжаление, съм напълно съгласна. Ако изобщо имаме някакъв интелектуален елит, той е просто импотентен.

# 215
Аз съм Никсана2, не съм Борьо, но ще ти отговоря все пак. Не съм си хвърлил дипломата защото не я знам къде е. Не ми е трябвала поне от 10 г. насам така че съм я забутал някъде. ще трябва да я търся някой ден.  newsm78

а така , призна ли си , че ти е бил излишна тая диплома  , както другата другарка от същото уни , която чисти кенефите в Англия .,

така че - по-малко безсмислени университети , повече Стоичковци  ...!!!

# 216
Според мен пък целта е по-далечна. Струва ми се че подготвят леко, полеко д-р Стоичков за следващия президент на България. Някой може да му се струва смешно и невероятно това, обаче аз съм сигурен че д-р Стоичков изобщо няма да се посвени да стане президент на републиката ако му предложат.

той отдавна каза , че няма никакво намерение да влиза в политиката  , нито някога  е имал ,
Стоичков  си продава името по света , а останалите , които са много културни , се чудят каква далавера да врътнат ...

# 217
е стойчков средно има ли newsm78

щях да подмина темата, но това изречение ... е само за номинации..  Laughing

# 218

а така , призна ли си , че ти е бил излишна тая диплома  , както другата другарка от същото уни , която чисти кенефите в Англия .,

така че - по-малко безсмислени университети , повече Стоичковци  ...!!!

Терез, все още кенефи не съм чистила в Англия, казах че би билопо голямо удоволствие да го правя, вместо да живея в тях. Naughty
На мен дипломата си ми върши чудесна работа, най-вече в Англия, само дето съм малко бременна и дори в къщи кенефа ми е трудно да изчистя, с  оглед на това да не родя.
Пак си плюеш на посоки, значи, сладур  Hug

# 219
  • София
Според мен пък целта е по-далечна. Струва ми се че подготвят леко, полеко д-р Стоичков за следващия президент на България. Някой може да му се струва смешно и невероятно това, обаче аз съм сигурен че д-р Стоичков изобщо няма да се посвени да стане президент на републиката ако му предложат.

той отдавна каза , че няма никакво намерение да влиза в политиката  , нито някога  е имал ,
Стоичков  си продава името по света , а останалите , които са много културни , се чудят каква далавера да врътнат ...

О, Тереза  Laughing Нека за това да си говорим само след година-две. Така ще влезе в политиката, че ще се чудим откъде ни е дошъл.

Та защо са ни повече Стоичковци, би ли обяснила? В смисъл, с какво повече такива биха били полезни?

# 220

О, Тереза  Laughing Нека за това да си говорим само след година-две. Така ще влезе в политиката, че ще се чудим откъде ни е дошъл.

Та защо са ни повече Стоичковци, би ли обяснила? В смисъл, с какво повече такива биха били полезни?

Не знам дали ще става политик, но като стана дума за простотия и невъзпитание, защо в държава в която мнозинството си избра тъп пожарникар за министър председател (който години вече не ще да се култивира), Светльо Витков събра повече гласове от големи политически сили, а Волен Сидеров от некадърен журналист се превърна в това, което е, Стоичков да не е политик? Поне има реални постижения, които всички сме виждали.

# 221

О, Тереза  Laughing Нека за това да си говорим само след година-две. Така ще влезе в политиката, че ще се чудим откъде ни е дошъл.

Не знам дали ще става политик, но като стана дума за простотия и невъзпитание, защо в държава в която мнозинството си избра тъп пожарникар за министър председател (който години вече не ще да се култивира), Светльо Витков събра повече гласове от големи политически сили, а Волен Сидеров от некадърен журналист се превърна в това, което е, Стоичков да не е политик? Поне има реални постижения, които всички сме виждали.

Имахме и други постижения. Премиер, който е правил научна работа върху съветските униформи и нищо не е работил преди да заеме премиерския пост. Комарджия, който също нищо не е работил, освен това и нищо не е завършил. Диктатор също без образование, но задържал се 33години на власт! Вожд и учител също без образование!

# 222
  • София
Кой е комарджията, дето нищо не е завършил?

# 223
  Не е ли завършил Военна академия някъде си?

# 224
Кой е комарджията, дето нищо не е завършил?

Н.В. Симеончо-не е завършил военната академия. Бил е там 1-2г. и е стигнал до подофицер. После е посещавал лекции в различни университети, но няма данни да е завършил някой от тях.  
Чували ли сте израза "Живее си като Симеончо!"? Някога е бил много популярен.
Ето подробности:

http://razuznavane.com/?p=450

http://genocid.ucoz.ru/publ/1-1-0-15

http://www.novazora.net/2005/issue20/story_09.html

http://novinar.bg/?act=news&act1=det&mater=MTI1MzszMQ==

Последна редакция: ср, 16 ное 2011, 15:01 от vl

Общи условия

Активация на акаунт