Лидл ::9::

• 65 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Плетените рокли като за 10 лв. не са лоши, но не ме грабнаха особено.

10 лв ли  newsm78, аз що помня 19,90 newsm78

Грешка- 24,90 са  Peace
Да и аз ги видях на 9.90 лв, а после са променили цената на 24,90 лв.
Eeee  Crossing Arms Ако бяха на 10лв щях да си купя, но 25 ми досвидяха.  Money

# 136
  • вече Пловдив
В нашия Лидл пенсионерите се бяха награбили с яйца и картофи. Какво правят с толкова яйца, бе  ooooh!
Купуват да има и за децата или складират  Laughing

# 137
  • София-Лагера
И аз  си купих яйца Laughing
Разделих ги с майка.
Купих бишкоти,сметана ,ананас и забърках тортата.
Ама без орехи ,че забравих да купя.
Шоколадите по 0.69ст с лешника,шунка,топени сирена .
Доволна Peace

# 138
Аз пък купих за подарък на братовчедка ми коледната музикална топка - много е хубава, тествах я, толкова нежна мелодия, а и красиво пада снегът вътре в кълбото. Доволна съм Wink
От коледните стоки загледах и силиконовите формички елхички - утре мисля да взема и от тях, ако не ги изкупят преди мен Wink И за коледен подарък стават - оригинални са, силиконът е хубав Peace

Тези дни съм много доволна от промо стоките, между другото. Само не ми харесва, че намалението на някои продукти (примерно кашкавалът) е по-малко Confused, дано наистина спрат с тази тенденция...

# 139
  • Pb
Мда, за роклите явно са направили грешка. Тъкмо недоумявах как може да са с цената на 1 шапка.
Аз се отчетох с кашкавал, гъби и разни дреболии.
Гледам в събота - нищо интересно (пък и е по-добре така, че...  Laughing)

# 140
  • софия
Аз съм горд собственик на откопчаваща се правоъгълна форма. Не, че съм се скъсала да правя сладкиши и подобни, но да има. Хареса ми.
Купихме на джувка топка с ДК. Тя си я хареса в брошурата, похвалили са я по английски, та това й е награда. Още снощи си я търсеше и питаше защо не сме й я купили. Надявам се довечера да й хареса. В брошурите ми беше заградила и звездите, но баща й каза, че на живо били грозни и не взехме.
От хранителните само хляб и котлети взехме.
btw В Промаркет и гъбите, и картофите са по-евтини. Картофите там са френски. Вчера купих, но още не съм ги готвила.

# 141
  • о`майна лунна нощ е
Наистина първоначално бяха обявили плетените рокли на 9,90 лева, а после в брошурата се оказаха на 25. Е, ще ги пропусна за тази цена. Подобни има в Терановата и са не повече от 15 лева.
Тази седмица няма да се възползвам и от супер съботата. Не искам да се разкарвам за 2 айряна и чепка банани до там. Миналата седмица беше доволно с ликьорчето /което за срамотите още не съм отворила/ и мъжкото памучно долнище /което не уцелих като размер за благоверния, но чудесно пасна на един приятел/.
Подозирам, че и да отида днес - яйца няма да има, а от кашкавала я остане, я не някое пакетче. От опит глава не боли. Може да се изтъркуля до там за всеки случай.

# 142
  • София
Аз си взех от плетените чорапи, довечера ще ги видя как са и ако много ми харесат, може и рокля да купя. Че сутринта не се реших Crazy
Взех и от дамските чехли за 5,99, които бяха в брошурата миналата седмица. Тогава ги нямаше в магазина, а днес имаше цял кош ooooh!

От хранителните - много кашкавал, шунка, салам Mr. Green

# 143
  • София
Аз си взех котлети,шунка,сметана....защо обаче аз останах с впечатлението,че от днес хлебчетата с гауда са на 42ст,а те си бяха 69ст?

# 144
И аз чакам отзиви за сокоизстисквачката Simple Smile

# 145
  • София
Взех и от дамските чехли за 5,99, които бяха в брошурата миналата седмица. Тогава ги нямаше в магазина, а днес имаше цял кош ooooh!
Кои са тези чехли? Ако може снимчица Whistling

Моля, ако някой види подочистачка да ми пише, че вчера в Х. Димитър нямаше.

# 146
Ваня1975,в 12ч. в Лидл Стара Загора си имаше всички стоки ,които са на промоция.И аз се загледах в роклите ,но според мен за тези пари не си заслужава и се отказах.При нас гледам има бол от захаросаните плодове ,марципаните,от смесите за сладкиш-с две думи има.Само не видях от домашните чехли и аз.Аз си взех-кашкавал и от силиконовите форми за мафини/имаше само с елхички,с елхички и ботушчета,и с камбанки+нещо но в момента ми се губи/.

# 147
  • велико търново
И аз да се отчета с;кашкавал,захаросани плодове/портокал/,марципанче,моцарела,шоколад с лешници.
загледах се в кристалните топки  с ДК и стикерите с К.украса дали са наистина за много кратна употреба?
Блузките тип полу наистина са доста тънки ,а и две са ми много бих искала само една със сърчицата ,но не продават.Чорапките ги погледнах ,но ми се сториха с слаби ластици и си помислих ,че ще ни се свличат.
Момичета много сте ми полезни с опит и коментар  в темата.  bouquet
За съжаление докато стигна от Лидал до Пени и бяха свършили мандарините там ,но нищо и утре ще докарат.

# 148
В нашия Лидл пенсионерите се бяха награбили с яйца и картофи. Какво правят с толкова яйца, бе  ooooh!
hahaha Ние бяхме единствени, които не си купиха яйца, а се оказа, че имаме само 2 яйца в хладилника
Много ми харесаха коледните стикери и взех от цветните и от снежинките Wink
Дамски пантофи нито миналата, нито тази седмица видях

# 149
  • София
Аз пък съм проспала яйцата. И без това в нас купуваме веднъж на високосна яйца и тези дни сме се присетили за омлет и да забравя...
От роклите ми харесаха само сивата, но нямаше моя номер. Ще пратя майка ми в техния лидл. Купих от детските чорапки 2 за 1.99 не са лоши, а и точно се оказа, че са ни кът тънките.

Общи условия

Активация на акаунт